Parduodu nauja,ka tik gauta golfuka.Dydis 36-38 bet padidintas
Vilnius
Sveikos,
tu, kurios siunciasi, norejau paklausti kiek kainuoja siuntinukas i Lietuva? Kaip imanoma pigiau per kitus asmenis, nes kazkas ten rasyta anksciau ta tema, bet as nelabai supratau
tu, kurios siunciasi, norejau paklausti kiek kainuoja siuntinukas i Lietuva? Kaip imanoma pigiau per kitus asmenis, nes kazkas ten rasyta anksciau ta tema, bet as nelabai supratau
QUOTE(mazute@ @ 2007 12 28, 22:09)
Sveikos,
Mane ir domintu
QUOTE(mazute@ @ 2007 12 28, 21:09)
Sveikos,
QUOTE(ugi @ 2007 12 29, 15:38)
Mane ir domintu
Siuntimas i Lt nieko nekainuoja. Pristatymai PL irgi dazniausiai buna nemokami. Mokesciai yra tokie....prekes kaina( 1 zlotas = 1 litui) * is 10% arba 15 % (priklauso kokia parduotuve). Na ir viskas. Dar prisideda siuntimas is Birzu iki jusu. Dar pora lituku prisideda.
Taigi nedelskite ir junkites prie uzsakymu. Siuo metu renkamas uzsakymas is parduotuviu.
Is PL uzsakineja tik vienas zmogus Hopeidea.
Daugiau info cia
viskas, uzsikoduoju siam menesiui ir laukiu savo smutkiu
labiausiai tai laukiu batu.. kai gausiu, padarysiu foto sesija
O as siuos parsisiunciau labai patogus ir smagus, dydis atitiko lietuviska mano batu dydi
QUOTE(Kamke @ 2008 01 10, 16:34)
O as siuos parsisiunciau labai patogus ir smagus, dydis atitiko lietuviska mano batu dydi
Koks grozis gal galima nuoroda?
QUOTE(Gabe @ 2008 01 10, 14:29)
viskas, uzsikoduoju siam menesiui ir laukiu savo smutkiu
O kaip man uzsikoduoti net nzn. Kiek kartu bandziau, neiseina...Tai tas , tai anas patinka.
Siandien is ryto kompas buvo uzluzes, tai nezinojau ka ir daryt. Reikejo skubiai pora zaislu rimtu uzsakyti....tai kaip nujausdama vakar nakti issiunciau uzsakyma ...na ir gerai , kad tai padariau, nes buciau pavelavus.
Ir ryto norejau papildyma padaryti....tai jau "saukstai po pietu" buvo.
Gabe, as jau laukiu tavo fotosesijos.
QUOTE(Kamke @ 2008 01 10, 15:34)
Grazus....
Sveikos mergaites, as tai laukiu pirmu savo prekyciu, kazkaip buvo baisoka uzsisakineti. Bet daug neuzsisakiau tik 4 bliuskytes, norisi paziureti kaip dydziai. Jei atitaikysiu bus galima ir toliau sopintis, geru pirkiniu visoms
QUOTE(Liolika @ 2007 12 26, 21:32)
Rezervuoju
O tikrai niekas SM neuzsakineja is "Bonprix"?
QUOTE(*panteRa* @ 2008 01 11, 15:40)
Uzmaciau kad uzsakineja MAMICY bet is vokiskos bonprix.