uzejau paziuret siandien ir ziuriu man ir kazkodel nerodo, meginsiu dar karta ideti. Papildyta:
batukai is bonprix
cia reali foto
batukai is butyk
reali foto
atsiprasau uz tai kad nenuvalyti, nes jau nesioju...
Papildyta:
galiu dar karta imesti ta populiaria suknute su atvira nugara
foto
suknute su bolero
foto (tik cia nekreipkit demesio man ji didoka, as sia patrdavineju, sau mazesni dydi pasilikau, tiesiog tingiu persifotkint. tai imetu tik bendram vaizui... )
valio, as jau matau Batukai labai grazus Papildyta: Dar norejau paklaust ar visi batukai is butyk yra odiniai, nes kazkaip neradau kad butu parasyta? Beja, ar atitinka dydziai?
valio, as jau matau
Batukai labai grazus Papildyta:
Dar norejau paklaust ar visi batukai is butyk yra odiniai, nes kazkaip neradau kad butu parasyta? Beja, ar atitinka dydziai?
Tiesa pasakius bijau is ten uzsakineti. Kainos labai grazios , batai dar grazesni...bet vistiek bijau. O jeigu nepataikysiu su dydziais . Bet gal kada ir susirizikuosiu.
Tiesa pasakius bijau is ten uzsakineti. Kainos labai grazios , batai dar grazesni...bet vistiek bijau. O jeigu nepataikysiu su dydziais . Bet gal kada ir susirizikuosiu.
kiek zinau odiniai (siaip ten apacioj raso sudeti)
o del dydzio tai man atitiko. nesioju 36-37, tai emiau 37, nes 36 nuo 37 visu cm skiriasi kojos dydis. bet siaip normaliai i didesne puse, bet nesmukneja ir gerai nespaudzia niekur.
batai grazus bet jau kokybe na is foto ziurint.. na reiks ka nos uzsakinet.. parasykit neismanelei, tai per kazka uzsakinet pigiau iseina, negu paciai ?????
batai grazus bet jau kokybe na is foto ziurint..
na reiks ka nos uzsakinet..
parasykit neismanelei, tai per kazka uzsakinet pigiau iseina, negu paciai ?????
galiu dar karta imesti ta populiaria suknute su atvira nugara
foto
suknute su bolero
foto (tik cia nekreipkit demesio man ji didoka, as sia patrdavineju, sau mazesni dydi pasilikau, tiesiog tingiu persifotkint. tai imetu tik bendram vaizui... )
tai vat ir ne mano, bet jau katalogo nuotraukoje gražučiai tokie, o pirkėjos, net klijai matosi dėl batų pirkimo geriau pačiupinėti , poto pirkt nors pirkėja patenkinta Papildyta: oi ir katalogo nuotraukoje matosi klijai