mano vaikinas nebetilpo i lopsi mazdaug nuo 6men,tai nuo tada ir lindom i sportinuka
QUOTE(asta-- @ 2009 04 06, 12:32)
mes irgi i sportinuka isokom 4,5 men, nes jis pas mus su pilnai gulima padetim, o sest mums ankstoka tik gaila, kad i lopsi jau nebetelpam su siltesniais rubeliais patogiau manau leliukui nu nieko, tuoj vasara, tuoj sesimes, tai ir dairytis sportinuke galesim
ar ne per anksti i sportinuka nuo tokio amziaus?
mano mergytei 10 men. tai mes visai nusipirkom sketuka,tai nors lengva nesioti,vasarai gerai, bet rudeniui ir ziemai kieno vaikutis iki 6-9men. tai nepatarciau sketuko ,nes toks dar ir pasnausti nori.
Pas mus universalus vežimukas. Tai jau kokia savaitė kaip aš išėmiau lopšiuką. Yra pilnai gulima padėtis, tai taip ir važinėjam. Manau nieko blogo, jei vaikutis pilnai guli
Argi svarbu, koks vezimelis? Svarbu, kad butu horizontali (ar beveik) padetis, kad kudikiui butu silta ir patogu. Jei tai imanoma su sportiniu, tai kodel ne . Na, gal man lengva kalbeti, pas mus labai dideliu salciu nebuna
mes 5 mėn.pradėjome naudoti sportinuką
Mums beveik 8 men., bet mes dar telpam i lopsi (cia ne mano vaikutis labai mazas, o lopsis didelis ), bet ji naudojam tik tuomet kai miega kieme, o jei einam pasivaikscioti tai naudojam sportinuka, nes jame yra pilnai gulima padetis, o kai nemiega, tai lopsyje nelabai paveziosi.
mes irgi turim universalu vezimeli,i lopsi netelpam,labai jau dideli esam tai vazinejam be lopsio po apacia pasideje koldryte ir siaip suneliui tas lopsis nekaip nepatiko,verke kai tik paguldydavau
I lopsiuka nebetelpam, nuo 4 men tiesiu sulankstyta vilnoni pleduka i gulimos padeties sportinuka ir puikiai vazinejames erdviai
kai jau pradejom nebetiltpi i lopsi, kazkur nuo 5 syu trupuciu menesiuku, kai saltesnis oras tai silciau aprengdavau i pleduka ir i sportini, o daba jau vyras pilnai vazineja
Mes specialiai ieskojome vezimo su dideliu lopsiu, radome , nors dukryte ne is mazuju, bet lopsyje isbuvome iki 9 men. Labai patogu budavo nori astigula, nenori, tada sededavo lopsyje. Nors sportineje dalyje ir yra gulima padetis, bet dukrelei nelabai patinka, 99% vazinejames sedint, miegoti ipratusi ant pilvuko, tai vezimelyje niekaip nesigauna uzmigt