As jau guldau i sportinuka, nebuvo nei 4 men. bet su pilnai gulima padetim.
Aisku, ziurint koks tas sportinis vezimelis...Jei pilnai gulima padetis, tai manau nuo 4-6men. jau galima drasiai kudikeli guldyti i sportini vezimeli.
Prie sportinuko perejom, kai vaikas sedejo, nes tada jau lopsyje pavojinga vezti
Mano mažiukas irgi iš didesnių ir į lopšį nelabai jau telpma, tai perėjom į sportinuką, 5 mėn mums
O mes 3 menesiuku jau ilipom i X-Lander sportinuka nors ir visiskai gulimos nebuvo...bet kitaip vaiko visai negalejau vezti i lauka, nes lopsy klykdavo ir viskas
Siaip as uz, kad kuo veliau, bet tai labai priklauso nuo vaikiuko...
Siaip as uz, kad kuo veliau, bet tai labai priklauso nuo vaikiuko...
Mes atsisedom i spotinuka 6 men. su dukra , o su sunum jau 5 men, nes buvo stipresnis ir jau sedejo
As savo suneli pradejau sodinti i sportini vezimuka 7 men, nes jau nelabai tilpom i lopsi (nors lopsys pakankamai didelis) ir visiskai nenorejo miegoti lopsyje.
Aš irgi iki 7mėn. vaikutį guldžiau į lopšį - kol tilpo o paskui persikėlėm į sportinuką.
QUOTE(saulasare111 @ 2012 03 21, 20:17)
Aš irgi iki 7mėn. vaikutį guldžiau į lopšį - kol tilpo o paskui persikėlėm į sportinuką.
Musu irgi pagrindine priezastis del ko pradejom sportinuke vazinet (nes netilpom i lopsi )
Mes perejom i sportinuka nuo 6.5 men., nes irgi nebetilpome i lopsi. Musu sportinuke yra visiskai gulima padetis, tai ir dabar mums labai gerai miegasi lauke