Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio amžiaus pereinate prie sportinio vežimuko

As jau guldau i sportinuka, nebuvo nei 4 men. bet su pilnai gulima padetim.
Atsakyti
Aisku, ziurint koks tas sportinis vezimelis...Jei pilnai gulima padetis, tai manau nuo 4-6men. jau galima drasiai kudikeli guldyti i sportini vezimeli.
Atsakyti
Prie sportinuko perejom, kai vaikas sedejo, nes tada jau lopsyje pavojinga vezti
Atsakyti
Na mano vaikinas didelis, tai mes nuo 4,5 men perejom i sportine dali. Gaila, kad X-Lander nepasidaro visiskai gulima padetis, buvom jau kelis kartus iseje, tai jam nelabai patiko
Atsakyti
Mes beveik nuo 7men perejom
Atsakyti
Mano mažiukas irgi iš didesnių ir į lopšį nelabai jau telpma, tai perėjom į sportinuką, 5 mėn mums 4u.gif
Atsakyti
O mes 3 menesiuku jau ilipom i X-Lander sportinuka nors ir visiskai gulimos nebuvo...bet kitaip vaiko visai negalejau vezti i lauka, nes lopsy klykdavo doh.gif ir viskas thumbup.gif
Siaip as uz, kad kuo veliau, bet tai labai priklauso nuo vaikiuko...
Atsakyti
Mes atsisedom i spotinuka 6 men. su dukra , o su sunum jau 5 men, nes buvo stipresnis ir jau sedejo
Atsakyti
As savo suneli pradejau sodinti i sportini vezimuka 7 men, nes jau nelabai tilpom i lopsi (nors lopsys pakankamai didelis) ir visiskai nenorejo miegoti lopsyje. ax.gif
Atsakyti
Aš irgi iki 7mėn. vaikutį guldžiau į lopšį - kol tilpo smile.gif o paskui persikėlėm į sportinuką.
Atsakyti
QUOTE(saulasare111 @ 2012 03 21, 20:17)
Aš irgi iki 7mėn. vaikutį guldžiau į lopšį - kol tilpo smile.gif o paskui persikėlėm į sportinuką.

Musu irgi pagrindine priezastis del ko pradejom sportinuke vazinet (nes netilpom i lopsi smile.gif )
Atsakyti
Mes perejom i sportinuka nuo 6.5 men., nes irgi nebetilpome i lopsi. Musu sportinuke yra visiskai gulima padetis, tai ir dabar mums labai gerai miegasi lauke smile.gif
Atsakyti