Mes i sportinuka nuo 4 men perejom, nes patogiau iseiti i lauka, o be to yra gulima padetis, kai nori maziukas pamiega, o dabar kai jau atsirado poreikis sestis tai pakeiciam padeti sportinuko ir viskas
Musu lopsys buvo BEBECAR STYLO AT - cia is tu didesniu lopsiu. Vaikas irgi nemaziukas. Tai tik 9 menesiu perejom prie sportinuko, nes nuo mazens budavo dienom lauke, tai vezime iskart uzmigdavo, tai kadangi su vezimuku nesipyko, tai ir nesistengem greitai ji is to lopsio iskrapstyti, tuo labiau, kad buvo ziemos sezonas.
Mes perėjom nuo 6 mėn, nes vasarą karšta lopšyje, o ir mergytė kojas per bortą mėtė ir visaip sėdėt bandė, bet dar nesėdi. Bet ji pas mus ilga, bet plonutė, tai truputį kaip ir per maža į turimą sportinuką. KOl kas tik gulima, pusiau gulima padėtis. Diržuose beveik plaukioja, kiek galima sumažinau tai važiuojam lėtai, vis prižiūriu , kad nenukrypuotų greit auga, tuoj bus kaip tik.
mes nuo 4 su biskiu menesiu
Sveikos patirusios mamytes Esu dar Noriu apskritai pasiteirauti, i koki vezimeli reikia guldyti naujagimi, jeigu kazkur vaziuoji, eini su juo pasivaikscioti. Tai turi buti pilnai gulima padetis ar pusiau sedima. Ar naujagimis iki kazkokio amziaus turi tik guleti ?
mes is lopsio islindom tik nuo 6 men. vaikinas musu nedidukas dar telpa iki siol bet jau naudojam sportine dali
Papildyta:
Sveikute, siaip patartina yra pilnai gulima padietis, iki geru 4-6 men,. o veliau galima pusiau gulima
Papildyta:
QUOTE(nenuorama1 @ 2009 06 18, 09:32)
Sveikos patirusios mamytes Esu dar Noriu apskritai pasiteirauti, i koki vezimeli reikia guldyti naujagimi, jeigu kazkur vaziuoji, eini su juo pasivaikscioti. Tai turi buti pilnai gulima padetis ar pusiau sedima. Ar naujagimis iki kazkokio amziaus turi tik guleti ?
Sveikute, siaip patartina yra pilnai gulima padietis, iki geru 4-6 men,. o veliau galima pusiau gulima
Mes nuo 6 men. Buvo karsta diena tai pekeiciau, bet galejau ir veliau
Oi kaip anksti,o as vis dvejojau. Mum 5.5 men. Jau ir mes issitrauksim, nes gulet visai nebenori
O kaip del nesiojamo krepsio, jis yra ne visai gulimas. Ar galima tokiame nesioti naujagimi, ar nuo kurio menesio galima, ar neilgai?
mes nuo 4,5 men. jau persikraustem i sportinuka....tik va man atrodo vis kad perpus vaika, nes taip pro visur vejas pucia ....kazkaip man saugiau atrode lopsyje, ale va kad nebetelpam
Manau kitą mėn reiks sportinuko,nes labai jau įdomu kas aplink darosi
mes turim vezimeli 3in1. Tai sportine dali uzdejau jau nuo 4 men., kadangi mano panele i lopsi jau nebetelpa,nes ne is mazuju o be to jai jau labai idomu dairytis ir labai viska nori matyti, o jau ir sestis bando tai sportine dalis patogiau