Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio amžiaus pereinate prie sportinio vežimuko

Mes i sportinuka nuo 4 men perejom, nes patogiau iseiti i lauka, o be to yra gulima padetis, kai nori maziukas pamiega, o dabar kai jau atsirado poreikis sestis tai pakeiciam padeti sportinuko ir viskas smile.gif
Atsakyti
Musu lopsys buvo BEBECAR STYLO AT - cia is tu didesniu lopsiu. Vaikas irgi nemaziukas. Tai tik 9 menesiu perejom prie sportinuko, nes nuo mazens budavo dienom lauke, tai vezime iskart uzmigdavo, tai kadangi su vezimuku nesipyko, tai ir nesistengem greitai ji is to lopsio iskrapstyti, tuo labiau, kad buvo ziemos sezonas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidux: 05 birželio 2009 - 21:01
Mes perėjom nuo 6 mėn, nes vasarą karšta lopšyje, o ir mergytė kojas per bortą mėtė ir visaip sėdėt bandė, bet dar nesėdi. Bet ji pas mus ilga, bet plonutė, tai truputį kaip ir per maža į turimą sportinuką. KOl kas tik gulima, pusiau gulima padėtis. Diržuose beveik plaukioja, kiek galima sumažinau sad.gif tai važiuojam lėtai, vis prižiūriu , kad nenukrypuotų smile.gif greit auga, tuoj bus kaip tik.
Atsakyti
mes nuo 4 su biskiu menesiu
Atsakyti
Sveikos patirusios mamytes 4u.gif Esu dar nestuke.gif Noriu apskritai pasiteirauti, i koki vezimeli reikia guldyti naujagimi, jeigu kazkur vaziuoji, eini su juo pasivaikscioti. Tai turi buti pilnai gulima padetis ar pusiau sedima. Ar naujagimis iki kazkokio amziaus turi tik guleti ?
Atsakyti
mes is lopsio islindom tik nuo 6 men. vaikinas musu nedidukas dar telpa iki siol bigsmile.gif bet jau naudojam sportine dali thumbup.gif

Papildyta:

QUOTE(nenuorama1 @ 2009 06 18, 09:32)
Sveikos  patirusios mamytes 4u.gif  Esu dar  nestuke.gif  Noriu apskritai pasiteirauti, i koki vezimeli reikia guldyti naujagimi, jeigu kazkur vaziuoji, eini su juo pasivaikscioti. Tai turi buti pilnai gulima padetis ar pusiau sedima. Ar naujagimis iki kazkokio amziaus turi tik guleti ?

Sveikute, siaip patartina yra pilnai gulima padietis, iki geru 4-6 men,. o veliau galima pusiau gulima mirksiukas.gif

Atsakyti
Mes nuo 6 men. Buvo karsta diena tai pekeiciau, bet galejau ir veliau ax.gif
Atsakyti
Oi kaip anksti,o as vis dvejojau. Mum 5.5 men. Jau ir mes issitrauksim, nes gulet visai nebenori doh.gif
Atsakyti
O kaip del nesiojamo krepsio, jis yra ne visai gulimas. Ar galima tokiame nesioti naujagimi, ar nuo kurio menesio galima, ar neilgai? g.gif
Atsakyti
mes nuo 4,5 men. jau persikraustem i sportinuka....tik va man atrodo vis kad perpus vaika, nes taip pro visur vejas pucia doh.gif ....kazkaip man saugiau atrode lopsyje, ale va kad nebetelpam ax.gif
Atsakyti
Manau kitą mėn reiks sportinuko,nes labai jau įdomu kas aplink darosi 4u.gif
Atsakyti
mes turim vezimeli 3in1. Tai sportine dali uzdejau jau nuo 4 men., kadangi mano panele i lopsi jau nebetelpa,nes ne is mazuju ax.gif lotuliukas.gif o be to jai jau labai idomu dairytis ir labai viska nori matyti, o jau ir sestis bando doh.gif tai sportine dalis patogiau thumbup.gif
Atsakyti