Norėčiau patarimo.Mano mamos jubiliejus gegužės mėn.Kaip žinote dažniausia jubiliejaus proga jubiliatui užrišama juosta arba užkabinamas medalis ir t.t Gal kas turite pasiulymą be šitų atributų ką nors kitą , nes kažkaip vienas ir tas pats kiekvieną kartą jau ir atsibodo. Man atrodo mano temą gali būti ne man vienai aktuali.Pasidalinkit savo mintimis.
Mano mamos 60m irgi geguzes men. Medaliu nekabinsim ir per TV nesveikinsim Kadangi, ji pas mane moderni, aunatviska (nors ir mokytoja ), noriu visai dienai staigmenu. Gimine musu nedidele, as su savo seima ir sesuo. Tad valandai nuomosiu limuzina (nu, jai cia tai bus atrakcija juodai), paskui Kauno Sokoladineje sokolado degustacija (gal), fotosesija su dukrom, zentais, anukais na, ir vaises vakare. Bet vietoj Sokolado degustacijos gal kazka kita sugalvosiu
Dar vienas iš variantų padovanoti supamą krėslą
QUOTE(Pecadora @ 2010 04 20, 14:00)
Dar vienas iš variantų padovanoti supamą krėslą
Dovana nebloga, bet namuose nebūtų vietos, o sodyboj turi QUOTE(visai kitokia @ 2010 04 16, 13:09)
Mano mamos 60m irgi geguzes men. Medaliu nekabinsim ir per TV nesveikinsim Kadangi, ji pas mane moderni, aunatviska (nors ir mokytoja ), noriu visai dienai staigmenu. Gimine musu nedidele, as su savo seima ir sesuo. Tad valandai nuomosiu limuzina (nu, jai cia tai bus atrakcija juodai), paskui Kauno Sokoladineje sokolado degustacija (gal), fotosesija su dukrom, zentais, anukais na, ir vaises vakare. Bet vietoj Sokolado degustacijos gal kazka kita sugalvosiu
Labai grazu ir gera ideja mano mama taip pat apsidziaugtu tokiomis staigmenomis
Man taip pat atrodo, kad juostos jau atgyventas dalykas. Mano senelio jubiliejus uz poros savaiciu - niekaip nesugalvoju, ka nors originalesnio vietoj juostos....
QUOTE(Moniux @ 2010 04 25, 15:54)
Man taip pat atrodo, kad juostos jau atgyventas dalykas. Mano senelio jubiliejus uz poros savaiciu - niekaip nesugalvoju, ka nors originalesnio vietoj juostos....
Galima išgraviruotą taurę padovanot, dar medžiai ne visai sužaliavę, bet galima nusipirkt žalumynų gėlių parduotuvėse ar turguj ir nupinti vainiką
Jei jau turi lazdą (nežinau kiek metų) galima medinę, išraižytą gražią lazdą įteikti ir pritaikyt žodžius, kad bus kaip karalius, tik lazda pabels ir visi atbėgs ir t. t.
Na žiūrint kuo žmogus domisi, kas jam patinka, tada ir galima simboliką sugalvot
QUOTE(Burtininke @ 2010 04 26, 08:48)
Butent: ziurint koks zmogus. Mano mama griutu is koto, jei uzristume juosta, vainika detume ar grazviruotas taures gautu. Jai pas mane kakrz- limuzinas ar dar i naktini kluba su zentais Gaila, kad anukes labai mazos, pati maziausia dar MP gauna, tad su klubu nieko nesigaus
padariau nuotrauką- koliažą, nuo vaikystės iki šių dienų, tokią kaip gyvenimo knygą, 30X40 formato ir įrėminom
as irgi planuoju gyvenimo knyga daryti, tik problema, kad labai mazai jos vaikystes nuotrauku yra
o ka dar galetumet pasiulyti prie nuotrauku i knyga, nes tik nuotraukos su zodziais atrodo mazoka (galvoju dovanotas atvirute vaikysteje i ta albuma "imontuot"tik nzn ar tinka taip)
o ka dar galetumet pasiulyti prie nuotrauku i knyga, nes tik nuotraukos su zodziais atrodo mazoka (galvoju dovanotas atvirute vaikysteje i ta albuma "imontuot"tik nzn ar tinka taip)
QUOTE(Dereša @ 2010 05 03, 09:54)
as irgi planuoju gyvenimo knyga daryti, tik problema, kad labai mazai jos vaikystes nuotrauku yra
Taip mes irgi padarem knyga nuo vaikystes foto iki dabar, graziai gavosi .Dare mums irgi viena is supermamu
o per kiek laiko tokius dalykus padaro? nes as pati ne LT siuo metu,grysiu tik likus beveik 2sav iki mamos jubilaus ir noriu irgi kazka grazaus ir isimintino padovanot,bet esu ne LT ir nuotrauku mamos vaikystes neturiu pas save,o jos tik pas mama. gal dar kokiu ideju galetu kas pasiulyt