si savaitgali jungtinis mociutes ir senelio 80metis. vaikai ir anukai dovanosime seneliams iPad manau puiki dovana
Vat ir aš apturėjau tą bėdą Močiutei 70, planavom nuo sausio, o dabar visi planai griūna, nes sveikata suprastėjo Planavom išvykti, padaryt jai "ekstremalius pokyčius" - šukuoseną, makiažą, manikiūrą, suknią vakarinę išnuomot ir į vieną panemunės pilies restoranėlį nuvežt pasibūt. Nes ji šiaip namisėda, po tokias vietas niekad nevaikščiojo be didelės būtinybės, niekad nagų nelakavo, apie makiažą iš vis nekalbu Ir šiaip gyvenimas jos nebuvo lengvas, tai, sakom, nors kada ponia pasijustų... Kitas variantas buvo pajūris (irgi šimtas metų nebuvo), koncertas...
O dabar viskas. Reiks kažką namie. Maistas - mano rūpestis, dovanos - irgi Jau panika man! Ką dovanot? 70 gėlių man patiktų, bet... bijau, kad jos vertinimas nebūtų: "pasijaučiau kaip savo pagrabe..." Sudėtinga ...
O dabar viskas. Reiks kažką namie. Maistas - mano rūpestis, dovanos - irgi Jau panika man! Ką dovanot? 70 gėlių man patiktų, bet... bijau, kad jos vertinimas nebūtų: "pasijaučiau kaip savo pagrabe..." Sudėtinga ...