Įkraunama...
Įkraunama...

Kapų priežiūra

QUOTE(Mally @ 2005 04 25, 09:58)
man kažkaip atrodo, kad greičiau išdžiūsta tame lovelyje, nei kad būtų į žemę pasodinta  g.gif na bet nežinau. Tos geltonos gėlės - serenčiukai?

loveliai ne standartiniai, o iš dviejų dalių: apatinė skirta vandeniui, kuris garuoja, o ant pertvaros pilama žemė. vanduo į apatinę dalį pilamas per angą kamputyje. aišku, žemę galima laistyti ir iš viršaus 4u.gif tie loveliai nėra žiauriai brangūs.

gal ir serenčiukai g.gif
Atsakyti
Nesu mačiusi tokių lovelių blink.gif bet tikrai geras daiktas. Gal gali parašyti, kur pirkai?
Atsakyti
As pries pora savaiciu geltonu smulkiaziedziu naslaiciu prisodinau palei paminkla, o vasara jas sprigemis pakeisiu. Visa likusi dalis- ta angliska zolyte. Tiesa kas kleis metus reik is naujo atsodint, bet kad kazkaip vis nerandu kuom ja pakeisti g.gif , nes vargo su ja daug sad.gif
Atsakyti
Aš paskaitinėju, ir žiūriu, kad populiariausios gėlės šiemet ant kapų bus gvinėjos sprigės g.gif visos kaip viena žada jas sodinti biggrin.gif o pavyzdžiui petunijos, ledinukai jau išeina iš mados?
Atsakyti
QUOTE(Mally @ 2005 04 25, 10:22)
Nesu mačiusi tokių lovelių  blink.gif bet tikrai geras daiktas. Gal gali parašyti, kur pirkai?

bijau pameluoti, bet rodos, kad "Senukuose", prie visų daržo įrankių 4u.gif

sakai, kapų mados? biggrin.gif o kur jūs tas spriges surandat smile.gif ? ir aš noriu pabūti madinga 4u.gif
Atsakyti
Būtent mados biggrin.gif mano močiutė gėlininkė, dabar ir mama, per 30 metų auginimą labai jaučiasi pokyčiai. Aišku, augina tai, kas populiaru. o gvinėjų populiarumas baisiai auga. o vat su petunijomis grynas vargas. pernai labai mažai pirko. jaučiu ir šiemet tokios tendencijos bus. Seniau tai tik begonijos būdavo. Dabar retai kada jas bepamatysi ir mažai kas beaugina. o pirkti būna visur- turguje, dabar dar ir prekybos centrai pilni.
Atsakyti
QUOTE(Mally @ 2005 04 25, 11:12)
o pirkti būna visur-  turguje, dabar dar ir prekybos centrai pilni.

ir kaip tos sprigės atrodo, gal kuri paveiksliuką turit mirksiukas.gif
Atsakyti
Va čia sprigė. Ir dar pernai išbandžiau kaip reikia tręšti spriges - sodinant į duobę įdėti kiaušinį ir daugiau jokių trąšų nereikia!
Atsakyti
ačiū 4u.gif
na, tikrai graži gėlė smile.gif bet nelabai man turguose matyta g.gif
Atsakyti
o va čia nuoroda kiek jų spalvų būna. Beje, priklausomai nuo rūšies, lapai būna arba žali, arba tamsūs.
http://www.naturehil...atname=Impatien

Pačios perkamiausios būna baltos ir "pink frost"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mally: 25 balandžio 2005 - 10:33
QUOTE(Mally @ 2005 04 25, 11:32)
o va čia nuoroda kiek jų spalvų būna. Beje, priklausomai nuo rūšies, lapai būna arba žali, arba tamsūs.
http://www.naturehil...atname=Impatien

Pačios perkamiausios būna baltos ir "pink frost"

oho ax.gif reiks pasiieškoti 4u.gif

dar norėjau paklausti, ar jos ilgai žydi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglė M.: 25 balandžio 2005 - 10:33
QUOTE(XMamaX @ 2005 04 25, 10:27)
Va čia sprigė. Ir dar pernai išbandžiau kaip reikia tręšti spriges - sodinant į duobę įdėti kiaušinį ir daugiau jokių trąšų nereikia!

O kiaušinis-žalias, virtas, su lukštu ar be?
Atsakyti