Įkraunama...
Įkraunama...

Kapų priežiūra

QUOTE(nerile @ 2005 04 12, 10:13)
Kuzia, o kodel tie gimines taip kisasi?

Nu čia, tipo, gera daro blink.gif . Atsiklausė, ar gali patvarkyt, nu bet patvarkymą tiek, aš tiek mano broliai įsivaizduoja pvz, žolę nupešt ar palaistyt gėlytę. O čia gavos taip, kad jeigu nesuskubsi, tai ir nespėsi patvarkyt pagal save doh.gif .
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikutės, vis sprendžiam problema apie kapų tvarkymą.Na , galvosūkis nemažas.Atsiuntė katalogą apie dekoratyvinius augalus,ten rašoma kilimimius čiobrelius.Yra kelių veislių pavadinimai , jei sudomins , klauskite .
Atsakyti
Čiobreliai gražiai atrodo thumbup.gif esu nemažai gražių daugiamečių mačiusi, tik kad pavadinimų aš jų nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gene @ 2005 04 14, 07:45)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Sveikutės, vis  sprendžiam problema apie kapų  tvarkymą.Na , galvosūkis nemažas.Atsiuntė katalogą apie dekoratyvinius augalus,ten rašoma kilimimius čiobrelius.Yra kelių veislių pavadinimai , jei sudomins , klauskite .

Nu aš tai trupučiuką tundrą gėlių pasauly blush2.gif ...paaiškink, nes žinau tik paprastus čiobrelius, kaip tie dekoratyviniai atrodo, kaip žydi , kaip sodinti (daigeliais, sėklom)ir kur jų gauti????Va kiek klausimų blush2.gif
Atsakyti
Čiobreliai dauginasi kereliais, na pasodini, jie prasiplečia, tada rudenį ar pavasarį galima vėl praretinti ir t.t. jie kaip koks minkštas kilimas labai gračiai ant žemės raizgosi. įvairiausių rūšių būna, skirtingi lapeliai, žiedeliai. margi visokie. o žiedukai kvepia, jie tokie mažučiai būna. Nežinau ar aiškiau nuo tokio mano apibūdinimo. Bet kiek žinau nepigūs jie, palyginus brangiai kainuoja g.gif
Atsakyti
4u.gif Šiaip jis nėra pigus, bet juo apželdinus ilgai nebus jokių problemų.Gražiausias yra pilkas pūkuotais lapeliais.Kaune -Žemės Ūkio universitete balandžio pabaigoje,Vilniuje -Lauko gėlininkystės bndymų stotyje , gegužės pabaigoje. Užsakinėsiu viksvinius augalus gal pasiteiraut?
Atsakyti
Bet iš kitos pusės, jei pasodinsi brangias gėle kapinėse, pavogs. Na kiek pamenu esu mačiusi už mažą keriuką ar ne 5 lt g.gif tai norint kad gražiai būtų jų tikrai labai nemažai reikia susodinti.
Atsakyti
QUOTE(Gene @ 2005 04 14, 09:28)
4u.gif Šiaip jis nėra pigus, bet juo apželdinus ilgai nebus jokių problemų.Gražiausias yra pilkas pūkuotais lapeliais.Kaune -Žemės Ūkio universitete balandžio pabaigoje,Vilniuje -Lauko gėlininkystės bndymų stotyje , gegužės pabaigoje. Užsakinėsiu  viksvinius augalus gal pasiteiraut?

Žemės Ūkio universitete pardavinėja????? Nieko nesuprantu...o kada jas galima sodinti ir apskritai, jei daugiametis augalas, tai kiek metų jis be problemų auga....nu papasakokit , labai sudomino.Ir dar, kokio aukščio tie čiobreliai?

Šiandien buvau į kapus trumpam nulėkus, tai mano sodintos tulpytės(žemaūgės) jau pradeda skleistis thumbup.gif ...juk toks puikus oras.
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif Nežinau kur gyvenat , Kaune ar Vilniuje? Jei Vilniuje ,paroda bus gegužės pabaigoje ir ten galėsite išsirinkti. Konkrečiai negaliu pasakyti , dar negavau atsakymo, kai žinosiu parašysiu.Kiliminis čiobrelis būna iki 5 cm. ,o kiek laiko jis žaliuos, tai pryklausys nuo jūsu priežiūros ,3 m tikrai .
Atsakyti
QUOTE(Gene @ 2005 04 14, 18:32)
blink.gif  blink.gif  blink.gif Nežinau kur gyvenat , Kaune ar Vilniuje? Jei Vilniuje ,paroda bus gegužės pabaigoje ir ten galėsite išsirinkti. Konkrečiai negaliu pasakyti , dar negavau atsakymo, kai žinosiu parašysiu.Kiliminis čiobrelis būna iki 5 cm. ,o kiek laiko jis žaliuos, tai pryklausys  nuo jūsu priežiūros ,3 m tikrai .

Na aš gyvenu Marijampolėj, man Kaunas arčiau (tiksliau-vietoj biggrin.gif )...o kas yra gera priežiūra????
Atsakyti
doh.gif doh.gif Marijampolėje derlingos žemės tai prižiuros didelės nereikės tik retkarčiais palaistyti skystomis kemiros trašomis ,o sodinti galima iki rudens.
Atsakyti
QUOTE(Gene @ 2005 04 14, 19:11)
doh.gif  doh.gif Marijampolėje derlingos žemės tai prižiuros didelės nereikės tik retkarčiais palaistyti skystomis kemiros trašomis ,o sodinti galima iki rudens.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti