Įkraunama...
Įkraunama...

Kapų priežiūra

QUOTE(zundyte @ 2010 07 15, 22:48)
man vienais metais buvo taip su sprigėmis ,tai aš nusprendžiau ,kad po persodinimo,tiksliau po pasodinimo saulė lapus nudegino,kol dar jie apvytę buvo ,aš juos nuskabiiau ir žinokit po kokių dviejų savaičių mano sprigės buvo kaip naujai pasodintos wub.gif

ir aš džiaugiuosi, šiandien nuvažiavom į kapines ir net neatpažinau bigsmile.gif lapai pagražėję ir žiedukais apsiipylę thumbup.gif
Atsakyti
gal ne i tema, bet gal zinot firmas, kurios irengia plyteles, antkapius daro... g.gif
vilnius.

maciau pirkt kapu zeme. gera ji ?
gal kokia nuoroda su foto kas gali imest su foto, ka sodint, kad atrodytu tvarkingai, augtu, zydetu nebutinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 07 12, 08:47)
merginos, labai rekomenduoju sodinant gėles naudoti vandenį absorbuojančias granules. Aš pati kapuose jas pamiršau įmaišyti doh.gif , o štai namuose sodindama vazonines ir lovelių kompozicijas panaudojau ir labai džiaugiuosi.

o kaip su tom granulem ziema g.gif ? nesusala augalai saknu????
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 08 28, 12:38)
o kaip su tom granulem ziema g.gif ? nesusala augalai saknu????

Žiemą, bent jau ant mano tvarkomo kapo gėlių nebūna. Nes vasarą auga sprigės, o jas rudenį nuraunu.
Rudenį pasodinamos chrizantemos, bet ir jos tik kokiam mėnesiui.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 08 28, 14:55)
Žiemą, bent jau ant mano tvarkomo kapo gėlių nebūna. Nes vasarą auga sprigės, o jas rudenį nuraunu.
Rudenį pasodinamos chrizantemos, bet ir jos tik kokiam mėnesiui.

o as noreciau pasodinti daugiameciu ant bobutes kapo, o laistymas didziausia problema ten, tai sakau jei tu granuliu pripylus, bet va ziema kaip unsure.gif
Atsakyti
na jei žiema tikra, tai jokio skirtumo su granulėm, be granulių. Vis tiek žemė bus su įšalu. O ar nuo granuliuotos ar ne nuo granuliuotos žemes tas šaltis kaži ar yra koks skirtumas. Žiemiškai tai apskritai atrodyt gali ir po pusnim, po pusnim.

Radau kelis patarimus: 1, 2, kažkokia tema sm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 28 rugpjūčio 2010 - 18:24
[Sveiki,
gal kas zinot kur galima butu nusipirkti juodos labai smulkios skaldos (trupuciu su blizgesiu) kapu tvarkymui.Buvau prie Traku medelyne,tai ten tik pavyzdukas yra,o sake greit negaus....
Atsakyti
Laba diena.
Kadangi cia kapu tema, tai paklausiu cia, gal kuri zinote kur kaune daro nuotraukas ant paminklo, na tas tokias senovines, nes nukrito foto ir suduzo, reikia naujos, nes ten dabar liko labai jau negrazi skyle sad.gif
paminklas satytas pries 40 metu, tai idomu ar daro dabar kur nors tokio tipo foto, kaip kad anksciau darydavo, tokias nespalvotas priklijuojamas ovalo fotmos.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 09 25, 18:49)
Laba diena.
Kadangi cia kapu tema, tai paklausiu cia, gal kuri zinote kur kaune daro nuotraukas ant paminklo, na tas tokias senovines, nes nukrito foto ir suduzo, reikia naujos, nes ten dabar liko labai jau negrazi skyle sad.gif
paminklas satytas pries 40 metu, tai idomu ar daro dabar kur nors tokio tipo foto, kaip kad anksciau darydavo, tokias nespalvotas priklijuojamas ovalo fotmos.

Prieš 6 metus Kaune darėme netoli autobusų stoties (priešingoj stoties pusėj, ten, kur gatvelės šakojasi. Nežinau, kaip tiksliai paaiškint, ne kaunietė esu. blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma, bandysim ieskoti. o kiek mokejote?
Atsakyti
Gal kas urmu parduodate dirbtines geles, domina labiau baltos, skirtos kapu puosimui.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2010 09 25, 18:49)
Laba diena.

Tiksliai adreso nežinau, bet giminės darė Vilniuje, mokėjo lyg 70 lt, čia prieš 1-2 metus.Nedaug yra firmų , kuriuos tuo užsiima.Pasiskambint reiktų po firmas.
Skaldą irgi parduoda antkapius gaminančios firmos.Kainos rajonuose pigesnės nei Vilniuj, vos ne per pus.
Atsakyti