Kaunietems:
UAB "Granitas" pigiausi akmenukai nuo 0.30ct uz kg.
[/quote]
Laba diena,
Gal kas galetu patarti kiek kilogramu tos skaldeles reiketu (3X3) ?
QUOTE(mazee @ 2010 06 28, 18:46)
Ar visa plota zadate apipilti skalda?
ne kiek zemes nepaliksit???
QUOTE(benomama @ 2010 06 29, 00:08)
Yra du krumeliai pas mus pasodinti ir dar gelem aisku reikes palikti kazkiek. Tai kokia 70 procentu kapo planuojam padengti skaldele
QUOTE(mazee @ 2010 06 29, 12:29)
Yra du krumeliai pas mus pasodinti ir dar gelem aisku reikes palikti kazkiek. Tai kokia 70 procentu kapo planuojam padengti skaldele
120-140 kg
maiseliuose buna po 20kg. veliau galesiu foto ideti
keliu kapeliu
QUOTE(benomama @ 2010 06 30, 17:23)
Aciu
Apsodinom begonijomis karališkomis, bet pas mus įmanoma dažnai nuvykti palaistyti. Begonijos, sprigės labai mėgsta drėgmę.
QUOTE(naaringiux @ 2010 06 20, 16:42)
Grįžom iš kapinių ir nuliūdino sprigės, gal, mergaitės, žinosit kas per liga, lapeliai padžiuvę, liejam į savaitę kartą, paskutinius du kartus, su trąšom, kame reikalas, kas per liga, su kuo reiktų jas nupurkšti ir kas keisčiausia, kad ir aplinkinių kaimynų sprigės tokios pat
Sveika, šiais metais sprigės kaip niekada atrodo negražiai. Ir aš pirkau, sodinau ir labai nusivyliau. Nei trąšos, nei dažnas laistymas nepadėjo. Planuoju apsodinti begonijomis, taigi siūlau ir tau naaringiux persodinti, nes vaizdas nepasikeis jei ir tręši...
merginos, labai rekomenduoju sodinant gėles naudoti vandenį absorbuojančias granules. Aš pati kapuose jas pamiršau įmaišyti , o štai namuose sodindama vazonines ir lovelių kompozicijas panaudojau ir labai džiaugiuosi. Svarbiausia, kad jos ir sausroms ir liūtims palankiai dirba - sugeria perteklinį vandenį ir paskui palaipsniui atiduoda, taigi nebėra uždžiūvimo-perlaistymo svyravimų, nuolat palaikoma optimali drėgmė.
Aš tas granules perku "Žaliuose centruose", bet manau ir ermitažuose ar senukuose turėtų būti. Būna įvairiom pakuotėm, keturiems balkono loveliams užtenka 50 g, kaina tokio pakelio apie 9 Lt. Sausos granulės smulkios kaip cukrus, o brinksta tai ohoho, sunku patikėt, kiek vandens susiurbia
Aš tas granules perku "Žaliuose centruose", bet manau ir ermitažuose ar senukuose turėtų būti. Būna įvairiom pakuotėm, keturiems balkono loveliams užtenka 50 g, kaina tokio pakelio apie 9 Lt. Sausos granulės smulkios kaip cukrus, o brinksta tai ohoho, sunku patikėt, kiek vandens susiurbia
QUOTE(jolaxus @ 2010 07 12, 09:47)
merginos, labai rekomenduoju sodinant gėles naudoti vandenį absorbuojančias granules. Aš pati kapuose jas pamiršau įmaišyti , o štai namuose sodindama vazonines ir lovelių kompozicijas panaudojau ir labai džiaugiuosi. Svarbiausia, kad jos ir sausroms ir liūtims palankiai dirba - sugeria perteklinį vandenį ir paskui palaipsniui atiduoda, taigi nebėra uždžiūvimo-perlaistymo svyravimų, nuolat palaikoma optimali drėgmė.
Jau panaudojau... tikiuosi gerų rezultatų
QUOTE(jolaxus @ 2010 07 12, 09:47)
nieko nebuvau apie toki dalyka girdėjus o kambariniams augalams tinka
QUOTE(Semile @ 2010 07 15, 22:12)
nieko nebuvau apie toki dalyka girdėjus o kambariniams augalams tinka
visiškai tinka visur - ir atvirame grunte ir induose (vazonuose, loveliuose ir t.t.). Būtinai kitam sezonui pirksiu didesnį kiekį ir vešiu mamai į kaimą, kuri ten prižiūri ne vienus kapus, o nuvažiuoti dažnai palaistyti neturi galimybės.
QUOTE(Princess99 @ 2010 07 12, 08:26)
Sveika, šiais metais sprigės kaip niekada atrodo negražiai. Ir aš pirkau, sodinau ir labai nusivyliau. Nei trąšos, nei dažnas laistymas nepadėjo. Planuoju apsodinti begonijomis, taigi siūlau ir tau naaringiux persodinti, nes vaizdas nepasikeis jei ir tręši...
man vienais metais buvo taip su sprigėmis ,tai aš nusprendžiau ,kad po persodinimo,tiksliau po pasodinimo saulė lapus nudegino,kol dar jie apvytę buvo ,aš juos nuskabiiau ir žinokit po kokių dviejų savaičių mano sprigės buvo kaip naujai pasodintos