QUOTE(Ginta. @ 2009 04 06, 12:18)
Prie Rokantiškių kapinių būna didelis pasirinkimas gėlių ir kainos mažesnės nei Kalvarijų turguje, taip pat Karveliškėse, bet čia mažiau ir kainos didesnės nei Rokantiškėse,
Ten pigiau nei Kairėnuose (ten išvis klaikios kainos ir nulinis pasirinkimas), bet vis tiek nepigu. Man pvz. mokėt po 30 Lt. už chrizantemų krūmą, kai jų reik kelias pirkt, tai pasirodė visai nepigu. Prieš 3 sav. ten pirkau raktažoles, buvo po 5 Lt. už krūmelį, tai dar nieko...
Man tai kilo klausimas, daug kalbate apie vagystes nuo kapų. Mūsų vienas didelis kapas Rokantiškėse ir niekada niekas nedingo... Ar čia pasisekė labai ar ten ne taip vagia? Per šventes ne sezono metu visokius nuperku krepšelius su džiovintom gėlytėm ir visada juos randu, kur padėjus. Ką pasodinu irgi niekas neišrauna. Tujas dvi tokias gražias pernai rudenį pasodinom, nu stovi dar
QUOTE(delle @ 2010 04 12, 11:51)
Merginos galiu jus tik paguosti dėl kapų vagysčiu
,nes pati daug ašaru esu išliejusi pas tevelį ant kapų (man net škudura pavagia
). karta gaudžiau vagį,gerai kad pabėgo,nes tikrai būčiau gavusi teistuma.Kalbėjausi su kapų sarge,o kapuose tuo metu vyko laidotuvės,tik žmonėms išėjus žiūriu,kažkaip keistai
,tokis dedulis vietoj,kad neštu y kapą vainikus ogi jis nunešinėja
.Kad jus būtumet matę tas gaudynes po tuos kapus,dabar man juokinga,bet tada,iš pykčio net akys mas mane krauju apsipylė
,jei būčiau pagavusi ........... tikrai linčo teisma būčiau padariusi
Visiškai groteskiškas vaizdelis turėjo būti. Gaila, kad nepavijot... O tai labai greitai tas dėdulė bėgo? Ot laikai atėjo, kapų tvarkyt jau apsiginklavus reik eit...
QUOTE(Lady Dy @ 2010 04 26, 22:49)
Na kad kas smelyje augtu tai dar negirdejau,aisku kad bet kokiam augalui reiks gerinti zeme
Tai suprantu, kad reikia gerint, bet kokiu sluoksniu tos žemės pilt, juk sprigių šaknys turbūt giliai eis?
QUOTE(ignesa @ 2010 04 27, 09:48)
tiesa, o sprigem dar per anksti...ir pirkit tik lietuviskas, nes stvestines sustresuoja, numeta ziedus, ir reikia ilgai laukti, kol kiti suzys...ir sodinti jas reiktu geriausiu atveju geguzes vidury..
Ketinu sodint penktadienį, žada atšilimą didelį. O kur Vilniuje gauti tų lietuviškų? Balkone prieš 2 sav. pasisodinau iš Ermitažo (nežinau iš kur atvežtos ar vietinės, kainavo po 2,49 Lt.), auga gerai.