Anyta prase paskelbti, kad:
Kaune, Silainiuose is namu parduodami naslaiciu bei raktazoliu krumeliai.
1 vnt. - 1Lt
Tel.: 8 656 11250 (Janina)
QUOTE(*meduota* @ 2010 04 20, 15:41)
o nebaisu kitų kaltint realių įrodymų neturint?
Remiuosi matematiniais skaičiavimais.
Pasidalinau savo nuomonę ir patirtimi, nekaltinu konkretaus žmogaus. Net nesiruošiu rinkti įrodymus, čia jau ne mano darbas vagis gaudyt. Parašiau kaip yra ir jeigu žmonės parduoda produkciją pigiau negu savikaina, tai jiems už tai tik medalį galima duot.
QUOTE(zuzla @ 2010 04 21, 11:43)
o kaip ilgai jau tas mulčas yra ant kapo?
Pas mus kapuose jis yra jau treti metai 2 ziemas isbuvo ir jokiu problemu, tik kas met vis papilu naujo, kad svieziau atrodytu ,nes nusirenka su lapais ar spygliais
Papildyta:
QUOTE(2jolitka @ 2010 04 21, 12:30)
gal galite smulkiau papasakoti:ka tiesete po apacia,kokiu sluoksniu pylet?kaip atrodo po ziemos?ar lengva sakeles,lapus isrinkt?
Po apacia taip tiesiau celofana, o sluoksnis tai tiesiog ziurejau kad nesimatytu celofano, po ziemos tik atnaujinau, kad svieziau atrodytu
Papildyta:
QUOTE(Genda @ 2010 04 22, 12:17)
Pas mus kapuose jis yra jau treti metai 2 ziemas isbuvo ir jokiu problemu, tik kas met vis papilu naujo, kad svieziau atrodytu ,nes nusirenka su lapais ar spygliais
Papildyta:
Po apacia taip tiesiau celofana, o sluoksnis tai tiesiog ziurejau kad nesimatytu celofano, po ziemos tik atnaujinau, kad svieziau atrodytu
Papildyta:
O kas lieciama del grozio man tikrai graziau kai mulcia nesimato taip spygliu ar smulkiu lapu nei akmenukuose ir plius viso kapo krumais ir gelem neapsodinsi atrodys kaip koks darzelis
Bet cia tik mano nuomone
QUOTE(kadabra @ 2010 04 21, 12:48)
Anyta prase paskelbti, kad:
1 vnt. - 1Lt
1 vnt. - 1Lt
Idomu ar naslaiciu spavu ivairiu turi ??? Mum reiketu apie 30 vnt. Ieskome kur cia pigiau isigijus Kaune
O aš kreipiausi į mažą kompaniją, adresu My Webpage ir labai gražiai sutvarkė už palyginti nedidele kaina. Močiutei praeitais metais tvarkėme patys, tai kol viska susivežiojome ir nusipirkome, manau dar daugiau pinigų išvaistėme. Vėliau gal foto imesiu
Man tokios gražios tos našlaitės, pasodinsime kampelyje ir jas. Beje jos labai kantrios gėlytės.
Man tokios gražios tos našlaitės, pasodinsime kampelyje ir jas. Beje jos labai kantrios gėlytės.
Sveikos, reikia patarimo. Noriu ant nelabai seniai supilto kapo pasodinti sprigių sodinukų. Kad kapas naujas - tai ten vien smėlis. Galiu aišku atsivežt maišą juodžemio ir įpilt ant viršaus. Ar augs tos sprigės?
QUOTE(Junda @ 2010 04 26, 23:25)
Sveikos, reikia patarimo. Noriu ant nelabai seniai supilto kapo pasodinti sprigių sodinukų. Kad kapas naujas - tai ten vien smėlis. Galiu aišku atsivežt maišą juodžemio ir įpilt ant viršaus. Ar augs tos sprigės?
Na kad kas smelyje augtu tai dar negirdejau,aisku kad bet kokiam augalui reiks gerinti zeme
QUOTE(Junda @ 2010 04 26, 22:25)
Sveikute, nors patirties kapu tvarkime neturiu, bes praeita sekmadieni tvarkem kapa, vyro mama myre pries 2.5 men. tai mes pertvarkewm pati kapa, atvezem juodzemio ir susodinom naslaiciu, per sventes vaziuosim vel, tikiuosi viskas prigis, nes galimybes dazniau ten atvaziuoti nera, 60km. nuo musu kapines.
sveikutės jungiuosiu prie jūsų,
pernai mirė mano mamytux , noriu kažką įdomesnio apsodinti, gal galit ką patarti.labai norėčiau kokių foto pažiūrėti gal žinot kokių tinklapių kur būtų galima idėjų pasirinkti, kiek ieškojau tai nelabai ką radau.dabar anksti pavasarį buvau susodinus hiacintus laikinai, o ką toliau nežinau...
ir dar sakykit kodėl pvz.niekas nesodina kokių krokų, kur anksti pavasarį žydi, man jie labai gražūs...nepykit gal kvailai klausiu ale nesidomėjus tokiais reikalais, nes neturėjom kapų ką tvarkyt iki dabar...
pernai mirė mano mamytux , noriu kažką įdomesnio apsodinti, gal galit ką patarti.labai norėčiau kokių foto pažiūrėti gal žinot kokių tinklapių kur būtų galima idėjų pasirinkti, kiek ieškojau tai nelabai ką radau.dabar anksti pavasarį buvau susodinus hiacintus laikinai, o ką toliau nežinau...
ir dar sakykit kodėl pvz.niekas nesodina kokių krokų, kur anksti pavasarį žydi, man jie labai gražūs...nepykit gal kvailai klausiu ale nesidomėjus tokiais reikalais, nes neturėjom kapų ką tvarkyt iki dabar...
labas, gi dabar labai platus geliu pasirinkimas, tad sodinti tikrai yra ka. Kadangi dirbu toj srity, tai patarciau auginti paprastas, bet visai neprastas-ledinukus, serencius, ju tokia gausybe, ir, svarbiausia nereikalauja prieziuros ypatingos. labai puosnios begonijos, bet jom daugiau prieziuros reikia. Galiu daug privardinti...Seip tai didziausia problema kapuose, kad dabar ypatingai geles vagia, tai zmones ir bijo ka brangiasnio, gtazesnio sodinti
Papildyta:
tiesa, o sprigem dar per anksti...ir pirkit tik lietuviskas, nes stvestines sustresuoja, numeta ziedus, ir reikia ilgai laukti, kol kiti suzys...ir sodinti jas reiktu geriausiu atveju geguzes vidury..
Papildyta:
tiesa, o sprigem dar per anksti...ir pirkit tik lietuviskas, nes stvestines sustresuoja, numeta ziedus, ir reikia ilgai laukti, kol kiti suzys...ir sodinti jas reiktu geriausiu atveju geguzes vidury..
QUOTE(linksmuoliukas @ 2010 04 27, 10:00)
Sodinu. pavasarį, kai dar visur pilka, šlapia ir niūru jie labai gražiai žydi. Dalis kapo užpilta skaldele, žemės nedidelis ruoželis paliktas - gana nemažai jų prisodinusi - vaizdas tikrai gražus būna. Sodinu baltus.