Įkraunama...
Įkraunama...

Kapų priežiūra

QUOTE(simson @ 2010 03 31, 12:34)
verysad.gif Neseniai suzinojau, kad nuo sūnaus kapo dvi eglutes pavogtos, israutos ir tiek, penkis metus augo niekam neuzkliuvo. Gaila labai, nezinau nei ka sodinti dabar juk vel israu. Ir ne vien tik nuo musu kapo, daug kapu apvogti.

mano mamos ir močiutės bendras kapas pastoviai apvagiamas verysad.gif Tik pasodinu pavasarį kokių brangesnių gėlių, kitą dieną visos iškastos būna verysad.gif Serenčius, ir tuos praeitais metais nuvagė... Taip norėtųsi kokių begonijų, bent jau sprigių ant kapelio, bet kur tau... Džiaukis žmogau našlaitėm ir serenčiais (kartais palieka).
Atsakyti
Sveikutes, uzsukau pas jus patarimo, pries men. palaidojom vyro mama, ir nez\inau ka reike toliau daryti, kaip tvarkyti, ka sodinti, nes tik rudeni planuojam statyti paminkla, patarkit, kokiu gelyciu geriau pasodinti, ir kada jau galima, nes kapas nuo musu 60kilom. neprivaziuosim daznai, kad ir laistimo butu nedauk, ir prieziura lengva. Aciukas isanksto
Atsakyti
o as turiu klausima, toms, kurios kapu irengimui naudojo skaldute. Ar plovet ja po keliu metu? kaip tai daret? Vezet namo ar vietoje tai daret? Kazkokia chemija ar kita priemones naudojot?
Atsakyti
Sveikutes, turiu klausimeli, ar galiu balandzio 26 pasodinti ant kapo naslaites, ar nesusals juos, nes per mamos diena atvykti negalesim, norim papuosti kapa, ar geriau kokiu kitu gelyciu pasodint, patarkit g.gif
Atsakyti
Naslaites nebijo salnu, nemanau, kad susals 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(m.angeliukas @ 2010 04 12, 11:38)
Sveikutes, turiu klausimeli, ar galiu balandzio 26 pasodinti ant kapo naslaites, ar nesusals juos, nes per mamos diena atvykti negalesim, norim papuosti kapa, ar geriau kokiu kitu gelyciu pasodint, patarkit g.gif

Galite drasiai sodinti našlaites,geriau butu kad pirktumėt lauke žėmojusias nei šilknami,nes man vienais metais šilknaminės truputuka apšalo,bet po to viskas gerai buvo mirksiukas.gif

Merginos galiu jus tik paguosti dėl kapų vagysčiu g.gif ,nes pati daug ašaru esu išliejusi pas tevelį ant kapų (man net škudura pavagia doh.gif ). karta gaudžiau vagį,gerai kad pabėgo,nes tikrai būčiau gavusi teistuma.Kalbėjausi su kapų sarge,o kapuose tuo metu vyko laidotuvės,tik žmonėms išėjus žiūriu,kažkaip keistai doh.gif ,tokis dedulis vietoj,kad neštu y kapą vainikus ogi jis nunešinėja doh.gif .Kad jus būtumet matę tas gaudynes po tuos kapus,dabar man juokinga,bet tada,iš pykčio net akys mas mane krauju apsipylė doh.gif doh.gif doh.gif ,jei būčiau pagavusi ........... tikrai linčo teisma būčiau padariusi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delle: 12 balandžio 2010 - 12:01
Dieve, kaip baisu, tie zmones nieko nebijo, as t.p. uz savo veiksmus neatsakiciau
Atsakyti
Sveikos merginos. Kapų priežiūra tikrai labai dažnai sudaro nemažą rūpestį. O ypač kai kapai toli nuo gyvenamos vietos. Mes taip pat visus darbus patikėjome kapų priežiūra užsiimančiai įmonei, esam patenkinti, nes kažkaip dar nekilo jokių nesusipratimų. Jei kam reikės, rašykit, kontaktus parašysiu. smile.gif
Atsakyti
Sugalvojom ant senelių kapo užpilti dekoratyvine skalda, tad norim jūsų patarimų 4u.gif kapavietė yra keturvietė, kiek maždaug reiktų skaldos? kokiu storiu (cm) ją pilti? norėtume šviesios spalvos, kaip su priežiūra, ar greit apsineša? 4u.gif

gal šiaulietės žinot kur pigiau parduodama skaldelė?
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 04 17, 19:59)
kiek maždaug reiktų skaldos? kokiu storiu (cm) ją pilti?

berods kažkada šioj temoj skaičiavom, paieškokit
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 04 17, 19:59)
Sugalvojom ant senelių kapo užpilti dekoratyvine skalda, tad norim jūsų patarimų  4u.gif kapavietė yra keturvietė, kiek maždaug reiktų skaldos? kokiu storiu (cm) ją pilti? norėtume šviesios spalvos, kaip su priežiūra, ar greit apsineša?  4u.gif

gal šiaulietės žinot kur pigiau parduodama skaldelė?

Skaldele gerai tik ten ,kur nera arti medziu.Nes nuo vejo ir rudeni krentant lapams,prinesa visokiu sapaliuku.Tad po keliu metu bus skaldeles ir siukslyciu misinys.
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2010 04 17, 20:14)
Skaldele gerai tik ten ,kur nera arti medziu.Nes nuo vejo ir rudeni krentant lapams,prinesa visokiu sapaliuku.Tad po keliu metu bus skaldeles ir siukslyciu misinys.

šito nepagalvojau, bet šalia tikrai neturim ax.gif o po apačia ką reikia patiesti, paprastą plėvelę?
Atsakyti