Įkraunama...
Įkraunama...

Kapų priežiūra

bandau kazka pati kapam papuost.... ax.gif
user posted image
Papildyta:
blush2.gif foto prasta bet parodysiu.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evers: 25 spalio 2009 - 08:54
QUOTE(evers @ 2009 10 25, 09:55)
bandau kazka pati kapam papuost.... ax.gif
user posted image
Papildyta:
blush2.gif foto prasta bet parodysiu.... blush2.gif

Labai gražu, evers 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2009 10 24, 20:41)
Parodysiu  pagaliau užbaigtą savo artimųjų kapą [attachmentid=186742]

Labai gražu, edinka 4u.gif
Atsakyti
Aš pernai dariau štai tokią puokštę ax.gif
user posted image

Tik šiemet nelabai ką sugalvoju....... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2009 10 24, 20:38)
besidairant satanelei puokščių užkliuvo akis, nors kai kur ir ne mūsų platumų augmenija, tačiau matyt galima ir alternatyvų rasti:

user posted image

user posted image

Man labai patinka tokios puokštės , tikrai bandysiu kažką kopijuoti, ačiukas jolaxus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 10 25, 09:22)
edinka  , labai gražu 

QUOTE(zaliaake123 @ 2009 10 25, 14:27)
Labai gražu, edinka

QUOTE(jolaxus @ 2009 10 24, 20:45)
gražu ir neperkrauta
bet ar aplink nėra didelių medžių, kurie ilgainiui prišiukšlins skaldelę? labai nelengva būna iš jos išrankioti spyglius ar lapus

aciuks.gifaciuks.gif aciuks.gif
Šalia yra beržas, lapeliai ir žirginiukai krenta, bet nėra jau taip beviltiškai blogai, tenka parankiot retkarčiais, bet gal juos vėjas nupučia - juk lengvi ir maži tie beržo lapeliai, todėl grėbti tikrai nereikia lotuliukas.gif
QUOTE(ide @ 2009 10 24, 20:54)
Naslaites geriausiai sodinti iki rugsejo pabaigos, nes taip jos gerai prigyja ir tada graziai zydi pavasari. Jei veliau pasodinsit gali neprigyti ir issalti. Siuo metu geriausiai sodinti chrizantemas.

Kažin ar išvis verta ką sodinti... našlaitėms jau peršalta, o chrizantemos gi nuo drėgmės paruduoja, tai ir viena, ir kita lygiai vienodai nebegražiai atrodo. Geriausia, manau laikinas gėlių vazonėlis arba...dirbtinės ax.gif
QUOTE(evers @ 2009 10 25, 09:35)
labai grazu.....patinka santurus ,neperkrautas stilius....
noriu paklaust o skaldos daug reikia kapui....  ar brangiai iseina kapa su skalda sutvarkyt...

aciuks.gif Skaldelės reikia tikrai nemažai, o kaina priklauso nuo to, kokią perki. Ta tamsiai pilka buvo seniau supilta, daug jos "pražuvo" per laidotuves, tai dabar pirkom tik tą šviesią, ji balta su juodom priemaišom, nu man labai graži, bet ir brangi, rupužėle. 50 kg maišas kainavo 70lt. Galima ir žymiai pigiau rasti, bet kadangi taikėm prie jau esančios, tai tik šitos dydis ir forma akmenukų tiko.
QUOTE(evers @ 2009 10 25, 09:55)
bandau kazka pati kapam papuost....

Graži kompozicija thumbup.gif
QUOTE(naaringiux @ 2009 10 25, 14:34)
Aš pernai dariau štai tokią puokštę 
Tik šiemet nelabai ką sugalvoju....... 

...irgi gražu thumbup.gif
O ką čia daug galvot - turit merginos fantazijos ir "auksines" rankeles, darykit bet ką - vistiek gražiai gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal kas kapus norite papuošti netik kompozicijomis, bet ir chrizantemu sodinukais? turime labai gražių, didelių, baltažiedžių ramunėlių krūmų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekilla19 @ 2009 10 26, 19:52)
O gal kas kapus norite papuošti netik kompozicijomis, bet ir chrizantemu sodinukais? turime labai gražių, didelių, baltažiedžių ramunėlių krūmų  smile.gif

vaizdelį įmestum? kokiame mieste? kokia kaina?
Atsakyti
sveikos gal kas ka ant kapu jau paruoset...noreciau paziuret kuom puosiate kapus...cia mano siandienos darbai kapeliam artimuju papuost...
cia ant teveliu kapo...
user posted image

dar papuosimui...

user posted image
Papildyta:
dar kitiem artimuju kapam....

user posted image

user posted image

user posted image

atspalviai truputuka skiriasi,gaila nuotraukoj tai nesimato...
Atsakyti
Evers, šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Labai gražios puokštės smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Noriu pasiteirauti, kokias gėles galima sodinti, kad ištisus metus būtų gražu? (išskyrus žiemą)
Atsakyti
Sveikos,
Siulau aplankyti svetaine www.paminklas.eu Darbu galerija/ priedai daug pvz kaip papuosti kapa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meistras123: 20 lapkričio 2009 - 19:58
QUOTE(681-12345 @ 2009 09 18, 21:43)
Atsiprašau, jei aš ne į "temą" pataikiau blush2.gif  Yra likę 7 metrai ilgio labradoro juodo akmens borteliai. Gal kas ruošiasi tvarkyti kapavietę, parduočiau žymiai pigiau, nei rinkos kaina. Kaina 360 Lt. Labai lengvas pervežimas lengvuoju automobiliu.

user posted image

Kreipkitės į AŽ mirksiukas.gif

PARDUOTA
Atsakyti