QUOTE(Lady Dy @ 2009 04 04, 23:58)
Pirmiausia toje vietoje kur klosi plėvelę ir pilsi skaldą,išnaikink žoles,nupurkšk raundapu ar uraganu,kiek žinau yra speciali plevelė klojimui po skalda,ji praleidžia vandenį,o skaldą geriau pilti tamsią,nors balta gražiau,nes nuo lietaus paruduoja.Skaldos geriau nepilti kur yra medžių ypač spygliuočų,nes sunku pašalinti pribirusius spyglius.Vietą kur sodinsi gėles apkraštuok plastikiniais krašteliais,kad žemė nebirtų į skaldą.
dėkui, viską po biški susipirkau, tai po velykų važiuosim su broliu taisyti kapo

kažin kaip ten gausis, pasidariau šiokį tokį projektėlį kur pilsiu skaldą o kur gėles sodinsiu tik nežinua ar bus iš tikro gražu

na reik tikėtis kad bent jau nebus baisiai
dabar klausymas ar jau kur turgeliuose parduoda kapams gėles ar dar anksti? gal žinote kur Vilniuje jų didelis pasirinkimas ?
Aš gyvenu taip, tarsi tai mano paskutinė diena.Kokios mintys, norai, poelgiai iškyla žinant tą graudžią tiesą...Džiaugiuosi saulėtekiu,gamta,žmonėmis ir net tais kurie suteikė skausmo,skausmo aš nebijau...bijau to ką aš paliksiu išeidama iš šio vis dėl to gražaus pasaulio...