As irgi ieskau ideju kapu tvarkymui.Internete nelabai kas........
As ieskau ideju be skaldeliu, be jokiu uzpylimu, vien gelemis,samanelemis noreciau ispuost kapa
QUOTE(Kamke @ 2008 04 23, 13:58)
dekui, nes net nezinojau kad yra tokia knyga manau ir po kapus teks pavaiksciot, nors ir nelabai megstu
Tikrai nesmagus pasivaiksciojimas, bet... reikia, jei nori pvz.
aš irgi ieškojau, nieko neradau ir paskui atėjo mintis, kad nelabai gal ir įmanoma rasti, juk tokias kapų tvarkymo tradicijas kaip pas mus tikrai mažai kas turi, užsienyje dažniausiai kapai tvarkomi labai santūriai, žolytė, keli žiedeliai, o dažnai ir be žiedelių apsieina...
beveik geriau idėjų ieškotis žiūrinėjant kiemų apželdinimo vaizdelius, bet ten jau reikia fantazijos kad kažką pritaikyti
beveik geriau idėjų ieškotis žiūrinėjant kiemų apželdinimo vaizdelius, bet ten jau reikia fantazijos kad kažką pritaikyti
O kokias jus sodinat gelytes ? Kad žydėtu visa vasara ?
QUOTE(iingri @ 2008 04 24, 11:25)
O kokias jus sodinat gelytes ? Kad žydėtu visa vasara ?
Pas mus nuo praeitu metu dar naujai suzydejo naslaites Aisku, jau siaip metais jos isstyps, tai paskui sodinsim gal spriges, nes man jos grazios
Šiuo metu labai gražu baltos raktažolės. Žemos, kupstai dideli. Lapų mažai matyt per daugybę žiedų. http://www.sodai.lie.../Perteklius.htm (tokios, tik dabar daug gausiau žydi).
sveikutes, kazkda kalbejom apie eracinus kapinese. pasisodinau, visau grazu buvo, tik dabar pavasari man nepatinka kaip jie atrodo - lig zydetu.... tokie stagarai kaip 'gaidziukai' islinde - ir jie tokie auksti... gal juos reikia karpyti?
sveikos. manes vienas pazistamas prase paieskot ko nors internete apie horizontalius kadagius. jis nori juos sodint ant kapu. as nezinau nei kaip jie atrodo, tad gal jus ka nors girdeje?.. sake jie tokie laipiojantys. yra dar kazkoks lotyniskas pavadinimas, bet as jo nezinau. ziurejau internete, taciau nieko gero neradau...
QUOTE(rugegele23 @ 2008 06 12, 23:32)
sveikos. manes vienas pazistamas prase paieskot ko nors internete apie horizontalius kadagius. jis nori juos sodint ant kapu. as nezinau nei kaip jie atrodo, tad gal jus ka nors girdeje?.. sake jie tokie laipiojantys. yra dar kazkoks lotyniskas pavadinimas, bet as jo nezinau. ziurejau internete, taciau nieko gero neradau...
Ant "musu" kapo yra toks Siaip fainas yra ir labai gajus. http://www.medelynas...uociai/kadagiai
QUOTE(Ice tea @ 2008 06 13, 08:50)
Ant "musu" kapo yra toks Siaip fainas yra ir labai gajus. http://www.medelynas...uociai/kadagiai
labai aciu uz informacija
Sveikos gyvos
Man i kapines yra toli vazineti ir kai sausa viskas isdziuna. Kokias geles geriausia sodinti vasarai, kadangi daznai nepalaistau. Kad neliktu tuscias kapas ar tik stagarai kokie. Anksciau sodindavau gvazdikelius mazuosius. Na, kad labai atsibodo. Aciu
Man i kapines yra toli vazineti ir kai sausa viskas isdziuna. Kokias geles geriausia sodinti vasarai, kadangi daznai nepalaistau. Kad neliktu tuscias kapas ar tik stagarai kokie. Anksciau sodindavau gvazdikelius mazuosius. Na, kad labai atsibodo. Aciu
As kiekvienais metais vasarai sodinu zylem is ledinukem, tikrai nereikalauja daug demesio jos. Vienais metais, kai buvo sausra ir buvom isvaziave ilgam laikui is miesto uzz keliu savaiciu atvaziuojam ir matom, tik viena gelyte prapuole (is 70 ).