Vakar padariau puokste ziemai. Prikabinu, jei pavyks
http://picasaweb.goo...789147031297634
QUOTE(Ice tea @ 2007 11 28, 10:06)
Labai graži ir saikinga...
Sveikos gyvos, visos.
Gal kas jau bundate is ziemos miegelio ir ruosiates sejai? Jau lyg ir ledinukes butu galima seti?
O gal as ne cia pataikiau?
Gal kas jau bundate is ziemos miegelio ir ruosiates sejai? Jau lyg ir ledinukes butu galima seti?
O gal as ne cia pataikiau?
Kapu sutvarkymo pvz.
Kapu sutvarkymo pvz.2
O gal žinote kur dar galėčiau internete rasti kokių pavyzdžių kaip gražiai ir saikingai sutvarkyti kapą.
AČIŪ
Kapu sutvarkymo pvz.2
O gal žinote kur dar galėčiau internete rasti kokių pavyzdžių kaip gražiai ir saikingai sutvarkyti kapą.
AČIŪ
aciukas SPRIGEI uz "rojau sodai" nuoroda.. labai graziu keleta pavyzdeliu radau mamytes kapeliui
Keliu tema i virsu, gal kas dar kokiu pavyzdeliu pasiulys kapu tvarkymui
Kapams tiktų visi žemi augalai, tik reiktų pasirinkti kokie artimiau sielai...Kraštus apsodinti įvairiais šliaužiančiais( vaistučiai, čiobreliai). Šiuo metu žydinčios tiktų: saulutės, raktažolės, našlaitės.
Kaip šie ir daug kitų atrodo, galima rasti mano tinklapyje:
www.sodai.lietuvoje.com
..ne tik rasti, bet ir užsisakyti...
Kaip šie ir daug kitų atrodo, galima rasti mano tinklapyje:
www.sodai.lietuvoje.com
..ne tik rasti, bet ir užsisakyti...
QUOTE(LT @ 2008 01 17, 13:54)
Kapu sutvarkymo pvz.
Kapu sutvarkymo pvz.2
AČIŪ
Kapu sutvarkymo pvz.2
AČIŪ
Ir man labai idomu gal dar kur yra internete kokiu pavyzdziu, nes neturiu supratimo kaip kapeli dukrytes sutvarkyt
QUOTE(Kamke @ 2008 04 22, 18:05)
Ir man labai idomu gal dar kur yra internete kokiu pavyzdziu, nes neturiu supratimo kaip kapeli dukrytes sutvarkyt
Labai ne kas su tais kapu tvarkymo pvz. Nu bet paieskosiu prie progos
Nelabai kas yra Geriausia eiti pasivaikscioti po kapines ir pasiziureti geru ideju. Yra dar knyga "Kapu prieziura", gal ten kas gero yra. Nueik i knygyna pavartyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 04 23, 09:41)
Nelabai kas yra Geriausia eiti pasivaikscioti po kapines ir pasiziureti geru ideju. Yra dar knyga "Kapu prieziura", gal ten kas gero yra. Nueik i knygyna pavartyti
dekui, nes net nezinojau kad yra tokia knyga manau ir po kapus teks pavaiksciot, nors ir nelabai megstu