Aš tai labai norėčiau pati padaryt, bet nemoku Baltai pavydžiu toms, kurios tą sugeba
Perskaičiau jūsų žinutes, nes pati su nerimu laukiu Visų šventųjų dienos. Prieš metus miręs mano tėtis. Stengiamės prižiūrėti kapą, taip norisi ir tą dieną jį papuošti. Tik mano nuomone, kapinėse, kaip niekur kitur, turi būti laikomąsi saiko. Nėmėgstu ryškių, dirbtinių gėlių ir puokščių iš jų. O mano puskės skonis būtent toks. Pernai vos šoko negavau, kai iš ryto pamerkusi rožių, padėjusi gyvų gėlių puokštelę gale kojų, vakare nuvažiavusi radau, tiesiog "klykiančią" iš tolo oranžinių, raudonų gėlių puokštę užverstą pačiam priekyje, ir dar aplink prismaigstyta dirbtinių gėlių. Man tai aukščiausio laispnio beskonybė. Ir tai ant paties brangiausio žmogaus kapo. Kaip tokiu atveju pasielgti? Na nekyla ranka nuimti, nes juk žmogus stengėsi. O vaizdas klaikus. Ir toks kartėlis širdyje, kad norėjai skoningo ir saikingo papuošimo, o iš visko išeina šnipštas. Todėl ateinančių švenčių net bijau. Jei ir vėl tas pats.
o as vakar jau padariau krepselius. kai nufotkinsiu idesiu foto.
QUOTE(Kat @ 2007 10 30, 17:02)
vakare nuvažiavusi radau, tiesiog "klykiančią" iš tolo oranžinių, raudonų gėlių puokštę užverstą pačiam priekyje, ir dar aplink prismaigstyta dirbtinių gėlių. Man tai aukščiausio laispnio beskonybė. Ir tai ant paties brangiausio žmogaus kapo.
Aš nuimčiau Juk vis dėlto tai tavo tėčio kapas ir tu jį tvarkai, o ji tik lanko... Nesijausčiau labai gerai, nuėmusi tas "grožybes", bet ne ką geriau jausčiausi į jas žiūrėdama ir galvodama - nuimt ar ne
Kaip tokiu atveju pasielgti? Na nekyla ranka nuimti, nes juk žmogus stengėsi. O vaizdas klaikus. Ir toks kartėlis širdyje, kad norėjai skoningo ir saikingo papuošimo, o iš visko išeina šnipštas. Todėl ateinančių švenčių net bijau. Jei ir vėl tas pats.
Puikiai tave suprantu ir pati pasakyciau jai, kad man taip negrazu ir, kad tetis labai nemego dirbtiniu aki rezianciu geliu. Gal uzsigaus, gal susipyksit, bet tikrai trumpam. O tu turesi grazu ir tvarkinga tecio kapa. As tai stipriai reguliuoju mamos kapa
O siemet uzsakiau kompozicija is www.paslidija.lt Labai jau man grazu ir kol pati dar taip nemoku, tai pirksiu
QUOTE(Ice tea @ 2007 10 31, 11:15)
1. As tai stipriai reguliuoju mamos kapa
2. O siemet uzsakiau kompozicija is www.paslidija.lt Labai jau man grazu ir kol pati dar taip nemoku, tai pirksiu
2. O siemet uzsakiau kompozicija is www.paslidija.lt Labai jau man grazu ir kol pati dar taip nemoku, tai pirksiu
1. ir aš.
2. Labai gražios kompozicijos. O ar labai brangios? Bet pas mus tai jaučiu pavogtų tuoj pat
QUOTE(dincikas @ 2007 10 31, 13:05)
O ar labai brangios? Bet pas mus tai jaučiu pavogtų tuoj pat
Kainos 20-50 ir dar daugiau (kiek kisene nesa ), bet juk menas turi kainuoti. Vakar uzsukau i turgu, tai kai pamaciau tuos kicus ir banalybes uz 40 lt, tai tikrai atsoko fantazija ir ramia dusia uzsisakiau pas Lidija
Nu man 20-50 Lt irgi neatrodo brangu
QUOTE(dincikas @ 2007 10 31, 14:36)
Nu man 20-50 Lt irgi neatrodo brangu
Kompozicijos tikrai grazios, o ir kaina , nera didele. Siandien pas mus prie kapiniu, paprasta puokstele kainavo 10 - 45 Lt
QUOTE(damute31 @ 2007 11 01, 20:36)
o mano padaryta puokste pavoge nuo kapo , nera nieko svento zmonems
nuo mano Angelėlio kapelio vis ,,nuskrenda,, paukščiukas kurį nuperku ir padedu...
Perskaičiau jūsų žinutes, nes pati su nerimu laukiu Visų šventųjų dienos. Prieš metus miręs mano tėtis. Stengiamės prižiūrėti kapą, taip norisi ir tą dieną jį papuošti. Tik mano nuomone, kapinėse, kaip niekur kitur, turi būti laikomąsi saiko. Nėmėgstu ryškių, dirbtinių gėlių ir puokščių iš jų. O mano puskės skonis būtent toks. Pernai vos šoko negavau, kai iš ryto pamerkusi rožių, padėjusi gyvų gėlių puokštelę gale kojų, vakare nuvažiavusi radau, tiesiog "klykiančią" iš tolo oranžinių, raudonų gėlių puokštę užverstą pačiam priekyje, ir dar aplink prismaigstyta dirbtinių gėlių. Man tai aukščiausio laispnio beskonybė. Ir tai ant paties brangiausio žmogaus kapo. Kaip tokiu atveju pasielgti? Na nekyla ranka nuimti, nes juk žmogus stengėsi. O vaizdas klaikus. Ir toks kartėlis širdyje, kad norėjai skoningo ir saikingo papuošimo, o iš visko išeina šnipštas. Todėl ateinančių švenčių net bijau. Jei ir vėl tas pats.
Manau, kad gyvenimas ir taip per daug sudėtingas ir trumpas. Nereiktų jaudintis ir pykti ant artimųjų , kad jie išreiškia pagarbą pagal savo skonį. Matykite jų meilę, atminimą Jūsų Tėveliui, o ne plastmasines gėles. Juk tai menkniekis.