Įkraunama...
Įkraunama...

skaitymas tualete

temelė thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

toks įprotis yra ir pas mus, šiaip su vidurių užkietėjimais aš problemų neturiu, bet yra kas turi problemų iš šeimos narių, tai ir "kankinasi" ten užsidarę plius spaudą skaito lotuliukas.gif aš irgi skaitau, būna kad taip įsiskaitau ir"užmirštu", kad reikia eiti "namo" kiek čia pliku užpakaliu sėdėsi ir skaitysi lotuliukas.gif blush2.gif blush2.gif Juolab pas mus wc daug šilčiau nei kambary, o kas dėl kvapelio, iš wc pareinu visada kvepianti tai kokiu jūros kvapu, kokių jazminų ar obuolių kvapu blush2.gif lotuliukas.gif nes purškiu tualeta gaivikliais visada thumbup.gif good.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Atsiradus vaikui tokie MB paskaitinejimai pailgejo lotuliukas.gif
as radus koki laikrasti irgi aki uzmetu ax.gif
Atsakyti
O nafik ten skaityt...pas švogerį ten televizorius pakabintas...
Atsakyti
as cia dar naujoke, tai man nedrasu ax.gif Sveikos smile.gif
man labai patiko temos pavadinimas biggrin.gif Maniskis, ko gero, be sito neisgyventu-as ir papykstu,ir pasisaipau, bet ka jau padarysi. Gal matet spektakli "Urvinis zmogus", tai ten uzdave klausima-kur vyro vieta namuose? is sales ir vyrai, ir moterys eme saukt : "Tualetas!" O aktorius pridure : "jei speji uzsirakint" lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekaip nereaguoju. Negaila gi man kad skaito rolleyes.gif
Atsakyti
o ka cia bepadarysi - juk jau susiformaves iprotis lotuliukas.gif
tai leidziu savajam kiek tik nori pasimegauti. Jokiu priekaistu. tongue.gif ir pati prie progos paskaitau. blush2.gif
Atsakyti
Niekada nesu susidūrusi su tokiu reiškiniu... blink.gif
Aš tai stengiuosi tualete kuo trumpiau užtrukti, net neįsivaizduoju kaip galima ten skaityti kažką, juk sėdint fotelyje tai daryti patogiau. lotuliukas.gif

Susidomėjau, kiek tada kaiko reikia užtrukti wc, jei dar ir paskaityti spėjama?? bigsmile.gif
Atsakyti
zinau,kad mano tevas megsta eiti i tuoleta ir skaityti laikrasti.... g.gif na,man tai cia kazkoks anonizmas.tualetas yra tualetas.ne skaitykla.
Atsakyti
Mano vyras tai knygas ten skaito, iš pradžių pykau, bet jis man paaiškino vieni skaito tuolete, kiti lovoje.Tai tenka taikytis su šia padėtimi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 01 21, 13:54)
O nafik ten skaityt...pas švogerį ten televizorius pakabintas...

thumbup.gif būtų pas mus taip, tai nebeišlįstų niekas iš tuliko lotuliukas.gif
Atsakyti
aš pati skaitau smile.gif kartais ir einu vien tik tam, kad paskaityčiau smile.gif be jokio "reikalo" taip sakant smile.gif
Atsakyti
pas mus tokiu atsitikimu visiskai nepasitaiko blink.gif tai man atrodo ir nepriimtina unsure.gif
kazkaip nei as nei maniskis ten neuztrunka biggrin.gif zymiai patogiau paskaitineti laikrasti lovoje, patogiai isitaisius rolleyes.gif
Atsakyti