toks įprotis yra ir pas mus, šiaip su vidurių užkietėjimais aš problemų neturiu, bet yra kas turi problemų iš šeimos narių, tai ir "kankinasi" ten užsidarę plius spaudą skaito aš irgi skaitau, būna kad taip įsiskaitau ir"užmirštu", kad reikia eiti "namo" kiek čia pliku užpakaliu sėdėsi ir skaitysi Juolab pas mus wc daug šilčiau nei kambary, o kas dėl kvapelio, iš wc pareinu visada kvepianti tai kokiu jūros kvapu, kokių jazminų ar obuolių kvapu nes purškiu tualeta gaivikliais visada
as cia dar naujoke, tai man nedrasu Sveikos man labai patiko temos pavadinimas Maniskis, ko gero, be sito neisgyventu-as ir papykstu,ir pasisaipau, bet ka jau padarysi. Gal matet spektakli "Urvinis zmogus", tai ten uzdave klausima-kur vyro vieta namuose? is sales ir vyrai, ir moterys eme saukt : "Tualetas!" O aktorius pridure : "jei speji uzsirakint"
Niekada nesu susidūrusi su tokiu reiškiniu... Aš tai stengiuosi tualete kuo trumpiau užtrukti, net neįsivaizduoju kaip galima ten skaityti kažką, juk sėdint fotelyje tai daryti patogiau.
Susidomėjau, kiek tada kaiko reikia užtrukti wc, jei dar ir paskaityti spėjama??
pas mus tokiu atsitikimu visiskai nepasitaiko tai man atrodo ir nepriimtina kazkaip nei as nei maniskis ten neuztrunka zymiai patogiau paskaitineti laikrasti lovoje, patogiai isitaisius