nei skaito, nei tel nešasi į wc.
QUOTE(Pipirinė @ 2013 10 05, 22:01)
nei skaito, nei tel nešasi į wc.
taisyklingai maitinasi

Man iš pradžių juokas ėmė, paskui nelabai patiko, o dabar pikta, kai tulike vyras užsidaro pusei valandos. Tualetas ir vonios kambarys bendras, vaikai maži, tai nuolat prireikia ko nors ar popieriaus ar servetėlės ar dar ko nors
o ten užimta. Jis pyksta, kad aš jam neleidžiu sedėt, aš kad man reikia įeit, o negaliu.
Bet va visai nesenai radau straipsnių apie hemarojų, tai vat pasirodo ilgas sedėjimas ant klozeto puiki galimybė tam atsirasti. Anksčiau esu girdėjusi, kad mažų vaikų negalima ilgai laikyti ant puodelio, kol nepadaro, jei nenori tai ir nesodinti, o apie suaugusius nesusimąsčiau. Bet va radau dabar informacijos, sakau gal biški padės bent tai
nes apsilankymas pas proktologą labai gąsdina

Bet va visai nesenai radau straipsnių apie hemarojų, tai vat pasirodo ilgas sedėjimas ant klozeto puiki galimybė tam atsirasti. Anksčiau esu girdėjusi, kad mažų vaikų negalima ilgai laikyti ant puodelio, kol nepadaro, jei nenori tai ir nesodinti, o apie suaugusius nesusimąsčiau. Bet va radau dabar informacijos, sakau gal biški padės bent tai

visa mūsų šeima iš tų, kurie skaito tūlike, kartą per mėnesį turiu kone iškuopti tualetą nuo susikaupusios literatūros
tiesa, mūsų vonios kambarys didelis, tai klozetas atskirtas širma - čia tam ekstra atvejui, jei ką nors reikia pasiimt iš vonios, ar kas nors prausiasi vonioj, o kitam reikaliukai spaudžia

Mano brolis skaitydavo,tai labai visus nervindavo

QUOTE(Becel @ 2007 12 17, 11:14)
Tikrai,kad XXIa.

Neskaito
.