1 eilė gerosios
2 eilė išvirkšios
keičiam spalvą
3 eilė geromis
4 - geromis
5 - geromis
keičiam spalvą kartojam nuo pirmos eilės, berods taip, seniai mezgiau gal kas neseniau mezgė galėtų mane pataisyti jei ne taip parašiau
aš šimtąjį kartą skaitau, dabar priėjau tokio varianto:
1 - geros
2 blogos
3 - geros
4 - geros
5 - blogos
6 geros
7 - geros
8 - blogos
9 - geros
10 - geros
11 - blogos
12 geros
13 - geros
14 - blogos
Einu bandyt megzti, parašiau Valentinukei AŽ, gal atrašys Tuoj visą internetą sukelsiu ant kojų dėl batikų, bet taip nagai niežti megzt
1 - geros
2 blogos
3 - geros
4 - geros
5 - blogos
6 geros
7 - geros
8 - blogos
9 - geros
10 - geros
11 - blogos
12 geros
13 - geros
14 - blogos
Einu bandyt megzti, parašiau Valentinukei AŽ, gal atrašys Tuoj visą internetą sukelsiu ant kojų dėl batikų, bet taip nagai niežti megzt
Sveikos, mezgejeles
gal galit papasakoti kaip numegzti naujagimiui kojinytes ar nurodyti kur galiu rasti aprasyma. isanksto aciu
gal galit papasakoti kaip numegzti naujagimiui kojinytes ar nurodyti kur galiu rasti aprasyma. isanksto aciu
QUOTE(Živile60 @ 2009 01 10, 13:18)
Sveikos, mezgejeles
o suaugusiam moki megzt??? jei ne tai kaip čia aiškiau parašius tada, mezgama 5 virbalais, ant 4 virbalų apsimetama po 8 akis, mezgama atnarėlė gumos rašteliu (1 gera 1 bloga, arba 2 geros, 2 blogos), pamezgi kelis cm, tada mezgi aplink vien gerosiomis akimis, iki kulniuko. Kulniuko aprašymas pagal mane nebepamenu lygtais 26-28 psl. yra reikia paknaisioti kaip numegzt. Baigus kulniuką, pamegzt pėdutės ilgį ir užbaigti kojinytę, sumezgant po dvi šonines akis nuo kiekvieno virbalo. Jeigu kas neaišku, klausk, parašysiu išsamiau...
šiaip ne taip gavos batukai pagal Valentinukę
QUOTE(Vaidullka @ 2009 01 10, 21:22)
Saunuole,labai siltos spalvytes,il labai svelnus atrodo
princeses kurpaites
QUOTE(Olesta @ 2009 01 10, 18:05)
o suaugusiam moki megzt??? jei ne tai kaip čia aiškiau parašius tada, mezgama 5 virbalais, ant 4 virbalų apsimetama po 8 akis, mezgama atnarėlė gumos rašteliu (1 gera 1 bloga, arba 2 geros, 2 blogos), pamezgi kelis cm, tada mezgi aplink vien gerosiomis akimis, iki kulniuko. Kulniuko aprašymas pagal mane nebepamenu lygtais 26-28 psl. yra reikia paknaisioti kaip numegzt. Baigus kulniuką, pamegzt pėdutės ilgį ir užbaigti kojinytę, sumezgant po dvi šonines akis nuo kiekvieno virbalo. Jeigu kas neaišku, klausk, parašysiu išsamiau...
Labai aciu
mokyklos laikais esu mezgusi, tai tureciau prisiminti. Man svarbiausiai akiu skaicius buvo.
Dar vienas klausimelis. Kokius siulus geriausiai butu naudoti? Gal yra kokie specialus siulai leliukams?
oho kaip grazu
Manau, kad suaugusiam 8 akių mažoka. Aš tiek dedu vaikiškoms kojinytėms, o vyriškiui 14, sau 12 akelių.
Vaidullka, jau labai gražu , tokios pavasariškos, bet ar tai reiškia, kad dukrytei?
Vaidullka, jau labai gražu , tokios pavasariškos, bet ar tai reiškia, kad dukrytei?
Nu, merginos, kiek jūs čia grožybių primezgusios ir prinėrusios - .Jeigu duos Dievulis ir viskas bus gerai, tai šiuos stebuklus nersiu birželio mėn.
O dabar: gal jūs turite ką patarti ir močiutei, kad kojoms būtų šilta, greitai numezgama, na, ir aišku, kad dieduliui patiktų Kadaise esu sau ir dukroms mezgusi šliopkes, tačiau tai buvo l. seniai - pamiršau (prakeikta sklerozė ). Gal ir yra čia kuriame puslapyje, bet puslapių tiek daug...Matot, kokia aš tinginė
O dabar: gal jūs turite ką patarti ir močiutei, kad kojoms būtų šilta, greitai numezgama, na, ir aišku, kad dieduliui patiktų Kadaise esu sau ir dukroms mezgusi šliopkes, tačiau tai buvo l. seniai - pamiršau (prakeikta sklerozė ). Gal ir yra čia kuriame puslapyje, bet puslapių tiek daug...Matot, kokia aš tinginė
Ačiū visoms
Nea, ne mano dukrytei čia, čia kitai mažai princesei
Aš vakar dar vienus nunarpliojau,kad tiktų ir berniukui, ir mergaitei, nes nežinau ką turėsiu. Maniškiai gavos visai miniatiūriniai, nes sumažinau iki naujagimio kojytės dydžio Vakariu nufotkysiu
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 01 11, 09:31)
Nea, ne mano dukrytei čia, čia kitai mažai princesei
Aš vakar dar vienus nunarpliojau,kad tiktų ir berniukui, ir mergaitei, nes nežinau ką turėsiu. Maniškiai gavos visai miniatiūriniai, nes sumažinau iki naujagimio kojytės dydžio Vakariu nufotkysiu