Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės,batukai,tapkutės

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 11 24, 16:19)
labuka,

dėkui valentinukei už pamokėlę. čia mano pirmieji bandymai
user posted image

thumbup.gif
na o man niekaip nesigauna,kad ir kaip bandau,nu nein man su virbalais susidraugauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2008 11 24, 17:19)
labuka,

dėkui valentinukei už pamokėlę. čia mano pirmieji bandymai
user posted image

4u.gif saunuole,labai dailus isejo batukai mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos, noreciau numegzti tokias kojines, tik va man labai idomu, kaip padarytas tas ilinkis toks sonuose? bandziau dabar nusimegzti pradzia ir kulna, siaip jis nesigauna. gal jus man patartumet? kur cia akis reikia suimti, kur ta paslaptis?
user posted image
gaila, neiseina jos didesnes padaryti, na bet regis matosi tie ilinkiai sonuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo temptress: 25 lapkričio 2008 - 20:52
[URL=user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
sveikosl, gal kas galetu parasyti kaip megzti kojnyte po to mezgimo kai mezgi ant vieno virbalo sukeltom dvieju virbalu akis ir mezgi i virsu tiek eiliu kiek ant to virbalo akiu?
Atsakyti
QUOTE(~degute~ @ 2008 11 29, 00:25)
sveikosl, gal kas galetu parasyti kaip megzti kojnyte po to mezgimo kai mezgi ant vieno virbalo sukeltom dvieju virbalu akis ir mezgi i virsu tiek eiliu kiek ant to virbalo akiu?

tu cia apie kulna? knygose rasoma, kad megzti reikia tiek eiliu, kiek ant to virbalo akiu, ty kiek yra akiu ant dvieju virbalu. jei pas tave buvo ant kiekvieno virbalo sakykim po 12 akiu, tai kai sudejai dvieju virbalu ant vieno, isejo 24 akys. tai iseitu, kad 24 eiles. bet as niekada taip nedarau. kulno ilgi visada is akies mezgu:)
Atsakyti
QUOTE(temptress @ 2008 11 29, 11:06)
tu cia apie kulna?  knygose rasoma, kad megzti reikia tiek eiliu, kiek ant to virbalo akiu, ty kiek yra akiu ant dvieju virbalu. jei pas tave buvo ant kiekvieno virbalo sakykim po 12 akiu, tai kai sudejai dvieju virbalu ant vieno, isejo 24 akys. tai iseitu, kad 24 eiles. bet as niekada taip nedarau. kulno ilgi visada is akies mezgu:)

as ta dali jau numezgiau ir nezinau kaip toliau megzti
Atsakyti
QUOTE(~degute~ @ 2008 11 29, 11:35)
as ta dali jau numezgiau ir nezinau kaip toliau megzti

taj zino kas nors?
Atsakyti
Bandziau prisiminti kaip mezgamos kojines

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2008 11 29, 18:59)
Bandziau prisiminti kaip mezgamos kojines

user posted image

lb grazios kojinytes taj gal papasakotum kaip mezgei po to kai numezgus atvarteli is 2 virbalu pasidarai 1 (persikeli) ir numezgi ant jo tiek eiliu kiek ant jo yra akiu. buciau dekinga
Atsakyti
QUOTE(~degute~ @ 2008 11 29, 20:02)
lb grazios kojinytes taj gal papasakotum kaip mezgei po to kai numezgus atvarteli is 2 virbalu pasidarai 1 (persikeli) ir numezgi ant jo tiek eiliu kiek ant jo yra akiu. buciau dekinga

cia tau turbut dabar reikia pati kulniuka isriesti? bandau paaiskinti. Jei mezgei po 12 akiu ant kiekvieno virbalo, tai vadinasi dabar ant vieno virbalo turi 24 akis. dabar normaliai ismezgi visas akis tik paskutine 7 su 6 sumezgi,o likusias palieki ant to virbalo kur ir lieka, apsisuki ir mezgi kita eile. Ismezgi 12 akiu ir tada dvi vel sumezgi,o tas likusias akis abiejuose galuose taip megzdama ir sumezginedama turi panaikinti kol liks tik esancios viduryje 12 akiu tongue.gif Nu nezinau kaip as cia tau paaiskinau. Nu lengviau parodyti negu paaiskinti. Na man kazkaip niekada nesiseke aiskinti, bet jei suprasi tai pavyks padaryti kulniuka:ax:
Atsakyti
Stai mano mezgaliukai vaikuciui, tie kur vaseliu nerti tai jau baisiausiai dabar nesiojami, net sagas kelis kartus teko persiuti vis nupesdavo biggrin.gif , nes labai idomu gi kas cia tokios yra bigsmile.gif user posted image,o vat sitas nagines pati nesioju vietoj tapkiu tongue.gif user posted image
Atsakyti