Laba diena,
Kažkur esu mačiusi kiek cm turi būti naujagymio ir viresnio vaikiuko kojinytės bei batukai, bet dabar neberendu gal galėtumėt pagelbėti ir įdėti pėdutės išmatavimus?
Na mazdaug 5-6cm,na dar priklauso kieliu kg.naujagimis kad truputi ir didesnes bus,tai neko tokio,maziukai greit auga
QUOTE(valentinuke @ 2008 09 24, 08:13)
Na mazdaug 5-6cm,na dar priklauso kieliu kg.naujagimis kad truputi ir didesnes bus,tai neko tokio,maziukai greit auga
numezgiau 11 cm, tai vadinasi reik dar numegzti mažesnes
Ačiū
QUOTE(smalyžiukė @ 2008 09 24, 09:15)
Na bus didokos daryk mazesnes nes11cm tai mazdaug 3-4menesiu,na kaip ir rasiau naujagimis naujagimiui nelygus
Bet kiek jūs grožybių primezgusios ir prinėrusios, tai net seilė varva..šaunuolės..aš gal apsiribosiu paprastutėm kojinytėm ir batukais
QUOTE(smalyžiukė @ 2008 09 24, 06:09)
Laba diena,
Kažkur esu mačiusi kiek cm turi būti naujagymio ir viresnio vaikiuko kojinytės bei batukai, bet dabar neberendu gal galėtumėt pagelbėti ir įdėti pėdutės išmatavimus?
Va, paziurek cia ISMATAVIMU LENTELE
rasi ne tik pedutes ilgi naujagimio, bet ir visus kitus ismatavimus naujagimiais ir jau paaugusiems pypliams
kadangi jau ruduo tai išsitraukiau senus mezginius ir pagaliau baigiau vyrui koijines megst, bėje mezgiau beveik 3 metus
QUOTE(ssanta @ 2008 09 25, 23:30)
kadangi jau ruduo tai išsitraukiau senus mezginius ir pagaliau baigiau vyrui koijines megst, bėje mezgiau beveik 3 metus
Aha pasitaiko. Bet vis tik pabaigei.
Sveikutės, noriu ir aš parodyti savo mažei numegztus batukus - ačiū kažkuriai mezgėjėlei, įdėjusiai čia aprašymą, kaip megzti
QUOTE(Žuvelė @ 2008 09 28, 22:27)
Sveikutės, noriu ir aš parodyti savo mažei numegztus batukus - ačiū kažkuriai mezgėjėlei, įdėjusiai čia aprašymą, kaip megzti
labai simpatiski ir grazus batukai
sveikos norechiau patarimo
25 dydis pedos...kiek reiketu uzdeti akiu mezgant kojines...norechiau drauges mergaitei numegzti ale supratimo neturiu ...gal kas gali patarti?achiu
25 dydis pedos...kiek reiketu uzdeti akiu mezgant kojines...norechiau drauges mergaitei numegzti ale supratimo neturiu ...gal kas gali patarti?achiu
Pasigirsiu ir as ko prinarpliojau
Mezgiau pagal siame forume rastus aprasymus.
Mezgiau pagal siame forume rastus aprasymus.