Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės,batukai,tapkutės

QUOTE(cacukas @ 2008 09 11, 08:07)
thumbup.gif Pavyko vakar kojinytę numegzti, na dabar tai dėsiu krūvą kojinių. Ačiū už pagalbą. Atsibos man jos įtariu, dabar reikėtų paieškot schemutės kūdikio kepurėlei...  g.gif  biggrin.gif

Nu va kaip šaunu, į sveikatą 4u.gif taigi jų daug ir nereikia, tik vis kojytei augant kitas dasimegzsi ir viskas ax.gif
Atsakyti
na as lyg ir nurezgiau biggrin.gif idesiu jum pasiziuret tik labai stipriai neteiskit sad.gif http://public.fotki....TELEMA/TAPKYTES smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RITELĖ @ 2008 09 12, 10:16)
na as lyg ir nurezgiau biggrin.gif  idesiu jum pasiziuret tik labai stipriai neteiskit  sad.gif http://public.fotki....TELEMA/TAPKYTES smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kokie simpatulkos, fainuoliai 4u.gif man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(almara @ 2008 09 06, 17:18)
ar pagal si aprasyma megztos g.gif
Pradedama megzti nuo padelio. Apmetama 12 akiu ant dvieju virbalu ir mezgamos 44 eiles ripsu (abi puses tik gerosiomis akimis). Po to padelio sonuose surenkama po 20 akiu, galuose po 12 ir mezgama penkiais virbalais aplink 1 geroji, 1 isvirkscioji (kaip kojines atnara).
Numezgus 8 eiles, mezgamas batelio virsus.
12 batelio priekio akiu mezgama dviem virbalais lygiuoju rastu (gerosiomis akimis is gerosios puses, blogosiomis is blogosios). Cia galima megzsti kitos spalvos siulais. Ismezgama 11 akiu o 12 - oji sumezgama su viena sonine akimi. Mezginys pasukamas. Taip mezgama 20eiliu ir sumezgama po 10 akiu is kiekvieno sono.
Po to penkiais virbalais mezgamas batelio "auliukas". Ismezgama viena eile su skylutemis raisteliui: 1 uzmetimas, 2 akys sumezgamos kartu. Batelio "auliukas" gali buti mezgamas stulpeliais 1x1, ripsu, su spalvotomis juostelemis ar puostas neriniu.
Batelio virsu galima pasiuvineti.

sudomino sios tapkutes ax.gif o didelei kojutei kaip?kiek deti akiu ir kiek megzti batelio prieki? blush2.gif

na o cia mano tapkutes,vakar baigoiau tik dar reikia kazka su papuosimu galvoti,nes mergytei tai sukasi,o berniukui mintys nejuda doh.gif
user posted image

valentinuke dekui labai 4u.gif
Papildyta:
ritele,tavo batukai grazus o ir minti pakisai kaip papuosti thumbup.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 09 12, 12:34)
sudomino sios tapkutes ax.gif o didelei kojutei kaip?kiek deti akiu ir kiek megzti batelio prieki? blush2.gif

na o cia mano tapkutes,vakar baigoiau tik dar reikia kazka su papuosimu galvoti,nes mergytei tai sukasi,o berniukui mintys nejuda doh.gif
user posted image

Papildyta:
ritele,tavo batukai grazus o ir minti pakisai kaip papuosti  thumbup.gif  blush-anim-cl.gif

4u.gif Ner uz ka,na va grynai kaip as mezgu ,gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 09 12, 11:34)

kai baigsiu kepure imsiuos situ cepuku ax.gif manau juos ir didesnei kojitei galima pritaikyti ,svarbiausia manau pada gerai pataikyti nusimegzti o del akiu sunku pasakyt jai siulas storas ju reikia maziau jai plonas daugiau as manau matuosiu paduko dydi pagal batuko pada manau bus pats tas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 09 12, 11:34)
user posted image

Kaip gražei gavosi bigsmile.gif
Man kažkaip nelimpa šis modelis doh.gif

Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 09 12, 09:34)
user posted image

na ziuriu cia dauguma uzsikabinom uz tu batuku. As jau irgi antra pora numezgiau, tik vat jau nebe savo leliui. Jie iskeliauja pas Mauricijaus salos pilietuke biggrin.gif
Atsakyti
dekui merginos uz gera zodi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mielos mamytes 4u.gif labai prasau jusu pagalbos blush2.gif ,turiu begalini nora ismokti megzti kojinytes tik va tas kulnas man nesigauna blush2.gif matau parodyta shema,bet man cia visiskai neaisku schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare22 @ 2008 09 16, 13:32)
mielos mamytes  4u.gif labai prasau jusu pagalbos blush2.gif ,turiu begalini nora ismokti megzti kojinytes tik va tas kulnas man nesigauna blush2.gif matau parodyta shema,bet man cia visiskai neaisku schmoll.gif  blush2.gif

Nepatingek perskaityt temute. Mergaites jau buvo idejusios labai smulku aprasyma nuo A iki Z.
Jei ne sioj temutej, tai praeitoj tikrai! biggrin.gif
Atsakyti