Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės,batukai,tapkutės

QUOTE(cacukas @ 2008 09 10, 09:41)
first.gif  aciuks.gif Na va iki čia ir aš vakar numezgiau, dabar atsispausdinau visą aprašymą ir paeiliui reikės skaityti ir bandyt, tikiuosi pavyks, nes noriu būsimam leliui kojinyčių primegzti, o beje kūdikiui kiek maždaug pradžioje akių apmesti, jei vyruškai parašyta apie 64-72 akis iš viso, tai kūdikiui kiek maždaug užteks?  g.gif

Aš saviškiam būsimam naujagimiui dėjau po 7 akis ant virbalo, kai kurios mamos deda po 8, čia priklauso nuo virbalų ir nuo siūlo storio. Aš iš lietuviškos vilnos 3,5 Nr. virbalais mezgiau. Tai gaunasi 28 arba 32 akytės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2008 09 10, 10:39)
Aš saviškiam būsimam naujagimiui dėjau po 7 akis ant virbalo, kai kurios mamos deda po 8, čia priklauso nuo virbalų ir nuo siūlo storio. Aš iš lietuviškos vilnos 3,5 Nr. virbalais mezgiau. Tai gaunasi 28 arba 32 akytės mirksiukas.gif

aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
nu va numezgiau kojinytes savo lelkai
mezgiau 2 savaites doh.gif biggrin.gif
kančia buvo doh.gif biggrin.gif bet dabar moku
aš dariau iš 40 akių, nes siūlai ir virbalai ploni, ir mezgu gan tankiai

dabar eisiu į kepuryčių temą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2008 09 09, 14:08)
valentinuke, aš biškis dar paįkyrėsiu blush2.gif
Numezgiau viską kaip reikia, gavosi, padariau 4 nuotrauką ir vat iškilo klausimas, kaip susiųst g.gif Na per padelį paprastai, per šonelį paprastai, o kaip padaryti, kad ta gofruota dalis taip susitraukus būtų?

Nu vat iki čia ir man viskas aišku buvo g.gif pagal fotografijas, tai sutraukta ir viršuj ir apačioj ar ne? taip suprantu, kad reikia perverti siūlą per tą gofruotą dalį ir sutraukti. O ką daryti pirmiausiai, susiūti ar sutraukti?????????? g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Na batukai mano pirmieji, tai biškelį blush2.gif o kojinytes tai kol gulėjau aną savaitę ligoninėj per dieną dvi poras numezgiau tarpuose tarp lašelinių ir t.t. 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2008 09 09, 12:08)
valentinuke, aš biškis dar paįkyrėsiu blush2.gif
Numezgiau viską kaip reikia, gavosi, padariau 4 nuotrauką ir vat iškilo klausimas, kaip susiųst g.gif Na per padelį paprastai, per šonelį paprastai, o kaip padaryti, kad ta gofruota dalis taip susitraukus būtų?

Isiverk siula i adata, ir sudygsniuok per krasteli, po to sutrauk ir surisk. Viskas. O tada lieka apdaila.

Olesta, as pirma susiuvau soneli, nes tada lygiai per viduri padalini ir suneri apacia, o tada jau sutrauki virsuka. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2008 09 10, 11:25)
Na batukai mano pirmieji, tai biškelį blush2.gif o kojinytes tai kol gulėjau aną savaitę ligoninėj per dieną dvi poras numezgiau tarpuose tarp lašelinių ir t.t. 4u.gif
user posted image

user posted image

Labai miela wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2008 09 10, 12:07)
Isiverk siula i adata, ir sudygsniuok per krasteli, po to sutrauk ir surisk. Viskas. O tada lieka apdaila.

Olesta, as pirma susiuvau soneli, nes tada lygiai per viduri padalini ir suneri apacia, o tada jau sutrauki virsuka.  smile.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif tuojaus ir pabandysiu, kol sulaukiau komentaro spėjau virtuvę apsikuopti, tai dabar tūpsiu prie batuko pailsėti, sunkoka paskutinėmis dienomis nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2008 09 10, 12:25)
user posted image

user posted image

4u.gif puikios koinytes ir batukai,o jau kaip kitus batukus megsi bus dar saunesni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2008 09 10, 12:25)
user posted image

user posted image

thumbup.gif SAUNIAI ATRODO smile.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū 4u.gif ax.gif
na pagaliau įveikiau aš Valentinukės pavyzdėlio batuką, nu gražu ir paprasta, kaip iš pažiūros neatrodo, bet vyrukui per puošnu lotuliukas.gif pabandysiu paprastesnius bigsmile.gif čia viršuj kažkur žali simpatukai buvo su oranžiniais kaspinais ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif Pavyko vakar kojinytę numegzti, na dabar tai dėsiu krūvą kojinių. Ačiū už pagalbą. Atsibos man jos įtariu, dabar reikėtų paieškot schemutės kūdikio kepurėlei... g.gif biggrin.gif
Atsakyti