Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės,batukai,tapkutės

QUOTE(valentinuke @ 2008 08 31, 17:48)
*irma* 2eilės gaunasi idetos spalvos gerosiomis akimis, ir 3 eilės pagrindinės spalvos išvirkštinės akys smile.gif

Moteriškos kojinytės tongue.gif  smile.gif  mirksiukas.gif

user posted image

thumbup.gif na reiks kada pabandyt gal kas ir iseis biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif reikia tik pradet o po to savaime apetitas aciranda mirksiukas.gif
Atsakyti
Suintrigavo šie batukai bigsmile.gif

QUOTE(valentinuke @ 2008 04 26, 11:08)
idedu aprasyma tapkyciu smile.gif pradzia surinkti ant dvieju virbalu, 24 akis ir megzti vien gerosiomis akimis 60 eiliu..galima ir daugiau (70_80). toleu nuimti 9 akis ir megzti pridejus kitos spalvos siula.. turi gautis 8 tarpiukai kitos spalvos ir 7 pagrindines spalvos..idedu nuotraukytes kad butu aiskiau drinks_cheers.gif

user posted image

URL=http://radikal.ru/F/i002.radikal.ru/0804/19/045a4d724b74.jpg.html]user posted image[/URL]

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Mėginu megzti, bet iškilo neaiškumas verysad.gif
Uždedu 24 akis, pagrindine spalva numezgu 60 eilių. Tuomet dedu kitos spalvos siūlą ir mezgu dvi eiles (pirmyn - gerosiomis, atgal - blogosiomis). Tada rišu pagrindinės spalvos siūlą ir mezgu 6 eiles (ir pirmyn ir atgal vien gerosiomis). Ar taip? Man rūpi ar gerai suprantu, po kiek eilučių megzti tas juosteles? g.gif

QUOTE(valentinuke @ 2008 08 29, 17:41)
4u.gif  4u.gif Labai grazus batukai mirksiukas.gif bet labiausiai aki patrauke tie viduriniai na tiesiog thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

blush2.gif Na aš juos vadinu proginiais biggrin.gif
Atsakyti
na ir as pasirodysiu kokius mano mazius devi smile.gif , jau vienus isaugom, taip ir nespejau nufotkint smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2008 09 03, 16:10)
Suintrigavo šie batukai bigsmile.gif
Mėginu megzti, bet iškilo neaiškumas verysad.gif
Uždedu 24 akis, pagrindine spalva numezgu 60 eilių. Tuomet dedu kitos spalvos siūlą ir mezgu dvi eiles (pirmyn - gerosiomis, atgal - blogosiomis). Tada rišu pagrindinės spalvos siūlą ir mezgu 6 eiles (ir pirmyn ir atgal vien gerosiomis). Ar taip? Man rūpi ar gerai suprantu, po kiek eilučių megzti tas juosteles? g.gif 
blush2.gif Na aš juos vadinu proginiais biggrin.gif

4u.gif ne 6 eiles gaunasi o tik 4pagrindine spalva.1-gerosiomis,2-gerosiomis,3-isvirkscios,4eile-gerosios,ir vel dedi kita siula ir mezgi 1eile-gerosios,frizti blogosiomis,ir vel pagrindini siula keiti,kaip parasiau,na tikiuosi ka nors suprasi g.gif ,sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2008 09 04, 07:38)
4u.gif ne 6 eiles gaunasi o tik 4pagrindine spalva.1-gerosiomis,2-gerosiomis,3-isvirkscios,4eile-gerosios,ir vel dedi kita siula ir mezgi 1eile-gerosios,frizti blogosiomis,ir vel pagrindini siula keiti,kaip parasiau,na tikiuosi ka nors suprasi g.gif ,sekmes mirksiukas.gif

O nuotraukoj tai tos 4 eilutės pagrindiniu siūlu atrodo vien tik gerosiomis megztos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2008 09 04, 09:06)
O nuotraukoj tai tos 4 eilutės pagrindiniu siūlu atrodo vien tik gerosiomis megztos g.gif

4u.gif jos is gerosios mezginio puses gauna isvirkscios,o is blogosios mezginio puses gerosios,tu jai netingi susirask mano temute,mezgu vaikam ir suaugusems,ten yra nuotraukyciu,tai gal ten tau bus aiskiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif kiek grozybiu primezgusios thumbup.gif as ir mezgu tapukus,bet man kazkaip nesigauna virsutine dalis,ji susisuka.kazi ka darau netaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 07 23, 15:19)
Sveikutės  4u.gif  matau bačiukų ne sezonas  tongue.gif  , o aš  numezgiau į komplekčiuką parvažiuoti namo leliukui va tokie:
user posted image, o visa kraitelį parsivežimui namo ir prie ko tapčiukai priderinti, galit pažiūrėt čia:
http://i27.photobuck...ai/DSCN1320.jpg
http://i27.photobuck.../DSCN1214-1.jpg

Sorry , nuotraukyte per didele sad.gif

va sitaip man susisuka apnarelis,bet as nenoriu kad jis man susisuktu,ka darau ne taip g.gif
Atsakyti
Pirmaisiais metais mano pupa šliaužiojo su tokiais nertais balerinos bateliais smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2008 09 04, 10:40)
Pirmaisiais metais mano pupa šliaužiojo su tokiais nertais balerinos bateliais smile.gif

user posted image

Labai žavūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2008 09 04, 12:40)

user posted image

smile.gif dailus batukai mirksiukas.gif
Atsakyti