Valentinuke,labai grazus tapkiukai ir kojiniukai Ir aciu uz paaiskinimus kaip nusimegzti tokius tapkiukus Reikes numegzti drauges lialiukui
Prasom negaila pasidalint ir aciu uz grazius zodzius
va, radau batuku nuoroda
http://picasaweb.goo.../Eldem13/oBbkZK
http://picasaweb.goo.../Eldem13/oBbkZK
QUOTE(valentinuke @ 2008 08 28, 18:47)
geri darbeliai pati niekada dar nebandziau kojnyciu megzt ir bijau bandyt ,kad nesigaus
Sveikutės, na Jūsų darbeliai tikrai nuostabūs... Vakar prisisaugojau daugybę batukų ir kojinyčių, teks savo leliukui pabandyt pagaminti... Neesu aš mezgėja, ansčiau nerdavau vąšeliu, o dabar esu pasišventusi siuvinėtoja kryželiu Na turiu "Mezgimo meną" gal kiek padės man su tai batukais. Labai noriu, kad pasisektų...
QUOTE(RITELĖ @ 2008 08 28, 20:27)
geri darbeliai pati niekada dar nebandziau kojnyciu megzt ir bijau bandyt ,kad nesigaus
o tu pabandyk,nieko nera sunkaus,tik reikia noro turet ir su meile mezt,o jai reiks kokio patarimo klausk,galiu padet
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2008 08 28, 21:11)
aš irgi tik ką baigiau būsimai lėlytei batukus gaminti
ir dar keli batukų modeliukai galvoj sukasi,reiks ir tuos nunerti prisižiūriu čia jūsų grožybių,paskui niežti nagus
ir dar keli batukų modeliukai galvoj sukasi,reiks ir tuos nunerti prisižiūriu čia jūsų grožybių,paskui niežti nagus
Labai grazus ir dailus batukai,o kaip graziai issiuvineti
QUOTE(Olaiva @ 2008 08 28, 19:11)
aš irgi tik ką baigiau būsimai lėlytei batukus gaminti
Be galo gražūs batukai
Zydraake,labai grazus batukai.spalvu daug,grazu
man patinka tokius daiktus megzti,nes vakarojant jau ir visas darbelis gatavas buna.greitas rezultatas o ir siulu visokiu yra graziu likuciu,tai puikiai susinaudoja
man patinka tokius daiktus megzti,nes vakarojant jau ir visas darbelis gatavas buna.greitas rezultatas o ir siulu visokiu yra graziu likuciu,tai puikiai susinaudoja
QUOTE(Žydraakė @ 2008 08 29, 17:23)
valentinuke, jūsiškis batukų modeliukas tiesiog Labai patiko, užkabino ir mane, todėl artimiausiu metu mėginsiu, gal gi ir man gausis
O čia keletas maniškių
O čia keletas maniškių
Labai grazus batukai bet labiausiai aki patrauke tie viduriniai na tiesiog