Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės,batukai,tapkutės

Valentinuke,labai grazus tapkiukai ir kojiniukai thumbup.gif wub.gif Ir aciu uz paaiskinimus kaip nusimegzti tokius tapkiukus 4u.gif Reikes numegzti drauges lialiukui biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif Prasom negaila pasidalint ir aciu uz grazius zodzius aciuks.gif
Atsakyti
va, radau batuku nuoroda
http://picasaweb.goo.../Eldem13/oBbkZK
Atsakyti
smile.gif Na naujas mano darbelis kuris greit iskeliaus pas šeiminynka tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2008 08 28, 18:47)
smile.gif Na naujas mano darbelis kuris greit iskeliaus pas šeiminynka tongue.gif

user posted image

geri darbeliai thumbup.gif pati niekada dar nebandziau kojnyciu megzt ir bijau verysad.gif bandyt ,kad nesigaus g.gif
Atsakyti
aš irgi tik ką baigiau būsimai lėlytei batukus gaminti smile.gif

user posted image
user posted image

ir dar keli batukų modeliukai galvoj sukasi,reiks ir tuos nunerti smile.gif prisižiūriu čia jūsų grožybių,paskui niežti nagus smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, na Jūsų darbeliai tikrai nuostabūs... wub.gif Vakar prisisaugojau daugybę batukų ir kojinyčių, teks savo leliukui pabandyt pagaminti... wub.gif Neesu aš mezgėja, ansčiau nerdavau vąšeliu, o dabar esu pasišventusi siuvinėtoja kryželiu lotuliukas.gif Na turiu "Mezgimo meną" gal kiek padės man su tai batukais. Labai noriu, kad pasisektų... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RITELĖ @ 2008 08 28, 20:27)
geri darbeliai  thumbup.gif pati niekada dar nebandziau kojnyciu megzt ir bijau  verysad.gif bandyt ,kad nesigaus g.gif

smile.gif o tu pabandyk,nieko nera sunkaus,tik reikia noro turet ir su meile mezt,o jai reiks kokio patarimo klausk,galiu padet mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2008 08 28, 21:11)

user posted image
user posted image

ir dar keli batukų modeliukai galvoj sukasi,reiks ir tuos nunerti smile.gif prisižiūriu čia jūsų grožybių,paskui niežti nagus smile.gif

4u.gif Labai grazus ir dailus batukai,o kaip graziai issiuvineti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 08 28, 19:11)

Be galo gražūs batukai wub.gif
Atsakyti
valentinuke, jūsiškis batukų modeliukas tiesiog thumbup.gif Labai patiko, užkabino ir mane, todėl artimiausiu metu mėginsiu, gal gi ir man gausis g.gif

O čia keletas maniškių ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Zydraake,labai grazus batukai.spalvu daug,grazu thumbup.gif
man patinka tokius daiktus megzti,nes vakarojant jau ir visas darbelis gatavas buna.greitas rezultatas smile.gif o ir siulu visokiu yra graziu likuciu,tai puikiai susinaudoja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2008 08 29, 17:23)
valentinuke, jūsiškis batukų modeliukas tiesiog thumbup.gif Labai patiko, užkabino ir mane, todėl artimiausiu metu mėginsiu, gal gi ir man gausis g.gif

O čia keletas maniškių ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

4u.gif 4u.gif Labai grazus batukai mirksiukas.gif bet labiausiai aki patrauke tie viduriniai na tiesiog thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti