Sveikos merginos,
ieškau shemučių pedkelniu-puskoinių-kojinių kelnių ir piršutuotų pirštinių.
Turių pmenyja, kad jos buna ne vientisos, kaip įprasta, tačiau nertos tarsi servetėlės.
Jeigu kas kur matėt ar susidūrėt labai prašau pasidalinti
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 07 29, 21:32)
gal gali pasidalinti kaip juos mezgei labai jau fainuciai
turiu klausimeli, kiek reikia akiu det batukams naujagymiui, nes cia kur yra 12 tai ryskiai man per daug, dukrai 2 metuku tinka pilnai
QUOTE(ingauk @ 2008 08 07, 14:23)
gal gali pasidalinti kaip juos mezgei labai jau fainuciai
Kedukai nerti. Va turiu tokią pado schemutę
Nors aš nėriau šiek tiek kitaip. Kita dalis nerta iš paveiksliuko, be schemų. Kažkur pas rusaites skaičiau aprašymą, bet neišsaugojau. Jei turėsi klausimų, pasistengsiu atsakyti
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 08 08, 11:53)
Kedukai nerti. Va turiu tokią pado schemutę
Nors aš nėriau šiek tiek kitaip. Kita dalis nerta iš paveiksliuko, be schemų. Kažkur pas rusaites skaičiau aprašymą, bet neišsaugojau. Jei turėsi klausimų, pasistengsiu atsakyti
Mane irgi domina kedukai... jau vienus nunarpliojau ir nelabai man jie pavyke... norejau paklaust kaip tu darei, ar kiekviena dali atskirai (padukas, paaukstinimas, priekis) ir po to susiuvai ar viska nerei nuo...iki
Pradėjau nuo paduko, beveik pagal schemą. Tada nėriau paaukštinimą: tiek stulpelių be užm., kiek buvo paskutinėje eilėje. Gavosi paaukštinimas. Nuotraukje jis labai didelis, gyvai kaip tik, gražiau atrodo. Po to nunėriau pusrutulį, kurį vąšeliu pritvirtinau prie paduko priekio. Po to nėriau nuo to priekio krašto, aplink visą padą, į viršų. Tai ir bus keduko šonai. Į aukštį galima nerti mažiau ar daugiau, kaip kam patinka. Po to nunėriau rutuliukus, prisiūvau su adata. Ir paprastą pynutę - raištelius. Atrodo, viskas. Tikiuosi, aiškiai.
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 08 08, 13:46)
Pradėjau nuo paduko, beveik pagal schemą. Tada nėriau paaukštinimą: tiek stulpelių be užm., kiek buvo paskutinėje eilėje. Gavosi paaukštinimas. Nuotraukje jis labai didelis, gyvai kaip tik, gražiau atrodo. Po to nunėriau pusrutulį, kurį vąšeliu pritvirtinau prie paduko priekio. Po to nėriau nuo to priekio krašto, aplink visą padą, į viršų. Tai ir bus keduko šonai. Į aukštį galima nerti mažiau ar daugiau, kaip kam patinka. Po to nunėriau rutuliukus, prisiūvau su adata. Ir paprastą pynutę - raištelius. Atrodo, viskas. Tikiuosi, aiškiai.
Labai deku, bandysim ir ziuresim kas is to gausis
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 08 08, 11:46)
Bet as nuotraukoj dar lygtai ale liezuveli keduko iziuriu, ar cia bendrai su sonais nerta, ar atskirai?
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 30, 14:29)
labai gražūs ir puošnūs batukai
superiniai sportiniai batai aš irgi saviškiui kažką iš tokios serijos planuoju. Tik maniškis jau nori stovėti, kaip padaryti, kad padukai nebūtų tokie slidūs?
superiniai sportiniai batai aš irgi saviškiui kažką iš tokios serijos planuoju. Tik maniškis jau nori stovėti, kaip padaryti, kad padukai nebūtų tokie slidūs?
Cia mano pupsikas sitais kedukais pasipuoses
Galit pavydet
O del pado yra skystas lateksas, juo geriausiai tept
QUOTE(Nonna @ 2008 08 09, 00:29)
O del pado yra skystas lateksas, juo geriausiai tept
Kaip įdomu
O kur jo gaut, kiek kainuoja ir kaip padengt padukus?
QUOTE(Vaizele @ 2008 08 09, 08:45)
Paskaityk veltinio tema, ji naudoja veltu batuku tapkuciu padui dengti, as nezinau, kur jo gaut Man drauge atpile siek tiek, uz 100ml sumokejau apie 7lt Padengiamas paprastu mazu teptuku, isdziuna ir viskas