Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės,batukai,tapkutės

4u.gif Saulegraza dailus cepciai ir graziai dera prie komplektuko thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Valentinuke, smagu, kai giria patirtis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noriu numegzti savo maziukui vilnones kojinytes. Bandau jau trecia karta, vienos pernelyg dideles pasirode, kitos per mazos doh.gif
Gal galit pasakyti, koks kojinyciu ciurnos plotis ir pedos ilgis turetu buti kojinytems naujagimiui?
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2008 07 27, 17:43)
Sveikos  4u.gif
Noriu numegzti savo maziukui vilnones kojinytes. Bandau jau trecia karta, vienos pernelyg dideles pasirode, kitos per mazos  doh.gif
Gal galit pasakyti, koks kojinyciu ciurnos plotis ir pedos ilgis turetu buti kojinytems naujagimiui?

paieskok tikrai kazkur buvo ideta sitoj temelej smile.gif

zinau kad naujagimio 7-9 cm atrodo
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2008 07 27, 16:43)
Sveikos  4u.gif
Noriu numegzti savo maziukui vilnones kojinytes. Bandau jau trecia karta, vienos pernelyg dideles pasirode, kitos per mazos  doh.gif

Aš irgi numezgiau tris poras kojinių kol savo pilvinukui pataikiau dydį pagaliau smile.gif

Tai iš vidutinio storumo vilnos siūlo mezgant reikėjo 8 akių ant vieno virbalo (mezgant ant 4-ių).
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 28, 08:05)
Aš irgi numezgiau tris poras kojinių kol savo pilvinukui pataikiau dydį pagaliau  smile.gif

Tai iš vidutinio storumo vilnos siūlo mezgant reikėjo 8 akių ant vieno virbalo (mezgant ant 4-ių).

Dabar mezgu po 7 akis ant virbalo, bet man jos vis tiek atrodo didokos g.gif O gal as vaikucio kojyte labai maza isivaizduoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2008 07 28, 09:14)
Dabar mezgu po 7 akis ant virbalo, bet man jos vis tiek atrodo didokos  g.gif O gal as vaikucio kojyte labai maza isivaizduoju  rolleyes.gif

As pardej pamatavau biggrin.gif
tai lelytes sliauztuku pedutes ilgis (0-3 men) buvo 9 cm.
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2008 07 28, 10:14)
Dabar mezgu po 7 akis ant virbalo, bet man jos vis tiek atrodo didokos  g.gif O gal as vaikucio kojyte labai maza isivaizduoju  rolleyes.gif

Hmmm rolleyes.gif o gal siūlai storoki? rolleyes.gif

O gal tiesiog galvoji, kaip aš tokį didelį pagimdysiu ir įsivaizduoji mažesnį lotuliukas.gif

Aš kai mezgiau iš 8 akių, tai po to buvo pats tas. Na, pirmom dienom laisvokos, o pirmus 3 mėnesius thumbup.gif tiko.
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 28, 12:17)
Hmmm  rolleyes.gif o gal siūlai storoki?  rolleyes.gif

Aš kai mezgiau iš 8 akių, tai po to buvo pats tas. Na, pirmom dienom laisvokos, o pirmus 3 mėnesius  thumbup.gif tiko.

Numezgiau viena kojine, po 7 akis ant virbalo. Pedos ilgis 17cm isejo lotuliukas.gif Na tikrai ne naujagimiui skirtos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2008 07 28, 15:11)
Numezgiau viena kojine, po 7 akis ant virbalo. Pedos ilgis 17cm isejo  lotuliukas.gif Na tikrai ne naujagimiui skirtos  schmoll.gif

Pėdos ilgis nepriklauso nuo to, kiek akių ant vieno virbalo. Aš pėdą mezgiau tik 10 eilių ir po jų iš karto pradėdavau mažinti akis, t.y. daryti priekį, kur pirštukai. Ir mano mažiui kaip minėjau, puikiai tiko kai gimė. O kiek pas tave eilių nuo kulno iki siaurinimo pradžios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 28, 15:24)
Pėdos ilgis nepriklauso nuo to, kiek akių ant vieno virbalo. Aš pėdą mezgiau tik 10 eilių ir po jų iš karto pradėdavau mažinti akis, t.y. daryti priekį, kur pirštukai. Ir mano mažiui kaip minėjau, puikiai tiko kai gimė. O kiek pas tave eilių nuo kulno iki siaurinimo pradžios?  g.gif

Mezgiau pagal knyga, kurioje raso, kad tiesioji pedos dalis mezgama is tiek eiliu, kiek yra akiu ant keturiu virbalu.
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2008 07 28, 15:59)
Mezgiau pagal knyga, kurioje raso, kad tiesioji pedos dalis mezgama is tiek eiliu, kiek yra akiu ant keturiu virbalu.

Neskaičiau jokios knygos schmoll.gif mezgiau iš akies tiek ilgio, kiek man atrodė, kad reik ir tiko vaikiukui thumbup.gif

Čia kaip suprantu, yra ala proporcijos kojinės. Gal suaugusiems jos ir tinka g.gif bet naujagimiui nežinau. Juk jis toks mažiukas, ir pėdutė mažutė. O nusispardo kojinytes labai lengvai, tai aš kaip tik dariau siauresnę ir ilgesnę tą dalį, kuri maunasi virš kulno ant kojos, kad geriau laikytųsi rolleyes.gif Manau, kad nereik žiūrėt ten tų klasikinių proporcijų irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaizele: 28 liepos 2008 - 16:07