Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės,batukai,tapkutės

QUOTE(<emigrante> @ 2008 07 14, 12:06)

Emigrante, pamačiau, kad irgi lapkritinuko lauki. Aš pernai mezgiau vilnones kojinytes lapkritinukui, kuris šiuo metu jau jas yra išaugęs ir jos jam padėtos į prisiminimų dėžutę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 07 15, 06:57)
QUOTE(<emigrante> @ 2008 07 14, 12:06)

Emigrante, pamačiau, kad irgi lapkritinuko lauki. Aš pernai mezgiau vilnones kojinytes lapkritinukui, kuris šiuo metu jau jas yra išaugęs ir jos jam padėtos į prisiminimų dėžutę rolleyes.gif

Skorpionuko laukiam mirksiukas.gif Jau irgi dezute prisiminimu turim, o joje - nestumo testukai net 3 ir skano nuotraukytes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2008 07 15, 20:49)
Skorpionuko laukiam  mirksiukas.gif  Jau irgi dezute prisiminimu turim, o joje - nestumo testukai net 3 ir skano nuotraukytes  ax.gif

kaip fainai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(everesta @ 2008 03 09, 16:45)

Pradedama megzti nuo padelio. Apmetama 12 akiu ant dvieju virbalu ir mezgamos 44 eiles ripsu (abi puses tik gerosiomis akimis). Po to padelio sonuose surenkama po 20 akiu, galuose po 12 ir mezgama penkiais virbalais aplink 1 geroji, 1 isvirkscioji

Noriu ir as savo leliui numegzti batelius, tik niekaip nesusigaudau: kaip cia su tais 5 virbalais?uzmetama 12 akiu, tuomet aisku, kad bus reikalingi 2 virbalai, kad surinkti akis is abieju galu. Bet mezgamos 44 eiles, o tai tolygu 44 akim. Bet rasoma, jog ant vieno virbalo reikia surinkti po 20 akiu.Tuomet kur deti likusias? Juk is vieno sono gaunasi 44? Tai vien vienam sonui reikia 2 virbalu, o kur dar kitas sonas.
Gal kas galite isaiskinti mano durnai galvai, nes labai noriu numegzti batukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2008 07 20, 16:04)
Noriu ir as savo leliui numegzti batelius, tik niekaip nesusigaudau: kaip cia su tais 5 virbalais?uzmetama 12 akiu, tuomet aisku, kad bus reikalingi 2 virbalai, kad surinkti akis is abieju galu. Bet mezgamos 44 eiles, o tai tolygu 44 akim. Bet rasoma, jog ant vieno virbalo reikia surinkti po 20 akiu.Tuomet kur deti likusias? Juk is vieno sono gaunasi 44? Tai vien vienam sonui reikia 2 virbalu, o kur dar kitas sonas.
Gal kas galite isaiskinti mano durnai galvai, nes labai noriu numegzti batukus 4u.gif

jei vartei temele ir radai sia nuorodą, truputį padėsiu - aš mezgiau pagal tą patį aprašymą, va kas gavosi, jau rodžiau:
user posted image kitus imesiu veliau, nes dar naujus numezgiau smile.gif

O dabar apie mezgimą jų, pirmiausia, kol megsi padeli tas 12 akių, reiks dviejų virbalų ir teks dviem virbalais numegzti 44 eiles ripsu (iš abiejų pusiu mezgama gerosiomis akimis), tada kai šitiek darbo būsi padariusi, imsi iš viso 5 virbalus ir aplink tą kvadračiuką (padelį) surinksi akis - iš abiejų šoniukų gausis po 20 akių, o iš kraštelių - po 12, dabar jau mezgi į viršų kaip kojinę apvaliuoju mezgimu, pagal schemą berods aštuonias eiles, o tada iš vieno kraštelio reiks suiminėt kratinę vieno virbalo akį su šoniuko virbalo pirma akyte, taip kad jų mažėtų iš kraštelių (labai gražiai išsimezga) batuko priekis,,, oi prirašiau,,, jei kokie dar klausimai - klausk, bandysiu dar kaip kitaip paaiskinti 4u.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
niu reiks bandyti megzti 4u.gif
aciu uz patarimus
Atsakyti
O cia mano pirmasis darbelis savo busimai lelytei ax.gif (su vaseliu anksciau galedavau tik salika nunert biggrin.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 23 liepos 2008 - 07:42
Nesimato
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif matau bačiukų ne sezonas tongue.gif , o aš numezgiau į komplekčiuką parvažiuoti namo leliukui va tokie:
user posted image, o visa kraitelį parsivežimui namo ir prie ko tapčiukai priderinti, galit pažiūrėt čia:
http://i27.photobuck...ai/DSCN1320.jpg
http://i27.photobuck.../DSCN1214-1.jpg

Sorry , nuotraukyte per didele sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 23 liepos 2008 - 13:22
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 07 23, 13:19)
Sveikutės  4u.gif  matau bačiukų ne sezonas  tongue.gif  , o aš  numezgiau į komplekčiuką parvažiuoti namo leliukui va tokie:
user posted image, o visa kraitelį parsivežimui namo ir prie ko tapčiukai priderinti, galit pažiūrėt čia:
http://i27.photobuck...ai/DSCN1320.jpg
http://i27.photobuck.../DSCN1214-1.jpg

Sorry , nuotraukyte per didele sad.gif

labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukli @ 2008 07 23, 15:40)
labai labai grazu wub.gif

ačiū, o jūsų sūnelio vardas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 07 23, 19:46)
ačiū, o jūsų sūnelio vardas  wub.gif

bigsmile.gif blush2.gif