Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės,batukai,tapkutės

QUOTE(Fox_lady @ 2008 04 08, 01:33)
pagal kipšės aprašymą numezgiau batukus smile.gif

user posted image

Super batukai thumbup.gif nerealūs.. gaila, tik kad nemoku su tiek virbalų darbuotis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 birželio 2008 - 21:53
QUOTE(Zitlali @ 2008 06 29, 22:53)
gaila, tik kad nemoku su tiek virbalų darbuotis...

Čia vąšeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2008 06 29, 23:09)
Čia vąšeliu  mirksiukas.gif

ooo.. žiopla aš, einu skaityt biggrin.gif bet labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2008 06 29, 23:26)
ooo.. žiopla aš, einu skaityt  biggrin.gif  bet labai gražu  4u.gif

o as vis nerandu to aprasymo,jauciu kazkur pragrybauju ax.gif
Atsakyti
11 psl ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 06 29, 21:40)
Labai faini  thumbup.gif

QUOTE(Alacka33 @ 2008 06 29, 22:03)
na jau kokie fainučiai,nai nai nai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū mamytės, dabar į pabaigą dar vieni batukai- kojiniukai,,, kai sutvarkysiu įmesiu pasirodyt.. dar labai noriu vaseliu pabandyt, nes virbalais jau moku rolleyes.gif
Atsakyti
o galima nunerti kudikiui batukus nes meksti nemoku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skristinute @ 2008 06 30, 15:00)
o galima nunerti kudikiui batukus nes meksti nemoku? blush2.gif

Galima, yra šioj temoj schemučių, bet man sunkiai jos narpliojasi doh.gif nesuprantu.. parodytų būtų aišku, bet bandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2008 06 30, 15:27)
Galima, yra šioj temoj schemučių, bet man sunkiai jos narpliojasi  doh.gif  nesuprantu.. parodytų būtų aišku, bet bandysiu  ax.gif

skaiciau truputuka .... as ir nesuprantu nusprendziau savo mazyliui koki apklotuka nunerti grazesni ir paprasciau ir esu tai darius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skristinute @ 2008 06 30, 13:51)
skaiciau truputuka .... as ir nesuprantu nusprendziau savo mazyliui koki apklotuka nunerti grazesni ir paprasciau ir esu tai darius mirksiukas.gif

Skristinute, yra rankdarbiu skyreli ir temute 'pledukai', as ir dabar bandysiu pleduka, na o paskui jau kibsiu ir i batukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2008 06 26, 22:28)
noriu pasitikslinti del tu tarpiuku  4u.gif

kiek eiluciu kiekviena spalva reikia megzti? pagal nuotraukele man atrodo viena eilute balta, trys eilutes rausvos, ar pataikiau?  ax.gif

ten kur virsui paruodita pradia tai antras paveiksliukas sumezgam 9akis ir toliau mezgam kitos spavos siuliuku,gryztam atgal pagal rasta,ir vel po to dedam balta siula mezgam gerosiomis ikimis o gryztant is blogos puses mezgi gerosiomis nes is mezginio gerosios puses turi gautis blogosios ir tai tris kartus,tikiuosi ka nors supratai,lb aciprasau nes nemoku paaiskinti,lengveu parodyt mirksiukas.gif sekmes darbuotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2008 06 30, 00:09)

aciu, ale akla boba esu tongue.gif
Atsakyti