Įkraunama...
Įkraunama...

Kojinytės,batukai,tapkutės

pasirodau ir aš: batukai mano pilvinukui, mezgiau bačiukus pirmą kart gyvenime blush2.gif tongue.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 28 gegužės 2008 - 12:39
Labai gra-ūs, o spalvytės tai pasakiškos.
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 05 28, 14:31)
Labai gra-ūs, o spalvytės tai pasakiškos.

labai gerai siulu likuciai susimezga, ir ne tiek daug tu siuliukų reikia tiems bačiukams 4u.gif
Atsakyti
SAULEGRAZA
4u.gif na kaip pirmam kartui tai galiu pasakyt labai saunus cepciai 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuolytes smile.gif Cia esu dar naujoke, labai grazus visu darbeliai, saunuoles 4u.gif drinks_cheers.gif Turiu toki klausimeli, mezgant kojinytes kudikiui, kiek reikia deti akiu? ar po 6 ant vieno virbalo ar 8? Is anksto labai dekoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2008 05 28, 21:06)
SAULEGRAZA
4u.gif na kaip pirmam kartui tai galiu pasakyt labai saunus cepciai 4u.gif  thumbup.gif

tarp kitko, vieni tai tikrai su tavo pagalba numegzti,tie ir buvo patys pirmieji smile.gif
Atsakyti
Sandalai mūsų mažajam karalaičiui:

user posted image

Tik naktį kaip dabar, kai jau nueina miegot ir teturiu laiko tokiems mieliems pasikrapštinėjimams...
Atsakyti
žiūriu čia aš viena likau smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(valentinuke @ 2008 04 26, 11:08)
idedu aprasyma tapkyciu smile.gif pradzia surinkti ant dvieju virbalu, 24 akis ir megzti vien gerosiomis akimis 60 eiliu..galima ir daugiau (70_80). toleu nuimti 9 akis ir megzti pridejus kitos spalvos siula.. turi gautis 8 tarpiukai kitos spalvos ir 7 pagrindines spalvos..idedu nuotraukytes kad butu aiskiau drinks_cheers.gif

user posted image

URL=http://radikal.ru/F/i002.radikal.ru/0804/19/045a4d724b74.jpg.html]user posted image[/URL]

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

noriu pasitikslinti del tu tarpiuku 4u.gif

kiek eiluciu kiekviena spalva reikia megzti? pagal nuotraukele man atrodo viena eilute balta, trys eilutes rausvos, ar pataikiau? ax.gif
Atsakyti
Vaizele - ne viena tikrai, aš ir trapčius savo būsimam berniokui narplinu vakarais...
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 28 birželio 2008 - 13:18
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 06 28, 13:16)
Vaizele - ne viena tikrai, aš ir trapčius savo būsimam berniokui narplinu vakarais...

Labai faini thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 06 28, 14:16)
user posted image
4u.gif

na jau kokie fainučiai,nai nai nai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti