oi, kaip aciu aciu
Jo "buciukai"- super, gera ideja
QUOTE(minik @ 2008 03 09, 03:36)
everesta, nuostabus tavo baciukai. O gal galeciau gauti ju aprasyma . Man, kaip tik naujai pradedanciai megzti, tai ir tokie mezginukai atrodo tamsus miskas . O ir schemu skaityti dar nelabai moku, man paprasciau pagal aprasyma (beje, pamirsau ir tai, kaip daromi tie kutai papuosimui ). Nu zodziu, susiduret su visiska ziople, kuri be galo troksta ismokti megzti
saunuole labai dailus baciukai
Prisižiūrėjau čionai labai gražių tapkiukų ir kojinyčių, numegztų supermamyčių!
Senojoje temelėje pažadėjau, kad parodysiu savo megztus batukus-tapkiukus, kai numegziu savo vaikučiui. Pagaliau parodau. Vilnoniai tapkiukai su odiniu paduku.
Mezgiau pagal ankstesnės temos antrame psl. esančią tapkiukų-triušiukų nuotraukytę ir nuorodą į aprašymą rusų kalba.
Kadangi mezgiau turbūt iš kitokių siūlų, nei ten aprašyta, tai uždėjau tiek akių, kiek man reikėjo norimo dydžio tapkiukams numegzti.
Senojoje temelėje pažadėjau, kad parodysiu savo megztus batukus-tapkiukus, kai numegziu savo vaikučiui. Pagaliau parodau. Vilnoniai tapkiukai su odiniu paduku.
Mezgiau pagal ankstesnės temos antrame psl. esančią tapkiukų-triušiukų nuotraukytę ir nuorodą į aprašymą rusų kalba.
Kadangi mezgiau turbūt iš kitokių siūlų, nei ten aprašyta, tai uždėjau tiek akių, kiek man reikėjo norimo dydžio tapkiukams numegzti.
Sveikutės
priminė man šita tema, kad gi galima kutais apipavidalint batukus. Neseniai pabaigiau vienus tokius, demonstruojuosi.
priminė man šita tema, kad gi galima kutais apipavidalint batukus. Neseniai pabaigiau vienus tokius, demonstruojuosi.
:supermamytės- jūs fantasiškos - tiek grožių pamačiau
Labai patiko šitos, tik labai akyčių jos prašosi- gal kokiu guzikiukus reiktų prsiūt- iš kart atgytų
QUOTE(Biufika @ 2008 03 31, 18:34)
Labai patiko šitos, tik labai akyčių jos prašosi- gal kokiu guzikiukus reiktų prsiūt- iš kart atgytų
[quote=Biufika,2008 03 31, 18:34]
labai grazus tapkiukai gal galetum trumpa aprasyma lietuviu kalba ideti?nes rusu nesuprantu.buciau dekinga.
labai grazus tapkiukai gal galetum trumpa aprasyma lietuviu kalba ideti?nes rusu nesuprantu.buciau dekinga.
QUOTE(frederica @ 2008 04 02, 09:10)
Originalo pavyzdėlyje irgi be akyčių tapkiukai.
Bet aš galiu dar padaryti veiduką: akytes ir nosytę savo tapkiukams.
QUOTE(jurrrte @ 2008 04 02, 09:31)
Aprašymo originalas:
Тапочки.
Набор: Используя две нити белой ангорской пряжи и спицы размера 2, наберите 29 (35) (41) (47) (53) (59) петель. Вяжите основную часть тапочек платяной вязкой (каждый ряд лицевыми петлями).
Ряд 1: все петли лицевые
Ряд 2: 9 лиц. (11) (13) (15) (17) (19), * 1 изн., 9 лиц. (11) (13) (15) (17)(19), повторить еще раз, начиная с *
Повторить ряды 1 и 2 вместе 13 (16) (19) (23) (25) (29) раз.
Для вязки носковой части продолжайте следующим образом:
Ряд 1: 1 изн., * 1 лиц., 1 изн., повторить от * в течение всего ряда.
Ряд 2: (как смотрит вязка)1 лиц, * 1 изн., 1 лиц. повторить от * в течение всего ряда
Повторите эти два ряда (резиночная вязка) еще 3 (5) (7) (9) (11) (13) раза, затем провяжите ряд еще 1 раз.Чтобы закончить, отрежьте нить, оставив конец длиной в 10 дюймов (25 см). При помощи штопальной иглы протяните нить через оставшиеся петли и туго затяните.Оставшимся концом нити сшейте части резиночной части вместе, чтобы получился носок тапочка; завяжите нить и спрячьте кончик в работе. Сложите край, который был набран, пополам и сшейте, чтобы получилась пятка.
* обозначает начало повторяющегося участка
Ушки
Сделайте 4 части: 2 белых и 2 розовых.
Набор: Наберите 7 петель одной нитью пряжи.
Ряд 1 14: Вяжите чулочной вязкой (один ряд лицевыми петлями, один ряд
изнаночными петлями).
Ряд 15: 2 петли вместе лицевой, 3 лиц., 2 петли вместе лицевой.
Ряд 16: Весь ряд изнаночными петлями.
Ряд 17: 2 петли вместе лицевой, 1 лиц., 2 петли вместе лицевой.
Чтобы закончить, отрежьте нить, оставить конец длиной 8 дюймов (20 см). При помощи штопальной иглы протяните конец через петли последнего ряда и туго затяните, завяжите нить и спрячьте конец в работе.
Чтобы соединить передную и заднюю части каждого ушка, сшейте белой пряжей белую и розовую часть по длинным краям так, чтобы правая часть была лицевой. Выверните наизнанку. Пришейте ушки ниткой для шитья к передней части тапочка, разместив их на расстоянии 1/4 дюйма (0.5 см) от каждой стороны вернего отверстия и вдоль резиночных петель
Taigi, pabandysiu aprašyti kaip mezgiau. Tačiau iš pradžių išsiversiu tekstą. Šiek tiek palaukite, šiandien paruošiu aprašymą.
Taigi, pabandysiu aprašyti kaip mezgiau. Tačiau iš pradžių išsiversiu tekstą. Šiek tiek palaukite, šiandien paruošiu aprašymą.
[/quote]
labai lauksiu,ACIU