Įkraunama...
Įkraunama...

Maketavimo, kompiuterinės grafikos,dizaino kursai

sveiki,
gal kas galit duot nuoroda, kur galima internete rasti Revit nemokamas pamokas? Labai reiketu, nes neturiu galimybes eit i kursus.
Atsakyti
Gal kas zinot apie kolpingo mokymo centro organizuojamus kursus?
Atsakyti
Zinau kad beprasmiska... bet gal yra kokie kursai panevezyje, web dizaino?
Atsakyti
QUOTE(kycca @ 2009 10 14, 16:23)
Zinau kad beprasmiska... bet gal yra kokie kursai panevezyje, web dizaino?

butu labai idomu ,bet manau ,kad tikrai beprasmiska sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JUODA_KAVA: 10 lapkričio 2009 - 16:44
Sveikutes,

aš lankiau (visai neseniai, darbas prispyrė) Photoshopo kursus „Žinių gausoj“ (čia Vilniuj). Visai nieko - baigiau pirmą pakopą, tai susipažinau su Photoshopo galimybėm, žinau, kaip retušuoti nuotraukas (kas man ypač svarbu). Ar eisiu į kitą pakopą - nežinau, manau, kad namie sėdėsiu prie kompo ir mokysiuosi pati.
Beje ten pat galima mokytis ir In Design. Gal kas jau lankėte ir galite pasidalinti patirtimi, kaip sekėsi?
Atsakyti
As planuoju uzsirasyti i vakarinius In Design kursus smile.gif Butu ir man idom, jei kas pasidalintu patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renata.o @ 2010 01 19, 17:39)
As planuoju uzsirasyti i vakarinius In Design kursus smile.gif  Butu ir man idom, jei kas pasidalintu patirtimi  4u.gif

Ir as laukčiau atsiliepimu apie InDesign arba Photoshop kursus Vilniuje. mirksiukas.gif
Atsakyti
Lankiau Photoshop'o kursus pas Skaidrą Vaicekauskienę Kaune Leidybos akademijoje, ji yra ekspertė ir instruktorė tiek Photoshop'o, tiek InDesign'o, pati maketuoja leidinius, išmano tai, ką dėsto. Ji veda kursus ir Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(Limute @ 2010 03 16, 19:57)
Lankiau Photoshop'o kursus pas Skaidrą Vaicekauskienę Kaune Leidybos akademijoje, ji yra ekspertė ir instruktorė tiek Photoshop'o, tiek InDesign'o, pati maketuoja leidinius, išmano tai, ką dėsto. Ji veda kursus ir Vilniuje.

O ar gauni paskui kokį tai pažymėjimą, kurį galima naudoti darbo ieškant? Ir kiek tai kainuoja? Ar čia tiesiog savo malonumui...
Atsakyti
QUOTE(Beba3 @ 2010 09 24, 19:16)
O ar gauni paskui kokį tai pažymėjimą, kurį galima naudoti darbo ieškant? Ir kiek tai kainuoja? Ar čia tiesiog savo malonumui...

pasiziurejau, tai kainuoja beveik 2600 Lt smile.gif pati labai buciau norejusi praeiti tokius kursus, bet tokia suma - neikandama sad.gif
Atsakyti
as irgi noreciau pasimokyti maketavimo, kol kas radau Vilniuje: http://www.ziniugaus...t/pradinis.html kainos po 350 lt uz kursa.
Atsakyti
Gal atsiras kas patars 4u.gif
Esu savamokslė...pramokau dirbti su Photoshopu.Vat toks klausimas,ar įmanoma pačiai pasimokius,namuose,rasti darbą susijusį su maketavimu? g.gif kolkas nebandžiau,nes esu baisiai savikritiška ir manau dar mokytis daug reikia,nes nesu nieko baigusi šioj sritį...gal kokių kursų reiktų pasieškoti ar knygų g.gif
Nesijuokit tik už kvailus klausimus blush2.gif
Atsakyti