QUOTE(Mirandaa @ 2008 03 07, 18:54)
o kam ta varksa vaika ismesti dabar is savo siltos lovos? Tegu miega kartu, mamos sirdies plakima girdi, kvepavima - ramybe vaikeliui.. Geriau vyra migdyk kitam kambary - jis dirba, pailset jam nakti reikia
Miegok miegok su vaikais, kol viena rytą vyro kitam kambary neberasi (o tik pas kokią kaimynką prie šono)
QUOTE(gwaida @ 2008 03 09, 18:23)
QUOTE(JO/NE @ 2008 03 09, 23:04)
Abi dukrytes prie lovytes pratinau 4 men. Skaiciau,kad tokio amziaus kudikiui rekti 15min normalu, o ilgiau kaip 20 nereiktu leist,nes jau kenksminga nervu sistemai. Susikurem rituala pamperso keitimas, pasivartymas lovoje,pasikutenimas

Tada tamsoje paziuredavom pro langa, paniuniuodavau kokia lopsine ir paguldydavau i lovyte. Ir ka jus manot? Mano vyresnioji pirma vakara reke lygiai 15min ir nuluzo. Antra vakara 8min, paskui 2 o veliau tyla ir ramybe. Jaunele pirma vakara reke 13 min, antra vakara tik paniurzgejo ir uzmigo

Nemanau, kad as ziauri, kad leidziu savo leliukam parekti, manau po to jiems patiems geriau ir mama geriau pailsi... Dar mano patarimas butu iseit is to kambario ir nepasirodyt vaikiukui, kazkaip jie tada lengviau pamirsta ko reke, o jeigu pamato ar balsa isgirsta tai vel rekimas is naujo. Tik siaip jau reiktu tvirtai nuspresti, kad jau ta vakara pats tures uzmigt ir praejus kokiom 3min nelekt ramint, nes bus vaikas be reikalo rekdytas

Tokiu atveju kita vakara dar daugiau reks, nes zinos, kad tokiu budu gali uzuojautos sulaukti.
P.S.: mes taip pat paryciais megstam dar kartu pasnausti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 03 10, 22:33)
va del nuveikimo kazko ir man keistoka...ir taip nakti miego truksta, o keltis kai vaikas iminga...o da sone guli...kazkaip man tai nepriimtina
o del miegojimo, zinau ir vyresne mergina kur su mama miega...bet ten man iskrypimu kvepia...vyru ner seimoj, dviese gyvena - tipo jaukiau...
Aš irgi žinau tokių- mama gyvena tik su sūnum, jam 13m, ir vis dar kartu miega

Košmaras. Bandžiau švelniai užsimint, bet...