QUOTE(sultys @ 2008 02 26, 13:36)
mes labai netikėtai prisipratinom mažių lovoj miegoti, na dabar jau ne toks jis ir mažius. o atpratinti ketinam tiesiog nupirkdami jam lovytę - suaugėlišką

nemanau kad lengvai atpratinsim, bet juk kažkada kažkaip atpras
Mes irgi taip atpratinom dukrele, nupirkdami jai suaugeliska lovyte.

Zinokit visai sekmingai ir lengvai, net nesitikejom, dabar tik joje ir miega

. Viskas bus ok
Papildyta:
QUOTE(paulapaula @ 2008 02 26, 17:24)
Pvz, man tenka keltis n kartu, ir vaikas ilgai zinda kruti, kol vel uzmiega, o kartu su juo ir as
nesuprantu
manau krutis skirta valgyti,o ne migdyti vaika,jis turi keltis pavalgyti,o ne taip kad pasiguldot,kruti ikisat ir miegat,nuo gimimo reikia pratinti ne zaisti o valgyti is kruties.Man tai paaiskino ligoninej,kad maksimum 15 min.ir istraukiat kruti,nes po to jis tik zaidzia,as taip dariau ir bedu nebuvo,neduodavau kada nori,patemdavau kad nors kas 2-2.5val valgytu ir nieko per savaite priprato ir nereikejo gulet su krutim burnoj visa nakti.(aisku pritariu,kad buna isimciu ir labai sudetingu variantu,kai tikrai nera kur detis ir ka daryti)
Mano tas is sudetingu variantu.

Ir man visai nesvarbu , kas liecia zindyma, kas ka sneka, o tuo labiau ligoninej tokius patarimus apie maximumus :kas kiek laiko maitinti, jokie maximai man negalioja, duodu kruti kada nori ir kiek nori. Kiekviena mama zino kas geriausia jos kleckiukui ir kaip tai ji daro