Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu?

Siulau isigyti didesne lova lotuliukas.gif juokauju aisku,man ir atsibodo miegoti keturiese doh.gif diedui tai gerai jam netrukdo o man kasnakt tenka uostyti pampersus ir traukti nuo galvos keturias kojas doh.gif nebezinau kaip juos iskrapstyti doh.gif uzmiega perkeliam i ju lovytes bet kas is to nakti abu parsikrausto,vienas pats nesiklauses islenka o kitas su riksmais,tingiu sedeti ir lauti kol uzmigs,per daug pavargusi bunu ir vis verkslenu,gal patars mamytes ka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliuks @ 2008 02 21, 23:12)
Kam ilgai maitinimo etapas tesias, o kam ne. Priklauso, kiek vaikas keliasi nakti. Vaikui svarbiau laiminga ir pailsejus mama, nei pavargus ir irzli. Pvz, man tenka keltis n kartu, ir vaikas ilgai zinda kruti, kol vel uzmiega, o kartu su juo ir as . Nebeturiu jegu vel perkelti i lovyte.
Pagirtina, kad tokia istverminga buvai.

Pvz, man tenka keltis n kartu, ir vaikas ilgai zinda kruti, kol vel uzmiega, o kartu su juo ir as

nesuprantu ax.gif
manau krutis skirta valgyti,o ne migdyti vaika,jis turi keltis pavalgyti,o ne taip kad pasiguldot,kruti ikisat ir miegat,nuo gimimo reikia pratinti ne zaisti o valgyti is kruties.Man tai paaiskino ligoninej,kad maksimum 15 min.ir istraukiat kruti,nes po to jis tik zaidzia,as taip dariau ir bedu nebuvo,neduodavau kada nori,patemdavau kad nors kas 2-2.5val valgytu ir nieko per savaite priprato ir nereikejo gulet su krutim burnoj visa nakti.(aisku pritariu,kad buna isimciu ir labai sudetingu variantu,kai tikrai nera kur detis ir ka daryti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paulapaula: 26 vasario 2008 - 16:24
turbut , kad reikes jums pavargti ir nusipirkti ausu kamstukus... nieko nebus, paguldyk i lovyte, aisku, kad bus daug verksmo , klyksmo, bet po to isvarge vaikai uzmiega... po pamazu turetu priprasti... arba uzmigdyk savo lovoje, ir po to atsargiai ikekl i jo lovyte...
Atsakyti
QUOTE(-edita- @ 2008 02 26, 18:42)
turbut , kad reikes jums pavargti ir nusipirkti ausu kamstukus... nieko nebus, paguldyk i lovyte, aisku, kad bus daug verksmo , klyksmo, bet po to isvarge vaikai uzmiega... po pamazu turetu priprasti... arba uzmigdyk savo lovoje, ir po to atsargiai ikekl i jo lovyte...

nu joooo, klausyt kaip vaikas klykia mano sirdis dar nepriprato. nebent paguldyciau ir iseiciau is namu lotuliukas.gif
uzmigdzius perkelt nelabai iseina... vos pajaucia, kad kazkas ne taip, akis pastato, ispucia ir laukia kas bus.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Delight @ 2008 02 21, 10:18)
Manau visu pirmą nereikėjo vaiko pratinti miegoti kartu suaugusiųsų lovoje  smile.gif  Nesvarbu mama maitina ar ne  mirksiukas.gif    tai ne pasiteisinimas sunku šimtą kartu atsikelt naktį ir pamaitinti mažylį  schmoll.gif  neilgai tas maitinimo etapas tęsiasi.
Kaip pasiklosi taip išmiegosi  rolleyes.gif  Abu mažiukus nuo pat gimimo guldžiau į jų loveles ir nei vienas net nepagalvoja kartu miegoti  smile.gif

Dziaugiuosi, kad vaikas galejo miegoti atskirai. smile.gif Manoji verkdavo pastoviai, turedavau sedeti prie lovos visa nakti...
Miegodavom kartu tikrai geriau yra pailsejus mama ir namiskiams rami naktis. Turbut migdyti vaika kartu ar atskirai priklauso nuo vaikelio ir jo poreikiu. Jei vaikas miega atskirai ir per nakti atsikelia kelis kartus saunu, tada ir as i lova nebuciau vaiku imus.
Atsakyti
QUOTE(trixi @ 2008 02 26, 18:55)
nu joooo, klausyt kaip vaikas klykia mano sirdis dar nepriprato. nebent paguldyciau ir iseiciau is namu lotuliukas.gif 

Tada susitaikyk su ta mintim, kad miegosit kartu tongue.gif Maniškis nuo mažens miega savo lovytėje be jokių kalbų ir nieko priprato. Iš pradžių buvo nepasitenkinimo, bet pamatė kad kitaip nebus. Na neišsimiegu aš kai vaikas šalia miega, jokio poilsio. O dabar gerai ir jam ir mums su vyru.
Nusiteik kokiems 3-4 sunkesniems vakarams ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delight @ 2008 02 26, 14:45)
Teisingai Drasita parašyta, bet ar mama išsimiega kai toks mažutis kūdikėlis guli šalia  g.gif . Aš bijočiau ir pajudėti lovoje  unsure.gif  Reikia griebt tėvelį pagalbos, tegu atneša arba nuneša mažiuką kai mama pamaitina.

Pirma sav bent man kai mazoji i musu lova atsikrauste buvo nelengva vis bijojau kad uzgelusiu, bet pripratau ir dabar geriau miegasi kai ji salia o ne savo lovelej.
Atsakyti
mano mazius visada miegodavo lovyteje o dabar nesuprantu kas pasidare lovyte kandziotis pradejo ar kas g.gif tik paguldau ir prasideda klyksmai doh.gif nuramint neimanoma kol nepasimi pas save tol klykia tai dabar uzmiega pas mus lovoje po to perkeliu i jo lovyte, pamiega 3-4 val. ir prabudes vel klykia tai tenka vel temtis pas save taip ir vargstam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sultys @ 2008 02 26, 13:36)
mes labai netikėtai prisipratinom mažių lovoj miegoti, na dabar jau ne toks jis ir mažius. o atpratinti ketinam tiesiog nupirkdami jam lovytę - suaugėlišką biggrin.gif nemanau kad lengvai atpratinsim, bet juk kažkada kažkaip atpras biggrin.gif

Mes irgi taip atpratinom dukrele, nupirkdami jai suaugeliska lovyte. smile.gif Zinokit visai sekmingai ir lengvai, net nesitikejom, dabar tik joje ir miega thumbup.gif . Viskas bus ok mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(paulapaula @ 2008 02 26, 17:24)
Pvz, man tenka keltis n kartu, ir vaikas ilgai zinda kruti, kol vel uzmiega, o kartu su juo ir as

nesuprantu ax.gif
manau krutis skirta valgyti,o ne migdyti vaika,jis turi keltis pavalgyti,o ne taip kad pasiguldot,kruti ikisat ir miegat,nuo gimimo reikia pratinti ne zaisti o valgyti is kruties.Man tai paaiskino ligoninej,kad maksimum 15 min.ir istraukiat kruti,nes po to jis tik zaidzia,as taip dariau ir bedu nebuvo,neduodavau kada nori,patemdavau kad nors kas 2-2.5val valgytu ir nieko per savaite priprato ir nereikejo gulet su krutim burnoj visa nakti.(aisku pritariu,kad buna isimciu ir labai sudetingu variantu,kai tikrai nera kur detis ir ka daryti)

Mano tas is sudetingu variantu. ax.gif Ir man visai nesvarbu , kas liecia zindyma, kas ka sneka, o tuo labiau ligoninej tokius patarimus apie maximumus :kas kiek laiko maitinti, jokie maximai man negalioja, duodu kruti kada nori ir kiek nori. Kiekviena mama zino kas geriausia jos kleckiukui ir kaip tai ji daro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Delight @ 2008 02 26, 13:45)
Teisingai Drasita parašyta, bet ar mama išsimiega kai toks mažutis kūdikėlis guli šalia  g.gif . Aš bijočiau ir pajudėti lovoje  unsure.gif   Reikia griebt tėvelį pagalbos, tegu atneša arba nuneša mažiuką kai mama pamaitina.

skaiciau toki palyginima: joks suauges zmogus miegodamas nebuna be samones. juk nedaznai miegodami iskrentam is lovos, tiesa? lygiai kaip puikiai jauciam, kur lovos krastas, taip jauciam ir salia mieganti maziuka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 27 vasario 2008 - 10:18
Musu zirniukas nuo gimimo miegodavo savo lopsyje ( iki siol maitinu pati). Pirmais menesiais buvo tokiu naktu kad keldavosi n kartu valgyt, tada as maitindavau musu lovoje ir nusnusdavau, be po gero pusvalandzio atsikeldavau ir maziuka nunesdavau i jo lovyte. Dabar krukstukui 5men ir vel daznai keliasi naktimis valgyti ( galvoju gal jau pienuko nepakanka g.gif ) tai pradejom miegoti kartu. Atvejis panasus i Drasitos. Pamaitinu ir nesu ji i lovyte ir tada bee, soskes neima, rekia tol kol vel nusinesiu i lova doh.gif kadangi mes nelab priprate tai visai neissimiegam kai mazius salia, man nutirpsta puse kuno nes nakti bijau pakruteti..Net nzn kaip vel pripratinti ji miegoti savo lopsyje g.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Oi, mažius man rodos net bijo lovelės. Nuo pat gimimo labai nemigus. Bet kai miega mūsų lovoje tai pietų išmiega visą valandą. Turim sesės suaugėliška lovelę su apsauga krašte. Sakiau bandysiu taip atpratinti ( nugulėjau viena šoną, nes turiu miegoti atsisukusi į mažiu). Ačiu dievui moka pats nulipti nuo lovos. Tai atsibunda ir šliopina pas mane į kitą kambarį. Ir pačiam ramiau ir man smagu.
Atsakyti