Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu?

Dukryte gulasi vakarais i savo lovyte,bet kiekviena nakti pabunda ,ir jau ciulptukas nebepadieda g.gif keliaujame pas tevelius,ir kuo puikiausiai miegame toliau bigsmile.gif
Atsakyti
As su vaiku irgi nuo gimimo miegojau kartu(is dalies ir dabar miegu). Nuo 6men.pradejau pratinti prie lovytes. Vakare pamaitinu ir perkeliu i lovyte. Tenka pavargti kol uzmiega,o kartais greit pats sminga. Visko buna. Naktim kai atsikelia pavalgyt, tai dazniausiai neperkeliu,nes smingu pati, o jei ne tai perkeliu atgal i lovyte.
Dabar nusprendziau diena migdyti irgi lovyteje, nes jis tik prie papo priprates uzmigti. Tai tik sia savaite pradejau, oi sunkiai sekasi, daug kantrybes reikia,bet kazkada tai reiks padaryti.
Labai gailiuosi,kad nuo gimimo neguldziau i lovyte, nors jam buvo pilvo diegliukai ir nuolat reikdavo masazuoti.
Atsakyti
Pas mus problema ta pati verysad.gif lovyte pats didziausias priesas !!! jei norime kad pabustu tai tereikia ikelti i lovyte ir 5-10 min jis jau "gyvas". maziukui dar tik 2 men. tad dar kamuoja pilvo diegliukai, kai jie pranyks tada jau maziuka kelsime i lovyte, tikiu kad pradzioje bus sunku, bet...
Atsakyti
Kaip gerai, kad aš neguldžiau pas save į lovą thumbup.gif. Maniškė 2,5 mėn. naktim nemiegojo, tai gydytoja sakė, guldykit pas save į lovą. Bet kam vieną blogybę keisti kita? g.gif. Dabar neturim tokios problemos.
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2008 01 27, 15:27)
Na nezinau as gerai issimiegu ir vaikas man visiskai netrukdo g.gif

tryse vienoj lovoj?tai kokia dydzio ta lova turetu buti g.gif
Atsakyti
Man tai atrodo visiška nesąmonė miegot visiem vienoje lovoje, bet deja tenka ir man su ta nesąmonę susidurt, tačiau visada stengiuosi, kad mažylė miegotų tik savo lovytėje, paryčiais kartais pabunda ir atsistojusi pradeda verkt, tai norint dar nors kiek pamiegot, keliuosiu pas save į lovą, ale patogumo ir konforto tai jokio nejaučiu schmoll.gif, visvien normaliai miegot negaliu, tik tiek kad dar porą valandų praleidžiu lovoje ir nereikia nuo ankstyvo ryto blūdint wink.gif
Atsakyti
Ir mes ankciau vargdavom biggrin.gif Visi mes suprantame ir zinome, kad vaikas turi miegoti atskyrai, bet kaip gaila to mazo zmogeliuko kai jis serga.. Ir pripranta tie zmogeliukai labai greitai, bet ir atpratinti reikia kantrybes biggrin.gif
Viskas yra suprantama, bet kaip galima visa laika 3 vienoj lovoj miegoti? g.gif Nezinau...
Atsakyti
QUOTE(Karista @ 2008 01 27, 13:59)
Na maniskis nuo gimimo lovelej miegojo...bet labai daznai nakty valgydavo, tai iki puses metu gal tempiau atsisedus maitinti, o paskui pradejau salia guldyt..ir aisku uzmigdavom kartu...
Viena karta (jau vaikiukas vaiksciojo...apie 11men gal) atsibundu, o jis salia mano lovos stovi issigandes... tai likau nesupratus ar as ji netycia isstumiau ar pats issikabarojo, bet buvo nelabai smagus jausmas...
Dabar isvis musu lovoj miega.. cia po kraustymusi i kita miesta, nes koki menesi nebuvo kur vaiko loveles padet ir teko miegot kartu..

Bet vis kazkaip tikiu, kad ateis laikas ir susitarsiu su savo vaikiuku, kad laikas miegot savo lovoj..Nes labai jau nesinori piktuoju...

Gal yra mamu kuriu vaikiukai kartu miegojo ir kaip paskui pavyko prikalbet savo lovytej miegoti?

Pas mumi irgi panasi situacija, tiek su dukrele buvo, tiek ir su antruoju, kai pasiguldzius maitinti kartu vienoj lovoj uzmiegam, ir nematau cia nieko blogo. Juk taip greit tie vaikiukai uzauga, o taip norisi ju artumo smile.gif . Man vis atrodo, kad jiem vieniem salta ir baisu.
Musu dukrele su mumis vienoje lovoje miegojo iki ketveriu. O atprato, kai jai nupirkome nauja lova, tiesa, ji pati issirinko. Dar su vyru jos lova taip isgyrem kaip gerai cia tau miegoti, kokia grazi ir pan. tongue.gif . Tai, kai buvo likusi pas senelius, jiems ir sakys, kaip gerai butu savo lovoj biggrin.gif .
O su savo pupuliuku tikrai susitarsi del miegojmo atskirai 4u.gif
Atsakyti
Nematau nieko blogo, jei vaikas miega kartu su tėvais, jei visiems šeimos nariams tas gerai. Aš vaiką migdžiau lovytėje iki 6 mėnesių. Tada jis pradėjo labai dažnai prabudinėti, nebeturėjau sveikatos 6 kartus per naktį atsikelti, todėl pradėjom miegoti visi vienoj lovoj. Metukų laiko vėl iškrausčiau vaiką i lovytę :-) Kažkaip ir jis, ir mes geriau išsimiegam, nes jis labai pradėjo vartytis, sukiotis, praktiškai ištumdavo mane ir vyrą iš lovos... Kažkaip kelis kart užmigusį mūsų lovoje perkeldavau į lovytę, o po kelių dienų jau ir užmigdydavau lovytėje. Taip ir liko iki dabar.
Atsakyti
Maniskei beveik 5 men, nakti miega salia manes, diena - savo lovytej. Kai bandziau nakti perkelti i jos lovyte, labai neramiai miegojo, vartesi, kuitesi, stenejo...Ir siaip maitinant MP be galo patogu salia saves turet maziuka. Ir nepaprastai smagu prabudus ryte pamatyti tas blizgancias akutes, ta bedante sypsena, ta skaistu apvalu veideli wub.gif Na bet reikes, manau, neuzilgo pratinti miegoti savo loveleje. Nes man vis tik atrodo nenormalu, kai vaikai iki 5 metu kartu su tevais miega doh.gif
Atsakyti
pats nuostabiausias jausmas,kai rytais tave pabudina tavo vaikas pleksnodamas rankutemis tau per veida... smile.gif wub.gif

mes irgi nuo gimimo iki 11 men. miegojom visi vienoj lovoj.
bandem pratint prie lovytes visokiais budais,bet iseidavo,kad uzmigdavo "ant papuko",jei pasisekdavo perkelt i lovyte ismiegodavo iki kokiu 3val. paskiau pas tevelius i lova.

deja mano mazius labai neramus.neseniai 2 kartus iskrito is lovos.
Nusprendziau,kad daugiau pas save i lova nebeimsiu.
Lengva nebuvo,bet pripratom,dabar ismiegam be isteriju...
Atsakyti
QUOTE(Nerre @ 2008 02 03, 14:22)
Nematau nieko blogo, jei vaikas miega kartu su tėvais, jei visiems šeimos nariams tas gerai. Aš vaiką migdžiau lovytėje iki 6 mėnesių. Tada jis pradėjo labai dažnai prabudinėti, nebeturėjau sveikatos 6 kartus per naktį atsikelti, todėl pradėjom miegoti visi vienoj lovoj. Metukų laiko vėl iškrausčiau vaiką i lovytę :-) Kažkaip ir jis, ir mes geriau išsimiegam, nes jis labai pradėjo vartytis, sukiotis, praktiškai ištumdavo mane ir vyrą iš lovos... Kažkaip kelis kart užmigusį mūsų lovoje perkeldavau į lovytę, o po kelių dienų jau ir užmigdydavau lovytėje. Taip ir liko iki dabar.

drinks_cheers.gif pas mus labai panasi situacija, labai daznai prabunda, o as pavargstu keltis po 10kart per nakti, ta maziu isikeliam i lovyte, o jis baigia mus is jos isstumti. Baisu nakti , kad netycia neuzgautum doh.gif Dazniausiai isikeliam kokia 3val ir ikki ryto, bet buna ir tokiu naktu, kad ismiega ir savo lovoje, tada ir ms zmoniskai isimiegam thumbup.gif
Pas mus jis dar maziukas, tikimes po keliu men miegos savo lovoje bigsmile.gif
Atsakyti