Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu?

Mes iki 2.5 men miegojom kartu. Dvi savaites iki 3 men - kaitaliodavau. Lovyte stovi prie musu lovos, tai budavo, jei pavalgius rami - palieku miegoti kartu, jei kruta, budavo, kad net zaisti uzsimano - idedu i lovele ir truputi pasupu (pastumdau, nes lovele su ratukais). Kadangi daznai keliasi, o salia jai labai patikdavo, tai tuos papukus taso, nutaso, ir kai reikia normaliai pamaitnti, nelabai yra is ko.
Paskui, nuo 4 menesio jau visada guli lovyteje. Pamaitinu, i lovyte ir ate.
Pastebejau, kad jei pasilieka salia (patingiu ar prisnustu), pradeda labiau krutet, ieskoti kazko... Tik idedu i lovele - ''isipatogina'' ir miega.
Beje, dienomis idedavau pamiegoti. Dar kelis zaisliukus esu pririsusi, tai palikdavau, kad ir 5 min paziureti i juos ar pazaisti. Taip ir pratinau.
Dabar mums 4 men ir 20 dienu. Matinu tik MP. Jau svarstau, domiuosi, nuo kada lovyte iskelti i vaiko kambari. Nuo puses metu stebesiu ir su vyru nuspresime.
Teko domintis susidaryti nuomone, kad vaikiuka i lovele geriausia pradeti perkelineti nuo 3 men., i kita kambari - nuo puses metu.??? Ziursime. Nors puses metu ji dar bus tokia mazyte... g.gif
Atsakyti
Jau baigiu prarasti viltį, kad miegojimas trise kažkad baigsis. Aš nepailsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 01 02, 18:23)
geriau nereikia - vaikai labai išsigąsta, kai užmiega šalia mamos/tėčio, o nubunda vieni kitame kambaryje.

Tai nebutina i kita kambari, mes mieganti perkeliam i jo lovyte, esancia salia musu. Tik tiek, kad jis nakti atsibudes daznai is jos pats perlipa vel i musu biggrin.gif
Atsakyti
Mano nuomone, toks perkėlimas visai netikslingas schmoll.gif - juk taip vaikas neišmoksta PATS užmigti SAVO lovoje. Vis tiek to reikės mokyti mirksiukas.gif
Manškė su manim miegojo iki 3 metų, poto jai kartu pirkome lovą ir be jokių problemų iškeliavo 4u.gif dabar laukia kitas etapas - su visa lova keliausim į jos kambarį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2008 01 15, 17:38)
Mano nuomone, toks perkėlimas visai netikslingas  schmoll.gif  - juk taip vaikas neišmoksta PATS užmigti SAVO lovoje. Vis tiek to reikės mokyti  mirksiukas.gif
Manškė su manim miegojo iki 3 metų, poto jai kartu pirkome lovą ir be jokių problemų iškeliavo  4u.gif  dabar laukia kitas etapas - su visa lova keliausim į jos kambarį  biggrin.gif

Sutinku. Toks cia ir tikslas pas mus, vakarais tevams tureti savo lova smile.gif . O mokinti savo lovytej miegoti ruosiames nuo dvieju metuku. Tada irgi pirksim kita lovyte ir joje migdysim.
Atsakyti
Kategoriškai prieš vaikų miegojimą su tėvais. To nesieju nei su meile, nei su saugumu, nei su dar kažkuo teigiamu. Man tai kvailumo išraiška. Na galima pasiguldyti kūdikį, bet kai miega 2-3-5 m. ir didesni vaikai tai siaubas. Jokio privatumo tėvams.
Beje neseniai sužinojau doh.gif , kad vienos pažystamos vaikas iš vis lovos neturi o jam 11m., jis visą laiką miega su mama. Nu bet jis man toks seksualiniuose reikaluose tai nuo mažumės buvo pakrypęs toks. Gal čia dėl to.
Atsakyti
schmoll.gif neleidziu miegoti, na nebent paguleti ryte visiems kartu wub.gif o jei vakare uzmiega, tai perkeliui lovyte ir viskas smile.gif
Atsakyti
Oi ir mes turejome vargeli kieviena naktele pas mus i lova ir visi trys miegam doh.gif bet viena diena pasakeme-GANA---tai mes jau kokie 3menesiukai tokiu poblemu nebeturim jis uzmiega ir miega savo lovyteje thumbup.gif user posted image
Atsakyti
Ai nematau nieko blogo jei vaikai miega tevu lovoj - ateis laikas patys nores savo lova tureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2008 01 21, 11:19)
Ai nematau nieko blogo jei vaikai miega tevu lovoj - ateis laikas patys nores savo lova tureti smile.gif

Tik kažin kada, po 10 m. ar dar ilgiau.

Tik įdomu kaip tėvai tuos reikaliukus atlieka, kai vaikas užmiega, ir tipo jiems tai netrukdo, kad ir miegantis, nu man tai vistiek ne schmoll.gif Kažkaip neleistų savigarba to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vynė: 21 sausio 2008 - 10:36
QUOTE(Vynė @ 2008 01 21, 10:34)
Tik kažin kada, po 10 m. ar dar ilgiau.

Tik įdomu kaip tėvai tuos reikaliukus atlieka, kai vaikas užmiega, ir tipo jiems tai netrukdo, kad ir miegantis, nu man tai vistiek ne  schmoll.gif Kažkaip neleistų savigarba to.

Bet tiems reikaliukams nebutinai lova reikalinga lotuliukas.gif
Galu gale namie ne viena lova yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2008 01 21, 11:39)
Bet tiems reikaliukams nebutinai lova reikalinga lotuliukas.gif
Galu gale namie ne viena lova yra mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir kaip aš nesusiprotėjau, tiksliai doh.gif

Bet vistik liksiu prie tos nuomonės, kad vaikui miegoti tėvų lovoje ne vieta.
Atsakyti