Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu?

QUOTE(Sally @ 2007 11 02, 11:35)
as irgi nuolat ta pati kartoju ir rodau.Bet jau metai kartoju ir nieko.Uzmiega musu lovoje,paguldau i lovyte,bet vidury nakties nubunda ir ateina vel.

Cia viskas kaip pas mus uzmiega pas mus paguldome i lovyte ir naktim prabudes reikalauja pas mus biggrin.gif
Atsakyti
ojojoj ir pas mus tas pats, uzmiega tik kai salia atsigulu as, o nakti prabudus savo lovelej reikalauja pas mus. Vis sakau kad reikia tam padaryt gala, bet patarkit kas nors kaip???? Svarbiausia kad ne tik musu lovoj reikia miegot bet dar ir man ant galvos - beveik tiesiogine ta zodzio prasme, atrodo nebegaliu daugiau. Bet geriau taip snausti negu visai nemiegoti kai ji zviegia! Nu bet nors biski lengviau kai zinau kad nevieniem mum taip... mirksiukas.gif
Atsakyti
Nežinau ka patarti dėl atpratinimo, bet mano nuomone vaikas turi turėti savo lovele nuo pat gimimo ir jokio miegojimo kartu su suaugusiais negali buti schmoll.gif na nebent ligos atveju blush2.gif Nepykit bet turiu pažįstamus kuriu vaikas miega su mama, o tetis kitame kambaryje, tai kažkokia nesamonė, tėvas nepajunta ka reiškia bemiegės naktis, o mama elgiasi ir kaip jai patogiau, juk nereikia nakti keltis ir lipti iš lovos g.gif o kur privatus suaugusiu lovos gyvenimas, reikia eiti pas vyra i svecius? blink.gif arba jai visi tris vienoje lovoje, tai i kita kambari, ar toj pacioj lovoj, kur vaikas g.gif
Atsakyti
Zinoma,kad tevams geriau,kai vaikutis lovytej miega.Bet paciam maziuliui taip gera jaust savo mamyte salia.Mes isikeliam i lovyte tik pamaitint,o po to vel iskeliam.Taciau,kai tetis iseina i darba,isikeliu i lova,ir tada miegam dar ilgai.Labai jam ten patinka. thumbup.gif
Atsakyti
Mano amzyle miega su manimi didelejlovoje,daznai prabunda naktimis valgyti,o kur dar jos zaidimai ir t t.Jei reiktu kas kart pamaitinus dar poval supti,kol paguldyciau i lovyte,tai kada man isismiegoti g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2007 02 13, 19:33)
pritariu,kad vaikui geriausia savo lovytej,bet kai toks vaiks kaip mano kuris nakti valgo kas 2 val ,o paryciais kas valanda tai  doh.gif  ir palieki miegoti savo lovoj,vien am,kad vaikas issimiegotu,nes po to kai pavalgo ir perkeli i lovyte kokia valanda muistodi kol uzmiega,o po val.(jei tai jau paryciai)vel valgyt praso.Tai kada miegot?Baisu buvom,kad nesumaisytu dienos su naktim tai ir miegam katru,miegodama pavalgo ir vel miega as jau taip pripratau,kad net nevisus maitinimus bepamenu.  wub.gif

Pas mane pa pati situacija.Mergytei 11 men. ir per nakti valgo 4 kartus.Jeigu nesiociau is lovytes i lovyte,tai likciau visai be miego. verysad.gif
Atsakyti
Kai laukiausi ir as maniau, kad vaikas turi savo lova, tevai savo, bet po gimdymo 9 paras ligoninej praleidom ir vos ne kas valanda maitindavau tai priprato salia manes miegoti, dar ir dabar vargstam, kartais miega lovytej, bet jei labai klykia negaliu klausyti ir vyras parnesa atgal. Jau geriau pakaitom ant krutines migdom, bet nors pailsim, nes kai bandem tik lovytej tai visi trys pervarge buvom,o kad gerai pasirupinti vaiku teveliai turi buti pailseje. Pritariu tai mamytei kuri sako, kad iki 20 metu juk nemiegos kartu.
O vyras mano supratingas kol kas lotuliukas.gif ir pritaria, kad geriau vaikas ramus,o mes kai labai reikes rasim kur pebegti blush2.gif ax.gif O be to kai vaikui bus 18 nebeturesim galimybes panesioti ant ranku ir pajausti toki artuma kaip dabar kol jis kudikis.
Atsakyti
mano mazule nuo gimimo miega savo lovyteje smile.gif manau taip geriausia ,nes issimiega ir vaikutis ir mamyte smile.gif o atpratinti manau butu sunkoka g.gif
Atsakyti
Mes ilgai miegojom kartu (iki 3,5mėn.), bet baigėsi viskas tuom, kad iš ryto jaučiausi labiau pavargusi, negu vakare blush2.gif Dabar iškraustėm į lovytę, ir didelio streso nėra. O dėl maitinimo naktį, tai pavalgom 24h, o sekantį kartą - 7:20h thumbup.gif O jei pradeda niurzgėti, tai nueini, paglostai, duodi soskę, ir miegam toliau clap.gif
Atsakyti
Mano dukrtytė nuo 5 mėn miega savo lovytėj ir savo kambary...Daugelis yra stebėjęsi kaip taip galima...Nemanau,kad skriaudžiu savo vaiką...Aš kaiptik sau gyvenimą pasisunkinu vaikščiot pas vaiką naktimis po kelis kartus, aplžklot pagirdyt ir t.t. Bet kai miegam tai išsimiegam nesivaržydami o ir su vyru santykiai artimesni kai bent naktį turi asmeninę erdvę ir intymumą...
Vėlesnoiame amžiuje vaikučiui skausmingas iškraustymas iš tėvų lovos. Nenorėjau traumuot vaiko, vaikštau pati pas ją...bet tai nebeilgai truks...
Atsakyti
nesusiduriau su tokia situacija bet manau kad uztektu mieganti isnesti i lovyte g.gif tuomet nubustu vienas ir gal palaipsniuj atprastu 4u.gif
Atsakyti
as irgi miegu su vaikeliu kartu. Zinoma taip patogiau man,nereik n kartu keltis prie vaiko tik ikisi papa ir toliau miegi.Bet jau galvoju kaip ji iskelti i savo lovyte,nes skaiciau,kad vaikas turi miegoti atskirai kitaip nesiformuoja miego igudziai. Maniskis uzmiega prie papuko kitaip nemoka,kaip pripratinti uzmigti paciam?
Atsakyti