Mažiuko lovytė, prie mūsų lovos galvūgalio, anksčiau, taip ir prašydavosi pas mus, bet va jau kokia sav. kai pats užmiega savo lovelėje tfu,tfu, tfu

Na, o as vis dar suku galva - kaip cia dukra savanoriskai priversti miegoti savo lovoje.
Iki metuku ji puikiausiai miegojo savo lovyteje, o paskui prasidejo didziosios musu keliones is vienos vieto i kita. Ir zinoma ne pazystamoje aplinkoje ji miegojo kartu su manumi. Ispradziu kita gyvenamoji vieta, po lygonines ir sanatorijos na ir pan.
Ir kambari dabar jau savo turi, ir lova ir vis viena nemiega.
Pastarasis mano eksperimentas baigiasi tuom, kad pabudo anksciausiai apie 5 val ryto, o kai reikejo keltis i darzeli uzmigo. Ir taip kietai, kad niekaip negalejom prikelti. Tai teko vienam is musu su vyru likti namuose. Gerai kad tuomet tokia galimybe turejom.
Vat ir suku galva, ar cia is jos samonigumo laukti ar kaip
?
O kad blogai, jog ji su mumis miega tai as ir pati zinau, ir beje nebutina ta fakta is posto i posta konstatuoti
Siame skyrelyje, bent jau man atrodo, mes dalinames patarimais, o ne vertiname vienoki ar kitoki poelgi
Iki metuku ji puikiausiai miegojo savo lovyteje, o paskui prasidejo didziosios musu keliones is vienos vieto i kita. Ir zinoma ne pazystamoje aplinkoje ji miegojo kartu su manumi. Ispradziu kita gyvenamoji vieta, po lygonines ir sanatorijos na ir pan.
Ir kambari dabar jau savo turi, ir lova ir vis viena nemiega.
Pastarasis mano eksperimentas baigiasi tuom, kad pabudo anksciausiai apie 5 val ryto, o kai reikejo keltis i darzeli uzmigo. Ir taip kietai, kad niekaip negalejom prikelti. Tai teko vienam is musu su vyru likti namuose. Gerai kad tuomet tokia galimybe turejom.
Vat ir suku galva, ar cia is jos samonigumo laukti ar kaip

O kad blogai, jog ji su mumis miega tai as ir pati zinau, ir beje nebutina ta fakta is posto i posta konstatuoti

pas mus ta pati problema,bet jau ka daryt jei pati kalta tai ir kenčiu,o su tėveliu iš viso neužmiega,ir jei atvirai nematau nieko čia blogo

aš irgi nematau jokių problemų, kad vaikas kartais miega kartu su tėvais.
Arijus dažniausiai atkeliauja jau paryčiais ir labai smagu viesiems kartu atsibust
aisku, kartais mažai vietos man būna, nes vyriokai gan plačiai miega

Mes ilgai kartu miegojom-iki 2.5 metų.Poto abu su tėčiu parnešė lovele, kartu surinko, pastatė-ir.......išsikraustė ten miegot.O dabar planuojam kaip iškraustyt į kitą kambarį.

Niekada nepratinau kad miegoto pas mus.
Jau senokai miega atskirame kambary ir jokiu problemu

QUOTE(Austre 123 @ 2007 01 17, 14:20)
Niekada nepratinau kad miegoto pas mus.

Dviese linksmiau

Musu mazius nuo pat gimimo miega savo lovyteje
iki metuku gyvenom vienam kambary,o po gimtadienio-nuosavas kambariukas
siaip buvo sunku pirmas dvi savaites,bet apsipratom ir nieko

QUOTE(Irena @ 2003 10 08, 09:32)
Man tai labai patinka su vaiku miegot. Yra daug privalumu. Galu gale tingeciau keltis, jaigu reiktu maitint, o taip - papuka i burnyte ir parpiam toliau kartu. Manau, jaigu miegotu atskirai labiau prisizadintu, mane bekviesdamas, o ir as strikinedama kazin kaip isimiegociau. Kartais juk uztenka tik apkabinti, rankyte paimti, kaldryte pataisyt.
Pats geriausias miegojimo kartu momentas yra prabudimas. Ryte vaikas su rankytem tyrineja veida, kanda i nosi. Ir tada as pasijuntu tooOOookia laiminga mama ;D
Pats geriausias miegojimo kartu momentas yra prabudimas. Ryte vaikas su rankytem tyrineja veida, kanda i nosi. Ir tada as pasijuntu tooOOookia laiminga mama ;D

Pacioj pradzioj dukryte miegodavo savo lovytej. Pamaitindavau ir vel paguldydavau i jos lovyte, o jinai net nepajusdavo. Bet laikui begant, man ja perkeliant dukryte pradejo prasibudint...

Man labai patogu miegot kartu su mazyle ir labai patininka su ja miegot

Bet paskaiciau cia visokiu nuomoniu - ir matau kad nieko labai blogo cia ir nera

QUOTE(migla @ 2003 10 08, 22:03)
Vaizdelis mazdaug toks. Vienoje lovos puseje ant pacio krastelio miega tevelis, viduryje lovos miega visa issisketus ir rankas istiesus dukryte, o kitoje puseje pusiau ant lovos pusiau ant grindu mamyte.
Pas mus vaizdelis buvo lygiai toks pat. Tai va dabar nutarem, kad mums musu lova per siaura, ja pardavem. Ir gaminsim zymiai platesne

Kaip manote ar vaikas netures psichologiniu problemu, jeigu 8 metuku vis dar miega su mama ir teciu vienoje lovoje?
Kaip manote ar vaikas netures psichologiniu problemu, jeigu 8 metuku vis dar miega su mama ir teciu vienoje lovoje?
Mano sesuo su tėvais miegojo iki 11m.- nepasakyčiau, kad turėtų kokių psicholog. probl. Iš pradžių iki 9m. su tėvais vienoj lovoj, po to, kai išėjo į savo kambarį, mama su ja miegojo dar pora metų- nors ir atsk. lovose. Suėjus 11m., pati išgrūdo mamą.
Manyčiau, tėvams yra sunkiau, kalbant apie jų seksualinį gyvenimą.
Bet galima ir tą problemą išspręst..
Mūsų grožis su mumis miega nuo 4,5mėn.
QUOTE(edisada @ 2007 02 13, 13:24)
Mano sesuo su tėvais miegojo iki 11m.- nepasakyčiau, kad turėtų kokių psicholog. probl. Iš pradžių iki 9m. su tėvais vienoj lovoj, po to, kai išėjo į savo kambarį, mama su ja miegojo dar pora metų- nors ir atsk. lovose. Suėjus 11m., pati išgrūdo mamą.
man tai nepriimtina, kai tokio amžiaus vaikai miega kartu su tėvais. Pas mus namie irgi vietos nebuvo, keturiese vienam kambary miegojom, tai nakčiai buvo statoma sudedama lovelė, kurioje pasikeisdami su broliu miegojom. Nesuprantu aš tokio vaikų miegojimo su tėvais