Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu?

Musu dukryte ilgai miegojo su mumis (gal iki kokiu 4 menesiu) , nes buvau po cezario ir nakti budavo laaabai sunku atsikelti, todel ir pripratom miegoti trise...
Bet viena karta labai susirgau temperatura pakilo iki 39,5 teko dukryte guldyti i lovele ir ka jus manot nuo tada miega savo loveleje atrodo taip ir buvo nuo pat pradziu ax.gif
Okur migdyti savo zuikiuka manau turi nuspresti tik patys teveliai , as palaikau abi puses 4u.gif
Atsakyti
Ir mes su teveliu buvome nusprende kad mažyle miegos tik lovytei, smile.gif tačiau iki 9 mėnėsių problemų neturėjome bigsmile.gif o paskui, prasidėjo, užmigti tai mes užmigdavome, bet nakty apie 1-2 val., "LABA DIENA" thumbup.gif mane pas save arba visi kartu nemiegosim g.gif ir tu ką tekdavo imti nes tetukas į darbą vos gyvas keldavosi.Tai mums tėtis ir sako mamit, daryk ką nori bet aš nesutinku, tai pasistačiau lovytę, šalia savęs taip kaip pati atsigiliu na // vat taip, išėmiau iš lovytės kelis pagaliukus, kad ranką patugiai galėčiau įkiįti ir jei mažyle pradėdavo muistytis, tai aš ja iškart apkabindavau, paglostydavau, pašnabždėdavau aaaaa, čičiči ir ji užmigdavo, thumbup.gif štai taip ir pripratom vėl miegoti atskirai, na aišku reikia šiektiek kantrybės, bet jei mamytės nusprendėt nebe miegoti su vaikučiais tai jau ir nebeleiskit į lovytę, nes vaikiukai paskui nebe supras ko iš jų jus norite biggrin.gif
Tad sekmės Jums smile.gif ir kantrybės doh.gif
Atsakyti
doh.gif Oi, pas mus tai dar beda su situo reikalu. Mazoji miega vis dar kartu, nes nakti vis dar patraukia mano pienelio. Suprantu, kad ne is reikalo, o is iprocio, bet pabandyk neduot wacko.gif ! Pati noreciau jau ja atpratinti nuo sio reikalo, nes vargina abi. Bet tektu pora naktu prasirikdyti iki pamelynavimo, gaila ir mazes ir broliuko, kuriam butu sokas ir itariu zliumbtu kartu ir tecio, kuriam i darba schmoll.gif O broliukas miega savo kambary, savo lovoj .... iki kokios 3, 4val ryto doh.gif biggrin.gif Tuomet atvaro pas mus, isirango i tarpa ir dry.gif toliau patenkintas.... Gerai, kad musu lova didele rolleyes.gif
Vienu zodziu swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oregano: 16 gruodžio 2006 - 10:27
Mes ir miegam kartu tongue.gif kai uzmiega pernesu i jo lovyte,nakti prasibunda ir arba pats pareina arba turiu parsinesti pas save...O,kartais taip jautriai miega,kad nesileidia isnesamas is musu lovos doh.gif
Atsakyti
tuomet mamytes ir patariu statykit vaikiuko lovytę šalia savo kaip bėgius biggrin.gif ir manau kad mažylis jausis kaip kad būtų su jumis kartu lovytei thumbup.gif
Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loreta.s @ 2006 12 16, 15:21)
tuomet mamytes ir patariu statykit vaikiuko lovytę šalia savo kaip bėgius biggrin.gif ir manau kad mažylis jausis kaip kad būtų su jumis kartu lovytei  thumbup.gif
Sėkmės  smile.gif

Musu taip ir stovi,bet deja... verysad.gif
Atsakyti
as su savo maziuke miegu vis dar kartu del vietos trukumo,kai turesim laisvesni buta sitos problemos manau be vargo atsikratysim
Atsakyti
Mes irgi miegodavom kartu iki 1 metu ir 8 menesiu, bet viena vakara mamai sove mintis, kad gana- laikas normaliai issimiegoti bigsmile.gif Paskyriau viena savaitgali ir per dvi naktis - viena bemiege, o kita pusiau, vaikas miega savo lovelej, be problemu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aisku daug kalbejau jau ir diena, ir pries miega, kad jis jau uzaugo, kad netelpa i lovyte, kad jo lovytej laukia meskiukas ir jo, tik jo sapnai. Ant lovytes krasto is vidines puses vyras priklijavo lipduku, tai jam dar tas patiko. Zodziu, mes su sita problema susitvarkem ganetinai puikiai ir greitai drinks_cheers.gif
Linkiu ir Jums to pacio ir kantrybes!!!!
Atsakyti
zinot,mano mergytei1,5,bet ji miega su mumis(teciu ir mama)per viduriuka.Meginau guldyti i lovyte,bet nakti atsibunda ir pradeda verkti,verkia tol,kol nepersinesi i lova...tada nutyla.Taip ir kankynuosi,o ji tokia nenuorama vartosi,trankosi,bet buten turi miegoti kartu blush2.gif
tikuosi ateis laikas,kai ji pati paprasys i lovyte biggrin.gif (nors pietu metu miego joje)
Atsakyti
Ir pas mus tas pats.As dar maitinu MP,tai gal todel taip.Tiesiog priprato vaikas.Siaip miegancia nunesu pupa i jos lovyte,bet jei pajaucia,kad yra perkeliama,tai dazniausiai nubunda ir su "dainom" tenka grizti atgal i musu lova,jei nenubunda,tai ismiega iki pirmo pabudimo,kol nenubunda valgyti ar siaip ko.Kartais tiesiog nubunda,pamato,kad guli svo lovytei,tada duoda zenkla,kad paimkit mane pas save,paimu,paguldau i musu lova,apsiskuka ant soniuko ir toliau miega,o kartais rekia kol papulio neduodu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mambu: 19 gruodžio 2006 - 17:14
NA, paskaiciau ir kazkaip netikiu, kad vaikas vadovauja seimai. Pas mus buvo ta problema beprasidedanti, tad laiku ja ir issprendem. Nekreipdavom demesio i jos verkimus ir tiek. "Miegoti" ir viskas. Gal ir ziauriai skamba. O jei nusileisi viena karta, kas bus toliau? Juk norisi su vyru pabut dviese pagaliau wub.gif o ne trise..
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2006 12 19, 11:44)
Mes irgi miegodavom kartu iki 1 metu ir 8 menesiu, bet viena vakara mamai sove mintis, kad gana- laikas normaliai issimiegoti  bigsmile.gif Paskyriau viena savaitgali ir per dvi naktis - viena bemiege, o kita pusiau, vaikas miega savo lovelej, be problemu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Aisku daug kalbejau jau ir diena, ir pries miega, kad jis jau uzaugo, kad netelpa i lovyte, kad jo lovytej laukia meskiukas ir jo, tik jo sapnai. Ant lovytes krasto is vidines puses vyras priklijavo lipduku, tai jam dar tas patiko. Zodziu, mes su sita problema susitvarkem ganetinai puikiai ir greitai  drinks_cheers.gif 
Linkiu ir Jums to pacio ir kantrybes!!!!

Lygiai tokia pacia problema turejom ir mes doh.gif .Uz jokius pinigus nemiegodavo savo lovytej schmoll.gif .O problema issprendem nupirkdami nauja,normalia lova rolleyes.gif .Dabar tereikia mamai pabuti salia kol uzmigs clap.gif .Pagaliau atejo svente ir i mano kiema,nes kol miegojom tryse,atsikeldavau kaip sumusta.Juk ir apspardydavo nakti ir ant galvos uzsilipdavo doh.gif wacko.gif zodziu net nenoriu prisimint tu naktu fear.gif
Atsakyti