Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės kursai

tai, kad nera, reikes laukti geresniu laiku biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2009 03 19, 15:14)

Labukas,tikriausiai dar nelankot kursu,nes zinau kad buvo numatomi kovo 30 d,bet nukele i balandzio 20,as jau uzsiregistravau,uzvakar skambino ir paklause ar niekas nepasikeite,nes grupe jau surinkta ir kursai bus! mirksiukas.gif
Atsakyti
aha bigsmile.gif laukiu kursu!!!!prasides 04-20d. ax.gif tai susitiksim mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nutellao- @ 2008 02 15, 14:11)
Mane taip pat domintu administratorės kursai siunčiami per darbo biržą, gal kas galėtų plačiau papasakoti apie juos?Ar vertingi? g.gif

mane ir labai domina is DB kursai, norejau eit i tos kursus, bet tarpininke pasake, kad turedama tik vidurini issilavinima, nieks manes nepriims i darba, reikia dar ir aukstesniuju turet, tai taip nusivyliau, taip norejau juos lankyt
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2009 04 10, 09:04)
mane ir labai domina is DB kursai, norejau eit i tos kursus, bet tarpininke pasake, kad turedama tik vidurini issilavinima, nieks manes nepriims i darba, reikia dar ir aukstesniuju turet, tai taip nusivyliau, taip norejau juos lankyt

as taip pat turiu tik vidurini kolkas,bet vistiek tuos kursus lankysiu,nu vis geriau negu nieko,kad ir birzoj stovint,cia jos dabar tokiu metu taip sako,nes man sake,kad nors kokius kursus tureciau butu geriau! tai nesuprasi... doh.gif siais metais dar planuoju istoti i panasia specialybe,tai bus man pradziamokslis! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2009 04 08, 21:09)
aha bigsmile.gif laukiu kursu!!!!prasides 04-20d. ax.gif tai susitiksim mirksiukas.gif  4u.gif

g.gif tai cia kauno DB siuncia i kursus tokius? nes man nieks birzoj apie kursus nesake, nors ir klausiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2009 04 15, 13:44)
g.gif tai cia kauno DB siuncia i kursus tokius? nes man nieks birzoj apie kursus nesake, nors ir klausiau schmoll.gif

ne cia savomis lesomis kursus lankysim... 4u.gif
Atsakyti
Laba, domintu administratores kursai kaune, gal kas lankot, ar norit lankyt?
Atsakyti
Turiu aukstaji issilavinima, bet nesusijusi su administravimu, esu filologe, bet administratores darbo visada norejau, kaip manot, jei lankyciau kursus, ar man tai padetu gauti norima darba?.. g.gif kol kas manau, kad turetu padeti..nors kita vertus tai tik kursai,kaip ir pasitobulinimui, beto admines patirties as neturiu..bet kaip kazkuri rase, geriau, nei nieko.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2009 09 09, 08:35)
Turiu aukstaji issilavinima, bet nesusijusi su administravimu, esu filologe, bet administratores darbo visada norejau, kaip manot, jei lankyciau kursus, ar man tai padetu gauti norima darba?.. g.gif  kol kas manau, kad turetu padeti..nors kita vertus tai tik kursai,kaip ir pasitobulinimui, beto admines patirties as neturiu..bet kaip kazkuri rase, geriau, nei nieko.. g.gif

Manu, kad gali lankyti drasiai.Istikro jau geriau negu nieko.Pasikrausiu nauju ziniu bagaza.O kas zino, gal ir priims i admines darbeli. 4u.gif
Atsakyti
Merginos gal kuri lankete administratoriu kursus is sio puslapio:http://www.countline.lt/sek_kursai.php 4u.gif kaina tai kosmine, galvoju ar verta... g.gif
Atsakyti