Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės kursai

as ir noreciau administr.kursu, bet kad taip sunku juos rasti.
Atsakyti
mane irgi domintu administratoriu kursai Kaune.
Atsakyti
Mane domintų tokie kursai Šiauliuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2007 10 23, 21:09)
Mane domintų tokie kursai Šiauliuose g.gif

tai va, kad visi tik domisi ir niekas realiai nesidomi. biggrin.gif as susirinkau duomenis kur dabar Kaune mokina. mokina trumpai 4 - 12 valandu. rimtu ilgai trunkanciu kursu yra tik Vilniuje. jei ka domins galiu nuoruodu imesti. o gal kas kartu noretu lankyti? dviese linksmiau butu. mirksiukas.gif
Atsakyti
As uzsirasiau i kursus Vilniuje lapkricio menesi bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2007 10 24, 16:40)
As uzsirasiau i kursus Vilniuje lapkricio menesi bigsmile.gif  4u.gif

kiek truks kursai?
Atsakyti
QUOTE(Viva Roza @ 2007 10 24, 16:10)
kiek truks kursai?

Keturias savaites 4u.gif As pradedancioji, tai man labai tinka toks 'gilesnis ir ilgesnis' mokymas nes manau kad per toki laika turetu nemazai papasakoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2007 10 24, 19:04)
Keturias savaites 4u.gif As pradedancioji, tai man labai tinka toks 'gilesnis ir ilgesnis' mokymas nes manau kad per toki laika turetu nemazai papasakoti biggrin.gif

o Kaune maximum mokina 32 akademines valandas. as irgi pradedancioji. apskambinau visur, tai sake populiarumas sumazejes ir daug kur isvis rengia tik vienos dienos seminarus. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viva Roza @ 2007 10 24, 18:09)
o Kaune maximum mokina 32 akademines valandas. as irgi pradedancioji. apskambinau visur, tai sake populiarumas sumazejes ir daug kur isvis rengia tik vienos dienos seminarus.  verysad.gif

Man tie vienos dienos seminarai turbut nelabai padetu, nors ir pati siek tiek domiuosi g.gif Tikiuosi, kad mano kursai bus issamus unsure.gif O tu irgi lankysi?
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2007 10 24, 19:27)
Man tie vienos dienos seminarai turbut nelabai padetu, nors ir pati siek tiek domiuosi g.gif Tikiuosi, kad mano kursai bus issamus unsure.gif O tu irgi lankysi?

na paziuresiu kaip ten bus, bet man pradzioje reikia ismokti kompiuterinio rastingumo, todel nuo pirmadienio prasideda mano kursai, o kai baigsiu paziuresiu, gal ir i rastvedybos kursus dar eisiu.
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2007 10 24, 18:04)

Kursai jau turbut baigesi? Butu labai idomu suzinoti atsiliepimus ax.gif Ar dave naudos? Kiek kainavo? Kokiu laiku vyko- ar vakarais, ar visa diena. Man idomu, nes pati noreciau tokius kursus baigti, tik nezinau, kaip suderinti su darbu. 4u.gif
Atsakyti
gal yra kokiu ziniu Klaipedoje apie administratoriu kursus.Gal kas mokesi, pasidalinkit patirtim, o gal kas is darbo birzos gavo tokius kursus ?
Atsakyti