Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2007 12 14, 18:14)
esu mačius šitą pavyzdį.. ir jis man nepatinka..nepatinka. nes visgi žmogus nepanašus į realų  unsure.gif .. juolab, kad tą merginą, kuri foto aš esu ne kartą gyvai mačius .. Man išdegintas veidas kažkoks, nepanaši ji į save  unsure.gif

įdėjau kaip pavyzdį kaip šviesa keičia veido odą. Kaip paprastas apšvietimas gali daug ką pakeisti

QUOTE(Desiree @ 2007 12 14, 18:15)
daugiau kabu nei skaitau  4u.gif Kur ieškoti tos nuotraukos?

įdėjau nuorodą, buvau pamiršus įkelti

nedaryta. Tik per apsižioplinimą vienintelis išlikęs egzempliorius. Vis pasižiūriu, o trinti kažko gaila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 14 gruodžio 2007 - 18:22
QUOTE(Opa @ 2007 12 14, 17:54)
As nude visada "matau" labiau subtilia uzuomina i nuoguma, nei visiskai atvira kuna.
O kaip tu fokusavai? Ir ar viena pati fotografavaisi ar kas padejo?

Tai va, cia toks mano pirmasis bandymas buvo nude smile.gif
Viena fotografavausi, vaika pasodinau prie Garfildo smile.gif , o pati nulekaiu fotikintis.
Fokusavau i uzuolaida ir kai atsostodavau, tai stengdavausi prie pat uzuolaidos. F buvo 4 - todel nebuvo labai siaura juosta. Islaikymas pakankamai ilgas, todel kaikur nerysku.

Dabar, kai ateis ikvepimas, darysiu nude, bet tik su uzuominom i nuoguma, o ne visiskai nuoga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 12 14, 18:27)
Tai va, cia toks mano pirmasis bandymas buvo nude smile.gif
Viena fotografavausi, vaika pasodinau prie Garfildo smile.gif , o pati nulekaiu fotikintis.
Fokusavau i uzuolaida ir kai atsostodavau, tai stengdavausi prie pat uzuolaidos. F buvo 4 - todel nebuvo labai siaura juosta. Islaikymas pakankamai ilgas, todel kaikur nerysku.

Dabar, kai ateis ikvepimas, darysiu nude, bet tik su uzuominom i nuoguma, o ne visiskai nuoga smile.gif

bet Tu šaunuolė bigsmile.gif .. dar pati viena viską darei ..tikrai šaunuolė 4u.gif

dejavu, labai graži foto . ir daryt jai nieko nesinori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 12 14, 17:17)
nedaryta. Tik per apsižioplinimą vienintelis išlikęs egzempliorius. Vis pasižiūriu, o trinti kažko gaila.

aš šiaip iš tų, kurios gelbėja nuotraukas. o tavąją galima išgelbėti. kad ir tas pats nuotraukų sendinimas, kurį čia kai kurios bandė tiktų tai nuotraukai. O šiaip reiktų imti nuotrauką ir bandyti.
Bet šiaip man ten viskas labai dera, drabužis, žvilgsnis, tai, kaip krenta plaukai, kiek pravertos lūpos... Man gražu
Atsakyti
Ačiū westa ir Desiree. Man kažko kliuvo šešėlis ant veido ir pašviesint nelabai išėjo. Gal tikrai reikia filtrą kokį PS bandyti uždėti.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 12 14, 17:24)
Peppi, na šitos reklamos dar nemačiau. smagiai sugalvota wink.gif čia turbūt ne pas mus, ką?

ne pas mus mirksiukas.gif
UK cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 12 14, 19:09)
dėl pirmos blogybės sakyčiau reikia diafragmą pridaryti ir fokusuoti į tarpą tarp akių smile.gif
o dėl antros pasižiūrėk  čia
nors ne man mokyti, pačiai autoportretai neišeina  doh.gif

Geras, pazistu as ta mergina smile.gif As juk irgi klaipediete. Tik kokios cia sviesos (tiksliau lempos) naudotos?

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 12 14, 19:27)

Labai lauksim rezultatu. Tiesa sakant dar nekantriau 4u.gif Tik kaip cia dabar pataikyt vel ant tos valandos lotuliukas.gif

Dejavu, man si nuotrauka tokia tikrai kurios netrinciau. Netgi ir su PS minimaliai.

Vyras grizes is darbo siandien pasake, kad mainu nuotrauka issiunte DHL'u blink.gif Tai matyt, kad kita savaite tikrai gaus doh.gif

Ka manot apie sita nuotraukyte? Cia tvarkiau uzvakar dienos maudyniu nuotraukas, ir man sita uzkliuvo. Kad rankytes nukapotos matau, veidukas seselyje, kas dar kliuna?
user posted image
F/1,8 1/125s, ISO 800. Labai triuksmas matosi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 14 gruodžio 2007 - 19:57
na nepamačiau Labradoriukės nude... gaila..

Opa - nu žinok iš maudynių aš irgi neturiu nė vienos normalios nuotraukos unsure.gif pas mus vonioj absoliučiai tamsu, o blykstės neturiu išorinės...
Dėl tavo šitos, kadruočiau biški kitaip, kirpčiau virš krūtinytės. Bet apšvietimas tokis nelabai dėkingas, šešėlius meta... net nežinau kokių patarimų duot, kai pati nė vienos normalios nuotraukos neturiu maudynėse doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 14, 21:15)
Opa - nu žinok iš maudynių aš irgi neturiu nė vienos normalios nuotraukos unsure.gif pas mus vonioj absoliučiai tamsu, o blykstės neturiu išorinės...
Dėl tavo šitos, kadruočiau biški kitaip, kirpčiau virš krūtinytės. Bet apšvietimas tokis nelabai dėkingas, šešėlius meta... net nežinau kokių patarimų duot, kai pati nė vienos normalios nuotraukos neturiu maudynėse doh.gif

As jos visai nekarpiau. Su PS tik 10 proc sarpo uzdejau. O seseliai ir man nepatinka, bet va zinai, kaip su savo vaiku, nesinori man jos trint, bet ir prie geru priskirt negaliu... As tik viliuosi, kad po Kaledu (kai grisim namo) galesiu vonioj prifotkint vaikus dienos sviesoj, nes yra nedidelis langelis.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 14, 18:12)
vakar pakabinom ta kaimynu paroda parkinge, mano dalis cia -
mano
didis.gif  biggrin.gif ne kazin kas, for fun daugiau -  bet vis tiek smagumas rolleyes.gif  rolleyes.gif Rytoj atidarymas  thumbup.gif

idėja super thumbup.gif kaip faina tokius kaimynus turėt. pas mus namas nors ir naujas, bet kaimynai labai apatiški verysad.gif

QUOTE(Opa @ 2007 12 14, 19:52)
Labai lauksim rezultatu. Tiesa sakant dar nekantriau  4u.gif Tik kaip cia dabar pataikyt vel ant tos valandos  lotuliukas.gif
F/1,8 1/125s, ISO 800. Labai triuksmas matosi  unsure.gif

Labradoriuke, įspėk iš anksto lotuliukas.gif . kad spėtume užmatyt.

QUOTE(Opa @ 2007 12 14, 19:52)
Ka manot apie sita nuotraukyte? Cia tvarkiau uzvakar dienos maudyniu nuotraukas, ir man sita uzkliuvo. Kad rankytes nukapotos matau, veidukas seselyje, kas dar kliuna?
F/1,8 1/125s, ISO 800. Labai triuksmas matosi  unsure.gif

aš triukšmo nematau unsure.gif bet man kadravimas nelabai. gal apačios daugiau nukirpt g.gif
Atsakyti
Oi, bitute, pakadravau kitaip ir zinok man bent jau zymiai geriau.
user posted image
Atsakyti
Opa, ir man taip norėjosi kadruoti - žymiai geriau smile.gif

O aš beveik nefotografuoju sad.gif tai dabar sėdžiu ir senas fotkes dėlioju smile.gif
įdedu vieną - vaiko albume jau suklijuota serija smile.gif su juostiniu fotografavau vaikio zbitkus smile.gif gal ir šeimyniniam albumui tik, bet man smagi serija gavosi..

user posted image
Atsakyti