Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 12 14, 16:13)
Gerai, ikelsiu kokiai valandelei i namu darbu albuma. Gavau vyro leidima smile.gif

Ikeliau - galit eit pasizvalgyt  drinks_cheers.gif

Šaunuolė 4u.gif
Man 5-oje tai rankos išlindusios kažkaip nesižiūri g.gif
Atsakyti
kaip jums toks kadras ax.gif
user posted image
Atsakyti
Dekui visiems 4u.gif
Man labai noretusi kritikos is technines puses ir atlikimo, be to apsvietimo, o ir ar nuotaika perteikta 4u.gif

Naudojau paprasta kaitrine lempute 40w. tiesiog koreagavau apsvietima, tai auksciau, tai zemiau, keiciant kampa ir vieta. Budavo, kad nufotografavus keleta kadru ir jei neiseidavo gauti tai ko norejau - keisdavau vel lempos vieta. Daugiausiai aukstis apie juosmeni.
Pasirinkau kaitrine lempa, nes norejau siltu atspalviu, paslaptingumo. Kad uz sviesos ribu nesimatytu sviesos atspindejimu.
Pasikabinau toki uztiesala - minksta, tamsiai, tamsiai melynas.

Islaikymas buvo pakankamai ilgas, todel fokusas siek tiek gribauja. O be to fokusa dariau automatini, ne manualini, nes ir stovejimo poza keitesi ir jos vieta.

Drumbacele paziures ir isimsiu albuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 14 gruodžio 2007 - 16:32
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 12 14, 15:29)

Man labai noretusi kritikos is technines puses ir atlikimo, be to apsvietimo, o ir ar nuotaika perteikta  4u.gif

kiek pamenu tavo nuotraukų, o jų tikrai dėjai nedaug, šios man pačios geriausios iš techninės pusės, užbaigtos. Su apšvietimu aišku turi dar ką pasimokyti, bet iš visų kurias dėjai dvi man tikrai patinka. Todėl, remdamasi visom tavo darytom nuotraukom, kurias mačiau iki šiol galiu sakyti, kad super rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 12 14, 16:13)
Gerai, ikelsiu kokiai valandelei i namu darbu albuma. Gavau vyro leidima smile.gif

Ikeliau - galit eit pasizvalgyt  drinks_cheers.gif

Labradoriuke, thumbup.gif pažiūrėt suspėjau, bet pakuomentuot negalėčiau, nes nieko panašaus nesu dariusi

Desiree, labai patiko tavo balerinos. priminė vaikystę smile.gif bėgau savo albumą perverst, nes turiu iš savo "baleto laikų" kelias nespalvotas....bet kur tau net nesulyginsi su taviške mirksiukas.gif

Peppi, na šitos reklamos dar nemačiau. smagiai sugalvota wink.gif čia turbūt ne pas mus, ką?

Californiagirl, labai gražu. kiekviena savaip graži. pirmoje man labai gražios "kalėdiškos" spalvos, o antrojoje kadravimas ir subtilumas bei žvilgsnis pavergia wink.gif
Atsakyti
noreciau pakomentuot, deja....
Atsakyti
Labradoriuke, spejau greit permest akimis, tai pirmas ispudis tikrai super. O sestoji - pati paciausia. Pirmiausia poza, apsvietimas. Kitos mano akims per daug atviros. As nude visada "matau" labiau subtilia uzuomina i nuoguma, nei visiskai atvira kuna.
O kaip tu fokusavai? Ir ar viena pati fotografavaisi ar kas padejo?

Californiagirl tikrai inese Kaledines nuotaikos. kaip visada portretas be priekaistu 4u.gif

Westa, man 7 labiausiai istrigo. Nostalgiska, ilgesinga ir kokybiska. O su destytoju nepatinka kadravimas, labai ispraustas.

As vakar isbandziau auto. Blogybes matau 2 - is technines puses niekaip negaliu sufokusuoti tolimesnes akies, jei veidas pasuktas 3/4 (ne profiliu, bet ir ne tiesiai i objektyva), o kita blogybe - visus odos nelygumus isryskina kaip per padidinamaji stikla lotuliukas.gif
Patarkite, kaip fokusuoti (i kuria vieta taikyti?), kad abi akys butu fokuse? Jei renkuosi rankini fokusavima, ten leidzia tik viena taska pasirinkt. Ar galima ir daugiau? Canonistai, ar galima pasirinkt pvz 2 taskus?
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 12 14, 17:54)

Patarkite, kaip fokusuoti (i kuria vieta taikyti?), kad abi akys butu fokuse? Jei renkuosi rankini fokusavima, ten leidzia tik viena taska pasirinkt. Ar galima ir daugiau? Canonistai, ar galima pasirinkt pvz 2 taskus?

man tokia problema buvo na ir yra aišku.. šiaip pvz fotosesijoj visur naudojau spot fokusavimą.. ir jei atstumas didesnis, pridarau diafragmą.. pastebėjau, kad iki tam tikro atstumo, prie pilnai atviros diafragmos dažnai gaudavosi viena akis ryški... Na ir turbūt dar priklauso kur fokusuoji.. aš stengiausi, kad fokusas būtų ant nosies arba tarp nosies ir arčiausiai esančios akies..
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 12 14, 17:54)
As vakar isbandziau auto. Blogybes matau 2 - is technines puses niekaip negaliu sufokusuoti tolimesnes akies, jei veidas pasuktas 3/4 (ne profiliu, bet ir ne tiesiai i objektyva), o kita blogybe - visus odos nelygumus isryskina kaip per padidinamaji stikla  lotuliukas.gif

dėl pirmos blogybės sakyčiau reikia diafragmą pridaryti ir fokusuoti į tarpą tarp akių smile.gif
o dėl antros pasižiūrėk čia
nors ne man mokyti, pačiai autoportretai neišeina doh.gif

Desiree, matau skaitai, kadangi esi puiki portretistė labai norėčiau tavo patarimo dėl vieno senos nelabai kokybiškos nuotraukos. Trinama lauk? ar gelbėjama?
Pamiršau nuorodą įelti doh.gif
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 14 gruodžio 2007 - 18:15
vakar pakabinom ta kaimynu paroda parkinge, mano dalis cia -
mano
didis.gif biggrin.gif ne kazin kas, for fun daugiau - bet vis tiek smagumas rolleyes.gif rolleyes.gif Rytoj atidarymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 12 14, 18:09)
dėl pirmos blogybės sakyčiau reikia diafragmą pridaryti ir fokusuoti į tarpą tarp akių smile.gif
o dėl antros pasižiūrėk  čia
nors ne man mokyti, pačiai autoportretai neišeina  doh.gif

esu mačius šitą pavyzdį.. ir jis man nepatinka..nepatinka. nes visgi žmogus nepanašus į realų unsure.gif .. juolab, kad tą merginą, kuri foto aš esu ne kartą gyvai mačius .. Man išdegintas veidas kažkoks, nepanaši ji į save unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 12 14, 17:09)
Desiree, matau skaitai, kadangi esi puiki portretistė labai norėčiau tavo patarimo dėl vieno senos nelabai kokybiškos nuotraukos. Trinama lauk? ar gelbėjama?

daugiau kabu nei skaitau 4u.gif radau jau nuotrauką. o ten originalas ar jau kažkas daryta?

Gaziulka, nu nerealiai sumąstėt. Laaaabai faina. Tikrai norėčiau pasižvalgyti gyvai į nuotraukas. Šaunuoliai tikrai, kad šitaip susiorganizavot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 14 gruodžio 2007 - 18:20