Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 12 14, 14:08)
Desire, taip ir buvo ir galeciau parodyt, mano nuomone, geru kadru, bet nenoriu cia ikelti, vyras labai priestarautu  blush2.gif
Nebent galeciau tau e-mailu permest smile.gif Jei idomu butu smile.gif

man tai įdomu 4u.gif buuuchepaula@yahoo.com
Papildyta:
gal kas jau ir matėt šitą...

user posted image

kažkada skundžiausi, kad mano skaneris nebenori su manim draugauti. Tai šiandien visai atsisako dirbti. Kankinu aš jį, kankinu. o jis man tokias kiaulystes krečia... Turiu tokią gerą foto, bet skanuota versija prasčiau atrodo nei kad foto su pigia muilinuke daryta...
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 14, 15:09)
Labradoriuke  4u.gif

o Tu kelk į mūsų albumą  smile.gif  blush2.gif

Gerai, ikelsiu kokiai valandelei i namu darbu albuma. Gavau vyro leidima smile.gif

Ikeliau - galit eit pasizvalgyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 14 gruodžio 2007 - 15:21
Labradoriuke, šešta nuotrauka tiesiog nuostabi. Ketvirta nebloga. o šiaip, man patinka kiek kitokios 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolė bigsmile.gif , liuks, mano akims tai super duper. Išbraukčiau trečią ir septintą (trečios nepatinka poza, septintos kailis, bet čia mano toks mėgiamas stilius, kai daiktų minimaliai, studijinėse).
Penkta žiauriai originali, nesu mačius nieko panašaus smile.gif

Nu labai labai, gaudyk oro_buckis.gif

ai dar šeštos labai norisi tos spalvelės kaip visų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 12 14, 15:23)
Labradoriuke, šešta nuotrauka tiesiog nuostabi. Ketvirta nebloga. o šiaip, man patinka kiek kitokios  4u.gif
Žinojau kad taip parašysi hihihi.gif Nes mačiau Tavo nuotraukas jos kitokios,
tuo tarpu aš ir labradoriuke einam panašiu stiliumi.
Atsakyti
wow, Labradoriuke blush2.gif .. man labiausiai 3 ir 4 patiko .. gal tik trečioj būčiau kažkiek daugiau kojas ištiesus .. 6 visai nieko, bet man labiau būtų patikę, jei modelis ant pilvo būtų gulėjus arba visa šonu.. kažko kliūva ta vieta ties liemeniu.. ..Pirma irgi gerulė tik galėtų apdangalas žemiau šiek tiek krist , o antroj modelis galėtų nežiūrėt į objektyvą.. 5 poza kažko man nelabai moteriška smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 12 14, 14:27)

Papildyta:
Žinojau kad taip parašysi hihihi.gif Nes mačiau Tavo nuotraukas jos kitokios,
tuo tarpu aš ir labradoriuke einam panašiu stiliumi.

Jei visiems patiktų vienodos foto būtų labai nuobodu
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 12 14, 15:30)
Jei visiems patiktų vienodos foto būtų labai nuobodu

Be abejo smile.gif
Bet man patinka daug būdų (nenorėjau pasakyti, kad Desiree nude nuotraukos man nepatinka, oi tikrai ne), bet kad ne visus moku, ir ne visus darau.
Atsakyti
Dekui visom uz komentarus 4u.gif
Vyrui labiausiai patinka 5 smile.gif

Kaip pirmas bandymas ant save ir is 65 kadru isrintos 7 nuotr - na gal ne taip ir labai blogai - as taip save guodziu blush2.gif

Manau, kad bandysiu kazka tokio romantiskesnio ir svelnesnio 4u.gif cia perdaug nuoga buvo ax.gif

Padariau vyrui lengva soka biggrin.gif uzsakiau nuotr. ir liepaiu paimt, tik paimant pasakiau, kad butinai pasiziuretu ar gerai visas padare. Nu jis taip ir padare - gavo lengva soka, sake tikriausiai ten raudonas visas stovejo, sake tik prakaitas ismuse biggrin.gif thumbup.gif Pardaveja istrauke ir pazere kaip kortas ant staliuko lotuliukas.gif
Na mano toks tikslas ir buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 14 gruodžio 2007 - 15:36
Labradoriuke, šešta labai patiko, tik man norėtųsi šiek tiek daugiau kontrasto.
O gal gali daugiau papasakoti kaip apšvietimą dėliojai, ypač pirmosios ir penktosios apšvietimas patiko.

westa, ten galerija iš studijos berods tavo? Man visai 7 žiūrėtųsi, svajinga tokia, bet šiek tiek apačios norisi ir didesnio kontrasto, kaip kad Desiree nuotraukose. Nes dabar pilkoka kiek.
Pirmose man ant veido šešėlis, kad ir neryškus, šiek tiek trukdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 14 gruodžio 2007 - 15:45
Matai, tas Niu yra toks delikatus, kad.. Labai sunku išlaikyti ribas... Galima greitai į vulgarumą pereiti..
Man patinka ne tik tos delikačios, švelnios Niu... Tikrai ne.
Tarkim labai labai žaviuosi Robert Mapplethorpe darbais, žaviuosi Jock Sturges, Sally Mann, patinka keli iš Saudeko, Sieff... Visi šie fotografai daro skirtingus Niu. Ir visų jų fotografijų albumai pūpso mano namų bibliotekoje.
O pati save fotografuoju tiek, kiek pati sau galiu leisti. Manau Niu bus skirtingi taip pat, kokie skirtingi žmonių charakteriai.. Vienas drovesnis, tylesnis, kitas galbūt išvis nesivaržo ir myli savo kūną. Aš tarkim dabar nebedarau Niu nes negaliu pakęsti savo strijomis nusėto pilvo. o pažiūrėjau ar tik ne Anna Geddes nuotraukas, ji parodė grožį su strijomis nusėtu pilvuku. Gal klystu dėl autorės, bet kažkaip ją prisimenu... Taigi...
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 12 14, 15:35)
Padariau vyrui lengva soka  biggrin.gif  uzsakiau nuotr. ir liepaiu paimt, tik paimant pasakiau, kad butinai pasiziuretu ar gerai visas padare. Nu jis taip ir padare - gavo lengva soka, sake tikriausiai ten raudonas visas stovejo, sake tik prakaitas ismuse biggrin.gif  thumbup.gif Pardaveja istrauke ir pazere kaip kortas ant staliuko  lotuliukas.gif
Na mano toks tikslas ir buvo  lotuliukas.gif
Cheee biggrin.gif gerai čia sumanei lotuliukas.gif
Atsakyti
oi Labradoriuke lotuliukas.gif
noreciau ir as saviski sitaip isdurti lotuliukas.gif

man zinok 5 nr. drinks_cheers.gif
Atsakyti