Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 12 21, 13:03)
Puriena, antra man nereali!!!!!!!!

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 21, 13:07)
O ta moteriškė kur zuikio glėby - laukė vestuvininkų užuovėjoje. Matė, kad aš fotkinu. Ir gan ilgai tai darau, nes pūtė vėjas ir fotikas man drebėjo, o aš jai net nepadėkojau už pozavimą blush2.gif  doh.gif

geras, o aš galvojau, kad moteriškė fotografuojasi, o tu tik nupaparacinai lotuliukas.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 12 21, 13:08)
Žodžiu taip. Skelbimukas  lotuliukas.gif
visi norintys ir išdrįsę tai padaryti, prašom į DEJA VU AŽ siųsti nuorodas  4u.gif  lotuliukas.gif būsime dėkingos iki paskutinio kadro  lotuliukas.gif

per atostogas žadu pabaigt savo galeriją. tada ir atsiųsiu mirksiukas.gif ai, bendriau aš gi ir pati galiu pasitalpint ten hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 21, 13:11)
geras, o aš galvojau, kad moteriškė fotografuojasi, o tu tik nupaparacinai  lotuliukas.gif

Taip, žinok, man patiko, kad jos šalikas tokios spalvos, kaip zuikis. Tik gaila, kad nuotrauka neatrodo paparacinė.
Atsakyti
Labai aciu issakiusiems savaja nuomone.Ir apskritai nesitikejau tiek demesio blush2.gif Kas del persvietimu..hm,dabar,jei pamatau j/b foto matau vien persvietimus[ytariu,kad jau vaidenasi].Va tuoj pakomentuosiu.

avytess,man buvo nedrasu tave pakviest,kai pamaciau konkurse..Sakiau,zmogus visgi domisi fotografija,muset nelabai tinka musu kompanija,arba tiesiog...Tad labai dziugu,kad visgi taves sulaukem cia.As irgi uz slaptazodzio davima 4u.gif
su "kaledine mergyte"fotografija veza tuo svelnumu,kaip vvvv minejo,taciau negaliu nepasakyt,kad man kliuna eglutes sakele prie mergaites lupyciu..tiesiog kartais jei buna uzkritus kokia plauku sruoga,tai beziuredama y fotografija nejuciom savuosius plaukus pasitaisau.Taip as y ta mergyte beziuredama irgi nuo lupu bandziau patraukt spygliukus.. biggrin.gif
O vat dabar ziuriu y veiduka ir man vaidenasi...
Labai dailu modeliuka turi.. 4u.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 21, 11:47)
Zuvelia, pamėgai J/B ir viskas biggrin.gif  Bet labai šauni serija. Žinai, kas man be viso kito patiko - kad žiema, o vaikiukas piešia kreidelėmis thumbup.gif

seniai buvau pamegus.tik neturejau wyshniuko j/b hihihi.gif tai pilku nemegau.Gryztu kartais y ND pasiziuret,kokios jos buvo pilkos,tai net nupurto biggrin.gif

O del kreideliu...cia pas mum tik pavadinimas,kad ziema.Airiai su trumpom rankovem laksto.Tai kodel kreidelem nepapiesus hihihi.gif

Puriena,tavoji su 'vienakoja veikeja'labai labai patiko.Ir sypsena isspaude.Kitos nelabai uzkabino..4toje pastatas griuna,paskutineje tas automobilis uz tu dvieju veikeju.. galetu jo nebut.

Pupeliuk,o Vilnius..mmmm..kaip is kokio seno seno..zurnaliuko.Fajnai.

Savaji darba,kuris turetu ateiti Kaledom pagalvojau,kad yteiksiu paciam zmogui y rankas.Taip bus greiciau biggrin.gif Ar galima?Jau ir taip matau,kad Kaledom neateis..Spaustuves cia bozeee bozee...negalejau pasitiket niekaip.Atsiprasau labai.

Bijau,kad busiu kazka praleidus..
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 12 21, 00:19)
o kas butent sunku? Pagauti kadrą ar nuotaiką ar kaip?

tiesiog sunku padaryti tokia nuotrauka, kuri butu idomi ne tik man... mamai..
ir siaip svajoju pavaizduoti zmones tokius kokius matau Desiree, Avytess, California girl ir kitu sauniu fotografu nuotraukose... gyvus, su charakteriu, nuo kuriu neimanoma atplesti akiu....

QUOTE(inc @ 2007 12 21, 00:20)
Dukra išprašė šiandienpat atspausdint jai tą foto

as toki kadra irgi kabinciau vaiko kambary ant sienos...
labai teisingas dukrytes pasirinkimas biggrin.gif

QUOTE(Getter @ 2007 12 21, 00:52)
Niu va kelios

trecia mieliausia, nes naturaliausia.. vaikas neziuri i objektyva ir dar paskendes savo mintyse.. vaikai retai tokie buna, tad ir kadrai tampa aukso vertes...
na o del sepijos ir as pritarsiu.... bent jau man ji tinka tik prie tam tikros nuotaikos... pavaizduoti gyvenima, sunkumus, istorija... bet tik ne vaikus ir ju dziaugsma.... 4u.gif

QUOTE(Getter @ 2007 12 21, 01:05)
Dar galima dvi įkelsiu kur man mmmmm kaip patinka  wub.gif 
Fotosesija prie jūros.

sepija gadina toki nuostabu juros vaizda... gesina zmoniu nuotaikas... kompoziciskai kliuna.... bet ta pati zinai....
o akimirkos matosi tikrai grazios ir siltos...
tad lauksim nauju darbu... mirksiukas.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 12 21, 03:02)
(aciu Californiagirl, kad pacituoja su nuotraukom)

va del sio reikalo norejau jusu paklausti ar taip galima daryti...
nes kitose temose tai moderatoriai grieztai draude cituoti nuotraukas...
bet gal siame skyrelyje yra isimtis, nes mokomes butent is nuotrauku? g.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 12 21, 08:56)
Desiree, tu pažįsti avytess. pakviesk pas mus  ax.gif ar žmogus nenori?
radau jos kalėdines nuotraukas. grožis neišpasakytas
http://www.flickr.co...57603504680886/

as jau kudroj svaigstu nuo jos foto.... baigiu isimyleti visus jos personazus....
man labai panasus Desiree ir jos stilius....
ziuredama ju foto semiuosi ikvepimo wub.gif

QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 21, 11:26)
vvvvv, as manau, kad tas neryskumas yra del to, kad sudrebinama ranak fotografuojant, ar turi statyva, megink su juo,

statyvo neturiu...
o del rankos sujudinimo sakai irgi taip gali bu? jau pasimeciau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 12 21, 13:16)
.4toje pastatas griuna,

Norėjau, kad griūtų. Neva zuikis, į jį atsirėmęs, stumia biggrin.gif
Atsakyti
Aš dar pabandžiau pakviesti V.V. blush2.gif . Kaip būtų malonu, kad į mūsų temikę įsijungtų daugiau įdomių, galinčių patarti, pakomentuoti, fotografų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 12 21, 13:45)
tai aš už slaptažodžio davimą iš karto. Juk taip sunkiai prisiviliojom  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
vvvvv, miela foto, gal oras ar greitis ne tas nustatytas - ryškumas? O "orchidėja" be galo graži.

zuvialia, labai gražios nykštuko foto thumbup.gif

Elina, gražuolis Tavo berniukas. Sveikinu su pirma vieta SM 4u.gif

Getter,
biggrin.gif jau pamaniau, kad Tavo MB prie jūros

Atsakyti
getter,tiesa,norejau pasveikinti su 'zveriu'..ujaj,kiek darbelio laukia.Kiek zinau nelengvas zveris.Tavosiose pati pirma smagiai ziuris.Sepijines kliuna tik prie juros varijantuose[ej,ne MB?kazkada minejai sitoj foto lyg ir MB... blush2.gif ],kurias jau esu macius.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 21, 12:25)
Aš dar pabandžiau pakviesti V.V. blush2.gif . Kaip būtų malonu, kad į mūsų temikę įsijungtų daugiau įdomių, galinčių patarti, pakomentuoti, fotografų 4u.gif

oho. 4u.gif balionas tau. Tikrai smagu būtų jei prisijungtų 4u.gif Mes tai tikrai turim ko iš jos pasimokyti 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti