Pagaliau iškišau nosį toliau namų,
pas mus dvyliktą valandą dar buvo šalnelė šiokia tokia
Dryžiukų paieškos (kitų net nedėsiu) Nors toj pačioj pievoj radau 5 variantus
Papildyta:
O šiaip nesiseka man su tais dryžiukais, kai pamačiau šitokias gražias kojas ND Mielybė neišpasakyta, turiu lelytę tokia spalvingesnę, nu bet nekopinsiu, labai labai patinka
pas mus dvyliktą valandą dar buvo šalnelė šiokia tokia
Dryžiukų paieškos (kitų net nedėsiu) Nors toj pačioj pievoj radau 5 variantus
Papildyta:
O šiaip nesiseka man su tais dryžiukais, kai pamačiau šitokias gražias kojas ND Mielybė neišpasakyta, turiu lelytę tokia spalvingesnę, nu bet nekopinsiu, labai labai patinka
QUOTE(peppi @ 2007 12 14, 13:41)
Abo, man atrodji nuotrauka super kazko iki pilno ach truksta bet pagautas momentas
Mano manymu šuns gal ir ryškiau norėtųsi, nors toks sumanymas, apačios norisi ryškesnės, ji šešėlyje ir trupkę dangaus, labai labai nedaug...
Tada patiktų labiau. Kiti šiaip sau, povyza čia gera
Abo, man antra nelabai, Visgi suns norisi fokuse, o zole galetu buti ir sulieta. Labiausiai patiko trecia. Televizijos bokstas toks kaip smilgele atrodo manau kad j/b is vis liuks ziuretusi
QUOTE(Abo @ 2007 12 14, 13:43)
Mano manymu šuns gal ir ryškiau norėtųsi, nors toks sumanymas, apačios norisi ryškesnės, ji šešėlyje ir trupkę dangaus, labai labai nedaug...
visai nereik man jo ryskaus, kol suvokiu, kad cia suo ir juolab net zinau kokios veisles va tik apatine dalis man ne iki galo patinka o suo tai man liuks
QUOTE(sayonara @ 2007 12 14, 14:51)
ten man rodos ne TV bokštas, o kaži koks kitoks
antra ir man patinka, lyg katiną užsivijęs rauna šunėkas.. su nuotaika..
antra ir man patinka, lyg katiną užsivijęs rauna šunėkas.. su nuotaika..
oi tiksliai, cia gi vandens bokstas
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 14, 13:45)
Abo, man antra nelabai, Visgi suns norisi fokuse, o zole galetu buti ir sulieta. Labiausiai patiko trecia. Televizijos bokstas toks kaip smilgele atrodo manau kad j/b is vis liuks ziuretusi
Pabandžiau, nžn net... Nėr liuks, kažko trūksta, gal nemoku jb normaliai padaryt...
P.s. Čia vandentiekis
QUOTE(peppi @ 2007 12 14, 13:41)
westa, man asmeniskai studijines foto nevez...arbe jos turi atrodyti kaip ne studijines
šiaip nevež ir manes .. bet kuriuo atveju antrą kartą tikiuos gersnio rezultato.. visgi iššūkis- maža erdvė, modeliai bando pozuot , dar modeliai vaikai.. .. Bet reik bandyt kažką išspaust..
QUOTE(peppi @ 2007 12 14, 13:52)
visai nereik man jo ryskaus, kol suvokiu, kad cia suo ir juolab net zinau kokios veisles va tik apatine dalis man ne iki galo patinka o suo tai man liuks
Francas Nu šuniu bandžiau paryškint žolę, nenatūraliai gaunasi, tai tik šoną nuvaliau ir dangaus dadėjau... Visa kita nepavyko .
QUOTE(Abo @ 2007 12 14, 14:57)
Pabandžiau, nžn net... Nėr liuks, kažko trūksta, gal nemoku jb normaliai padaryt...
P.s. Čia vandentiekis
P.s. Čia vandentiekis
supratau jau
as dar siek tiek triuksmo prideciau...