Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

latoya vis pamirštu parašyt .... man labai šilta foto.. tokia lengva, kaip debesiukas wub.gif
Atsakyti
Pagaliau iškišau nosį toliau namų,
pas mus dvyliktą valandą dar buvo šalnelė šiokia tokia smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Dryžiukų paieškos biggrin.gif (kitų net nedėsiu) Nors toj pačioj pievoj radau 5 variantus biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
O šiaip nesiseka man su tais dryžiukais, kai pamačiau šitokias gražias kojas ND wub.gif Mielybė neišpasakyta, turiu lelytę tokia spalvingesnę, nu bet nekopinsiu, labai labai patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 14 gruodžio 2007 - 13:34
westa, man asmeniskai studijines foto nevez...arbe jos turi atrodyti kaip ne studijines mirksiukas.gif

Abo, man atrodji nuotrauka super ax.gif kazko iki pilno ach truksta bet pagautas momentas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 12 14, 13:41)
Abo, man atrodji nuotrauka super ax.gif kazko iki pilno ach truksta bet pagautas momentas drinks_cheers.gif

Mano manymu šuns gal ir ryškiau norėtųsi, nors toks sumanymas, apačios norisi ryškesnės, ji šešėlyje ir trupkę dangaus, labai labai nedaug...
Tada patiktų labiau. Kiti šiaip sau, povyza čia gera
Atsakyti
Abo, man antra nelabai, Visgi suns norisi fokuse, o zole galetu buti ir sulieta. Labiausiai patiko trecia. Televizijos bokstas toks kaip smilgele atrodo smile.gif manau kad j/b is vis liuks ziuretusi 4u.gif
Atsakyti
ten man rodos ne TV bokštas, o kaži koks kitoks biggrin.gif

antra ir man patinka, lyg katiną užsivijęs rauna šunėkas..biggrin.gif su nuotaika..
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 12 14, 13:43)
Mano manymu šuns gal ir ryškiau norėtųsi, nors toks sumanymas, apačios norisi ryškesnės, ji šešėlyje ir trupkę dangaus, labai labai nedaug...
Tada patiktų labiau. Kiti šiaip sau, povyza čia gera

visai nereik man jo ryskaus, kol suvokiu, kad cia suo ir juolab net zinau kokios veisles smile.gif va tik apatine dalis man ne iki galo patinka o suo tai man liuks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 14, 14:51)
ten man rodos ne TV bokštas, o kaži koks kitoks biggrin.gif

antra ir man patinka, lyg katiną užsivijęs rauna šunėkas..biggrin.gif su nuotaika..

doh.gif oi tiksliai, cia gi vandens bokstas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 14, 13:45)
Abo, man antra nelabai, Visgi suns norisi fokuse, o zole galetu buti ir sulieta. Labiausiai patiko trecia. Televizijos bokstas toks kaip smilgele atrodo smile.gif manau kad j/b is vis liuks ziuretusi  4u.gif

Pabandžiau, nžn net... Nėr liuks, kažko trūksta, gal nemoku jb normaliai padaryt...
P.s. Čia vandentiekis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 12 14, 13:41)
westa, man asmeniskai studijines foto nevez...arbe jos turi atrodyti kaip ne studijines mirksiukas.gif

šiaip nevež ir manes smile.gif .. bet kuriuo atveju antrą kartą tikiuos gersnio rezultato.. visgi iššūkis- maža erdvė, modeliai bando pozuot , dar modeliai vaikai.. doh.gif .. Bet reik bandyt kažką išspaust.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 12 14, 13:52)
visai nereik man jo ryskaus, kol suvokiu, kad cia suo ir juolab net zinau kokios veisles smile.gif va tik apatine dalis man ne iki galo patinka o suo tai man liuks ax.gif
Francas biggrin.gif

Nu šuniu bandžiau paryškint žolę, nenatūraliai gaunasi, tai tik šoną nuvaliau ir dangaus dadėjau... Visa kita nepavyko verysad.gif .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 12 14, 14:57)
Pabandžiau, nžn net... Nėr liuks, kažko trūksta, gal nemoku jb normaliai padaryt...
P.s. Čia vandentiekis biggrin.gif

user posted image

supratau jau wink.gif
as dar siek tiek triuksmo prideciau...
Atsakyti