Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(avytess @ 2007 12 21, 11:30)
Ar priimsit i savo gausų būrį?

tu dar klausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Iš tavęs galima daug išmokti, o ir šiaip, tavo darbai atgaiva akims.
ND pas mus su slaptažodžiu. Paprastai kas dvi savaites keičiasi tema. Dabar kaip tik prasidėjo nauja / šventinės akimirkos. Svarbiausia nuotraukos turi būti darytos per tas dvi savaites, kai paskelbiama tema 4u.gif Dėl slaptažodžio tarkis su seniau skyrelyje esančiais 4u.gif Paprastai reikia arba rekomendacijų arba parodyti kelis darbus. Jei mano rekomendacijos kiek vertos, tai aš už slaptažodžio davimą iš karto. Juk taip sunkiai prisiviliojom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 21 gruodžio 2007 - 12:46
QUOTE(Desiree @ 2007 12 21, 12:45)
Dėl slaptažodžio tarkis su seniau skyrelyje esančiais  4u.gif  Paprastai reikia arba rekomendacijų arba parodyti kelis darbus. Jei mano rekomendacijos kiek vertos, tai aš už slaptažodžio davimą iš karto. Juk taip sunkiai prisiviliojom  lotuliukas.gif

išimties tvarka aš esu už slaptažodžio suteikimą lotuliukas.gif darbų jau pakankamai matėm kūdroj.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Avytess, sveika prisijungusi 4u.gif Gražūs tavo darbai wub.gif

Getter, smagios nuotraukos. Moki pagauti vaikystę thumbup.gif Bet man irgi nesižiūri sepia. Sepia turi savo senovinį atspalvį ir ne daug kur tinka.

Zuvelia, pamėgai J/B ir viskas biggrin.gif Bet labai šauni serija. Žinai, kas man be viso kito patiko - kad žiema, o vaikiukas piešia kreidelėmis thumbup.gif

Pupeliuk, Vilniaus nuotraukos... Nu tokios tapybiškos wub.gif patinka ir man fisheye efektas.
Atsakyti
As irgi uz slaptazodzio suteikima, mes jau nevienas matem avytess darbus, tai manau, kad to pilnai pakanka smile.gif
Sveika prisijungusi 4u.gif I tikruju zaviuosi tavo darbais, jie man kvepia paprastumu, ir tuo paciu kazkuo tokiu ka tik tu pamatai... O tada jau ir mums parodai smile.gif Kad ir si nuotrauka.. Ziureciau i ja ir ziureciau, ir zinau, kad ja ilgai dar prisiminsiu.
Atsakyti
Išėjau pasibastyti po Kauną, vadinasi biggrin.gif Saulė išlindo ir pakvietė.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Puriena, mane taiprajuokino tavo antra nuotrauka, toks jausmas kad vienakoje moteriske duris is vaiku zaidimu aiskteles pasigriebusi nesasi lotuliukas.gif
o trecioji j/b geriau ziuretusi, man rodos....
norska tik paziurejau, gal ir ne, negeriau j/b. Bet uz tai pastebejau kadkai atsidariau tav nuotraka su PS jos spalvos ryskesnes nei kad per SM matosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 21 gruodžio 2007 - 13:02
duokim, duokim avytei slaptazodi! clap.gif
Atsakyti
Puriena, antra man nereali!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 21, 12:58)
Puriena, mane taiprajuokino tavo antra nuotrauka, toks jausmas kad vienakoje moteriske duris is vaiku zaidimu aiskteles pasigriebusi nesasi  lotuliukas.gif 
o trecioji j/b geriau ziuretusi, man rodos....
norska tik  paziurejau, gal ir ne, negeriau j/b. Bet uz tai pastebejau kadkai atsidariau tav nuotraka su PS jos spalvos ryskesnes nei kad per SM matosi  g.gif

O ar atkreipei dėmesį, kad "oro balionas" bando pakilti be baliono lotuliukas.gif
Papildyta:
O ta moteriškė kur zuikio glėby - laukė vestuvininkų užuovėjoje. Matė, kad aš fotkinu. Ir gan ilgai tai darau, nes pūtė vėjas ir fotikas man drebėjo, o aš jai net nepadėkojau už pozavimą blush2.gif doh.gif
Atsakyti
išsiunčiau prisijungimo duomenis Avytei s 4u.gif Ir lauksim prisijungiant su namu darbais smile.gif Dar pamiršau pasakyti, kad galima įkelti po 3 darbus. Toks tas nerašytas apribojimas 4u.gif Gal ir gerai. Priverčia kiek atsakingiau rinktis.
Atsakyti
Žodžiu taip. Skelbimukas lotuliukas.gif
mes čia su deja vu pasitarėme ir nusprendėme, kad reiktų mūsų blog'e įmesti mūsų klubbo narių galerijų nuorodas. na pvz: sillwio, deja vu, sansaros ir t.t. taip kažkiek suasmenintume blog'ą, žmonės matytų kuo užsiimam ir jei reiktų prisiminti kieno kokia gera foto buvo, ten užsukti palandžioti, akis paganyti, pasigirti ir pasipuikuoti.. o tai dabar parašuose viskas sukišta, nukišta ir t.t.
na žodžiu reikalavimai: reiktų turėti pastovią galeriją internete. ar asmininį tinklapį, ar tvarkomą public.fotki, photobucket, blog'ą ar tiesiog į kūdros albumą nuoroda tinka.
visi norintys ir išdrįsę tai padaryti, prašom į DEJA VU AŽ siųsti nuorodas 4u.gif lotuliukas.gif būsime dėkingos iki paskutinio kadro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 12 21, 14:07)
O ar atkreipei dėmesį, kad "oro balionas" bando pakilti be baliono lotuliukas.gif

kam tas balionas, vyriskis pasisildyti norejo tongue.gif
Atsakyti